Sami, Samuli

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Lappeenranta 12.10.2014

Julkaistu:

Toto4
Sunnuntaina ravataan Lappeessa. Illan T4-peli ei vaikuta pelimielessä erityisen kiinnostavalta ja panokset pidetään tänään maltillisina.

Toto4-1

Suosikki: 8 Viksun Tyttö on selkeä kärkirankkaus. Tamma on tosi pätkänopea ja jos se saa säästää kiripalansa loppuun, kärkisija ei yllätä millään lailla. Vastus on helpompi mihin Eero Hämäläisen suojatti on viime aikoina tottunut. Toissa kerralla Mikkelissä kovassa Suivikkaan voittamassa kilvassa Viksun Tyttö oli ihan hyväksyttävä viides johtavan takaa, vaikka putosikin kärkihevosten kyydistä kovassa 22,5-vauhtisessa lopetuksessa. Viimeksi Lappeessa tamma oli kelvollinen kakkonen 2. ulkoa ja hävisi vain kovalle Tanhuan Toivolle. Viksun Tyttö pystyy vielä parempaankin mitä viime starteissa on näyttänyt ja kun alla ei ole mitään megaesityksiä, se näyttäisi jäävän sopivannäköisessä tehtävässä alipelatuksi.

Haastajat: 7 Meijän Tyttö spurttasi viimeksi vauhdikkaasti Viksun Tytön tuntumaan. Tamma ei kuitenkaan ole voittajatyyppiä. Keulasta karkumatkaa yrittänee 2 Jalomortti, joka Kouvolassa piti sisäradan turvin piikkipaikan ja vastasi 29-lopetuksessa ainoalle uhkaajalleen varmoin ottein. Pienessä lähdössä rahakkaammat vastustajat ottavat kuitenkin paalun nopeasti kiinni.

Yllättäjät: Leveimmillä lapuilla kannattaa huomioida ainakin oikein pystyvä ja huippuvauhdikas 9 Liinan Leikki, jonka huippukuntoon puhkeamista on odoteltu jo jonkin aikaa. Tamma on paras kuivalla kelillä.

Juoksunkulku: Jalomortti vie joukkoa.

Pelijakauma: Viksun Tyttö voisi olla enemmänkin pelattu.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:8,9
Suuri:8,7,2,9
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 10 Good Guy on suoritusvarmassa vireessä ja takaakin selvä suosikki, kun vastus ei häikäise. Toissa kerralla Mikkelissä se haastoi keulassa juossutta Free Soulia hyvin kuolemanpaikalta. Viimeksi ori hallitsi lounasravilähtöä keulapaikalta ja kesti kunnialla 12-vauhtisen avauksen. Tehtävä näyttää vastuksen puolesta niin sopivalta, että Good Guy kelpaa T4-varmaksi.

Haastajat: 5 Great Lady oli kesällä huippuvireessa ja voitti mm. ihan tasokkaan Tammasarjan. Viime aikoina tamma ei ole ollut ihan yhtä terävä. Toissa kerralla mm. Good Guyta vastaan se sai hankalan juoksun takana ja lopetti ihan juosten seitsemänneksi. Viimeksi amatöörilähdössä juoksu meni pieleen alusta alkaen, kun tamma pakitteli alussa kolmannelta radalta 7. ulos ja kärki veti matkalla kävelyä. Suojajuoksun saadessaan Great Lady on tällaiseen lähtöön ihan potentiaalinen kärkihevonen.

Yllättäjät: 6 Hello Garfield on ylisarjasta huolimatta takuulla riittävä hevonen lähtöön. Ruuna ei kirinyt viimeksi erikoisesti ja hakee vielä kuntoaan, mutta on silti jo luokallaan asiallinen yllätyshaku. 1 Mr White Step nostetaan unelma-asemista haastajajoukkoon. Ruuna oli viimeksi kirivaiheessa voimissaan 2. ulkona ja hyökkäsi loppukaarteessa, mutta laukkasi amatöörikuskilla Kouvolan tiukan loppukaarteen pohjassa. Kirikykyinen 11 Pinehill's Star palaa pikku paussilta. Tehtävä ei ole sille liian kova.

