Olga, Oili

Ravivihjeet

Valikko

Ravivihje: Toto4 Pori 17.10.2014

Julkaistu:

TOTO4
Porin Toto4-varma löytyy Kasvattajakruunun välierästä. Winter's Iceman ei jäädy sopivassa tehtävässä.

Toto4-1

Suosikki: Kriterium-kolmonen 1 Oliwer Hip starttaa tasaisen avauskohteen suosikkina. Oriin juoksu onnistui Kriteriumissa mainiosti sekä karsinnassa että finaalissa. Voitossaan ori hyökkäsi loppukaarteessa 2. sisältä ja viimeksi kolmevuotias seurasi 3. sisältä asiallisesti. Oliwer Hip pääsi sekä heinäkuussa Solvallassa että elokuussa Färjestadissa auton takaa hyvin matkaan, joten keulajuoksu on tällä kertaa todennäköisin juoksupaikka.
Haastajat: 5 Ranch Newman kilpaili pitkässä voittoputkessa, kunnes meno tyssäsi viimeksi Kriterium-karsinnassa keulajuoksulla. Ruuna painoi hieman liian paljon ohjille matkan aikana, ja tämä näkyi lopussa. Ranch Newman avaa reippaasti ja kamppailee onnistuneella juoksulla voitosta.
3 Ranch Nero on oleellisesti tauluaan kyvykkäämpi. Ori oli sekä Lahdessa että Seinäjoella kipeä, joten kyseiset startit voi painaa villaisella. Ranch Nero kilpaili toukokuussa Jontte Boyta vastaan ja tuli Vermossa tämän puserossa maaliin. Kyseessä on mainion peruskapasiteetin omaava kolmevuotias, joka kannattaa huomioida tauoltakin.
Kriterium-karsinnassa johtavan rinnalta finaaliin tsempanneen 4 Cincinnatin juoksu meni finaalissa liian hankalaksi 5. ulkoa sisäradan vetäessä. Tällä kertaa ori pääsee lähemmäs kärkeä eikä kärkisija ole mahdottomuus.
Pekka Korven 8 Freezing Duo - 6 Arctic Muscles -kaksikko omaa menestyssaumat, jos niillä on ripaus onnea hankalilta lähtöpaikoilta. Freezing Duo laukkasi Teivossa lähtöön, jatkoi myöhemmin sisäradalla hännillä ja tuli mukavalla otteella maaliin. Arctic Muscles seuraili samassa lähdössä 4. sisältä asiallisesti.
Pelijakauma: Oliwer Hip (43%) on ylipelattu. Ranch Nero on eniten alipelattu.
Juoksunkulku: Oliwer Hip torjuu kiihdytyksessä Ranch Newmanin, joka sukeltaa 2. sisälle. Cincinnati jäänee toiselle ilman vetoapua.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:1,5,3,4
Suuri:1,5,3,4,8,6,7
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: Toisen Kasvattajakruunu-karsinnan suursuosikki 1 Winter's Iceman kelpaa varmaksi. Ruuna kohtaa selvästi aikaisempaa sopivamman vastuksen ja on velvoitettu menestymään. Teivon Kriterium-lähdöt osoittivat, että ruuna jatkaa kovassa syysvireessä. Karsinnassa 2. ulkoa ylivoimaisesti voittanut kolmevuotias tsemppasi finaalissa mainiosti kuolemanpaikalta.
Haastajat: 3 Victory Pilot pyrkii heittämään kovan haasteen itse suosikillekin. Ruuna menetti viimeksi mahdollisuutensa varustevaihdon myötä. Victory Pilotin sekki meni poikki ennen lähtöä ja vaihdon jälkeen sekki jäi liian löysälle. Kaikesta huolimatta Victory Pilot teki lähtölaukkansa jälkeen sen mitä tehtävissä oli.
9 Midnight Hour alisuoritti Teivossa keulajuoksulla. Ruuna osoittautui startin jälkeen räkäiseksi, mihin hevonen sai lääkekuurin. Sairaspaussilta Midnight Hour on haastaja. 5 Fabrice Duo oli Kriterium-finaalissa epäonninen juututtuaan pahoin pussiin loppukaarteessa. Suosikki on todennäköisesti liian kova kukistettavaksi, mutta totosija on otettavissa.
Pelijakauma Winter's Icemanin prosentit (75%) ovat oikeissa lukemissa. Victory Pilotin (5%) pitäisi olla peliprosenttejaan selvempi kakkossuosikki.
Juoksunkulku: Winter's Iceman juoksee keulassa. Tilia's Abraham kiertää toiselle ilman vetoapua.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:1
Suuri:1
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 5 Gri di S.J. on eturivin lähtöpaikan turvin suosikki. Ruuna voitti elokuussa Turussa helposti keulasta, mutta tämän jälkeen hevonen ei ole suorittanut aivan samalla tasolla ja siksi Gri di S.J. tarvitsee varmistuksia osakseen. Toissa kerralla Gri di S.J. tyytyi seurailemaan hyvällä juoksulla 2. sisältä. Viimeksi ruuna veti keulassa väliajoin 10,9-13,9, jäi päätöspuolikkaan alussa altavastaajaksi ja taipui ulos rahoilta.