Juoksunkulku: Great Lady kokeilee sopivassa tehtässä keulasta.

Pelijakauma: Ei huomautettavaa.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:10
Suuri:10
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 3 Elite of Vice teki toissa kerralla Forssassa Prince Asin voittamassa T75-lähdössä kelvollisen 800 metrin kirin 3. ulkoa. Viimeksi ruuna oli samalta juoksupaikalta ihan hyvä kolmas ja tuli juosten perille. Vireen kestäessä ruunalla olisi sopivassa tehtävässä hyvä paikka palata voittokantaan.

Haastajat: 9 BWT Hazel juoksi matkasi viimeksi Vermossa Winner Typen voittamassa kisassa toivottoman kaukana kärkestä 6. ulkona. Tamma kiri ihan mukavasti ja oli sijoitustan paremman oloinen. Myös edelliskerralla Mikkelissä se teki lähtölaukan jälkeen asiallisen kirin hänniltä. 11 Ideal du Point on lähdön paras hevonen ja jyräisi muut huippukuntoisena suohon, mutta kun tuoreet näytöt puuttuvat ja tallitiedot ovat pitkin tauon jäljiltä hiukan pessimistiset, voimaruuna jää haastajarankingiin. Laukkariski on merkittävä. 5 Timovei mieluummin sijoittuu kuin voittaa, joten emme kelpuuta sitä paljon pelattuna lapulle.

Yllättäjä: 1 Ranch Jagger vaikuttaa nousukuntoiselta. Viimeksi pikku paussilta Teivossa ruuna näytti hyvältä ja kiri hänniltä ihan terävästi loppusuoraa, vaikka ei laatulähdön tasaisessa maaliintulossa rahasijoille asti yltänytkään. Kisan vei kova Holiday Ors.

Juoksunkulku: 7 Roofmaker valtaa juoksuradalta keulapaikan, mutta paikka on tarjolla ainakin Elite of Vicelle.

Pelijakauma: Ranch Jagger on mainio merkki ja kannattaa poimia jo kapeille lapuille. Timovei ei maistu aamun pelijakauman kakkossuosikkina.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:3,9,1
Suuri:3,9,1,7
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 11 Big Headache on selvä suosikki. Erittäin kirikykyinen löysi loppukesästä huippukunnon ja ylsi hienosti Derbyn neloseksi. Tasaisessa maaliintulossa se jäi hopeasijastakin vain päänmitan. Viimeksi Kuopiossa helpossa rahasarjassa ruuna hallitsi mielin määrin piikkipaikalta ja lopetti pintakaasulla 12,5-kyytiä. Normaalisuorituksella tili komistuu tässä 1000 eurolla, mutta koska ruunaa tuskin ainakaan viritellään tällaiseen lähtöön ja taktiikka saattaa olla passiivinen, otamme pari varmistusta.

Haastaja: 5 Naughty la Marc on väläytellyt hyviä kirejä T75-kultadivisioonaa myöten. Ruuna myös avaa tosi kovaa ja pyrkii tässä keulaan, mistä heittäisi Big Headachelle ainakin hyvän haasteen. Toissa kerralla Mikkelissä ruuna teki hänniltä hyvän kirin ja viimeksi kovassa Herbie Sisun voittamassa T75-lähdössä tuli laukka 1. kaarteessa.

Yllättäjä: Viimeksi samassa lähdössä Naughty la Marcin kanssa palasi paussilta 3 Kontroll Broline, joka oli vielä kaukana parhaastaan, kuten valmentaja Matias Salo ennakkoon varoittelikin. Nyt startti alla otteet terävöityvät ja toisaalta vastus ainakin hieman helpottuu, joten hyvän avaajan menestys ei olisi mahdoton pommi.

Juoksunkulku: Naughty la Marc etenee keulaan ohi Kontroll Brolinen.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:11,5
Suuri:11,5,3
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto4-1 8,9 8,7,2,9
Toto4-2 10 10
Toto4-3 3,9,1 3,9,1,7
Toto4-4 11,5 11,5,3
Hinta 2,40 € 9,60 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›