Haastajat: Teivossa suursuosikkina keulasta voittanut 10 Victor Quo Vadis kiersi Vermossa kuolemanpaikalle, mistä ruuna tsemppasi hyvin perille asti. Takarivin lähtöpakka on mailille hankala, mutta onnistuneella juoksulla ruuna nousee kamppailemaan lähdön voitosta. Victor Quo Vadis on ollut hyvä vapaalta radalta, mutta on pystynyt menestymään toisten takaakin.
9 Absolute Rulerin viime startin voi unohtaa. Tamma juuttui alussa kolmannelle radalle ja pakitteli jatkossa 5. sisälle. Voitoissaan tamma juoksi keulassa. Teivossa se sai tehdä oman juoksun, mihin nähden voitto irtosi hieman nahkeasti. Absolute Rulerin pitää terävöityä pykälällä, mikäli mielii pärjätä hyvälle suosikkikaksikolle.
Yllättäjät: 8 Alexandretta oli Jyväskylässä kiimassa eikä kyennyt suorittamaan tasollaan. Kuopiossa tamma juoksi 2. sisällä ja piti kakkoseksi ylivoimaisen voittajan takana. Alexandretta saa tällä kertaa tarkan juoksun sisäradalla eikä hyvä sijoitus kärjen tuntumassa ole mahdotonta.
Tauolta paluu ei sujunut 2 Cardinal Galaxilla odotusten mukaisesti. Ruuna juoksi 5. sisällä, mistä se nousi toiseksi viimeisessä kaarteessa 3. ulos. Cardinal Galax jäi vetämättömään selkään ja menetti mahdollisuutensa. Päätöspuolikkaalla ruuna täytti syntynyttä tyhjää tilaa varsin vauhdikkaasti.
Nopean 6 Classic Fridon huumori ei riittänyt viimeksi keulajuoksulla. Tätä ennen ruuna seurasi 2. ulkoa parhaiten kovaa Callumia.
Pelijakauma: Gri di S.J.:n peliprosentit (16%) ovat pelikelpoisella tasolla.
Juoksunkulku: Cioccolata vastaa Classic Fridolle, joka pyrkii sisäradalle joko 2./3. sisälle riippuen miten Alexandretta on lähtenyt matkaan. Gri di S.J. hakee keulapaikan, jos jää toiselle ilman selkää.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:5,10,9,1
Suuri:5,10,9,1
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 11 Kihisee jatkaa hyvässä iskussa, vaikka tamma ei välttämättä olekaan enää aivan Porin kuninkuusravien kaltaisessa kunnossa. Teivossa ori kiersi 2. ulkoa etusuoralla johtavan rinnalle ja tsemppasi itsensä maalikameraan häviten niukasti. Viimeksi Kriterium-finaalissa ori jyräsi 2. ulkoa johtavan kupeelle viimeisellä takasuoralla ja nyrkkeili totoon. Pitkältä takamatkalta Kihisee kuuluu peleihin, mutta varmaksi sitä ei uskalla jättää.
Haastajat: 10 H.V. Tuurin juoksu onnistui toissa kerralla hyvin, kun ori pääsi 3. sisältä/2. ulkoa etenemään Taruntuulta lähimmäksi. Viimeksi ori jäi johtavan rinnalle eikä menestynyt huippukovassa lähdössä. Tällä kertaa tehtävä on sopivampi.
Mikäli 8 Sheikki ravaa koko matkan, pystyy se lyömään kovat suosikit. Seinäjoella ori lähti 3. ulkoa kolmannelle etusuoralla ja eteni vahvasti ennen laukkaansa loppukaarteessa. Vaasassa Sheikki hallitsi tapahtumia keulassa ennen yllättävää laukkaa toiseksi viimeisessä kaarteessa. Tämän jälkeen Sheikki kiersi vahvasti ja ehti ykköseksi.
9 Pehveri ei ollut Teivossa parhaimmillaan 4. ulkoa, kun ori tyytyi seurailemaan 4. ulkoa. Pehveri pystyy parempaan eikä ole tasaisessa lähdössä unohdettavissa.
Epävarmat mutta kyvykkäät 7 Lissu Rols ja 5 Effia huomioidaan mahdollisina yllättäjinä.
Pelijakauma Kihisee on liikaa pelattu. Haastajat ovat parempia merkkejä.
Juoksunkulku: Effia hakee ravilla keulapaikan. Tämän laukatessa Sheikki kiertää piikkiin.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:11,10,8
Suuri:11,10,8,9,7,5
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto4-1 1,5,3,4 1,5,3,4,8,6,7
Toto4-2 1 1
Toto4-3 5,10,9,1 5,10,9,1
Toto4-4 11,10,8 11,10,8,9,7,5
Hinta 9,60 € 33,60 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›