Soini, Veini

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto75 Vermo 11.10.2014

Julkaistu: , Päivitetty:

Toto75
Vermossa ravataan lauantaina huippuhevosten tähdittämä Toto75-kierros, joka tarjoaa myös hienoa pelattavaa. IS Ravien apuvarma meni vaihtoon viime hetkellä tallitietojen myötä.

Toto75-1

Suosikki: 1 Extreme Luca ei ole ollut loppukaudesta ihan niin vakuuttava kuin voitokas alkukausi antoi luvan odottaa ja karsiutui Derbyn finaalista, mutta ei esityksiä sovi isosti moittiakaan. Toissa kerralla keräilyerässä juoksusta tuli vaikea 5. ulkoa ja ori oli sijoitustaan parempi. Viimeksi Forssassa Extreme Luca kiritti hyvin Sahara B Boyta ja jätti muut kauas. Ori ei pystyne vastaamaan kiihdytyksessä nopeimpien rynnistykseen, mutta jos se selvittää sisäradan karikot, kärkisija on varmasti lähellä. Kun valmentaja Seppo Suuronenkin manailee, että terävyyttä on puuttunut, lähdemme varmistusten tielle jo pikku systeemissä.

Haastajat: 8 Shadoom ylsi Derbyn finaaliin, mutta tehtävästä tuli täysin mahdoton 6. ulkoa, kun sisärata veti Jonesyn johdolla. Toissa kerralla rahasarjassa ori haki voimalla keulat ja kesti 13,5-vauhtisen avauskilometrin voitokkaasti ja viimeksi T75-pronssidivarissa se kiri 5. ulkoa viimeiset 700 metriä mukavasti 11,7-vauhdilla. Hyvänä päivänään Shadoom osaa olla oikein todella hyvä, ja jos lauantaina on pöljä päivä, voitto voi tulla vaikka keulassa juoksevan Extreme Lucan ulkopuolelta. 10 Victor Quo Vadis on huippukunnossa. Porin-voitossa se kiri 2. ulkoa viimeiset 700 metriä peräti 10,9-vauhtia ja voitti leikitellen. Turussa ruuna jäi sisäradalle pussiin ja viimeksi se hallitsi keulapaikalta. 4 Justine's Joy pääsi viimeksi odotettua paremmin liikkeelle ja juoksutti alussa suosikki Amaltheeta ulkopuolellaan sen verran, että spurttasi lopussa niukasti ohi. Oriita ja ruunia vastaan se tarvinnee vieläkin säästeliäämmän juoksun, jos ihan voitosta puhutaan.

Yllättäjät: 3 Mity Lightning on elämänsä kunnossa ja pystyy yllättämään pätkänopeudellaan. Valmentajan ajamana asiallisia esityksiä tehneen 6 Will Be Black Outin ohjat ottaa Niko Jokela. 5 Sweet Mama Blue teki viimeksi 3. ulkoa raikkaan 11-vauhtisen loppukirin.

Juoksunkulku: Mity Lightning aloittaa keulassa, mutta Extreme Lucan tai Shadoomin selkä kelpaa.

Pelijakauma: Shadoom on kovista suosikeista edullisempi rasti.

IS-Pelisuositus - Toto75-1

Pieni:1,8
Suuri:1,8,10
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto75-2

Suosikki: 12 Outlaw Merci on ollut kahdessa viime juoksussaan hurmaavan hyvä. Toissa kerralla Vermossa se kesti piikkipaikalta kovan tempon upeasti, eikä näyttänyt maalissakaan mitenkään voipuneelta. Viimeksi oria jo kunnioitettiin ja se sai määrät juoksun tempon piikkipaikalla. Vaikka juoksu ei ollut yhtä vaativa, Outlaw Merci ei näyttänyt ainakaan huonommalta kuin edelliskerralla. Monipuolinen ja vauhtikestävä hevonen tulee yhtä lailla myös takaa ja on ansainnut suuren pelikannatuksensa. Se kelpaisi varmaksikin, mutta koska lähdöstä löytyy myös herkullinen yllätyshaku, tukipilarit kaivetaan toisaalta.

Haastajat: Hakumerkkimme on kestoidea 11 Blue Porsche. Ori on todella kyvykäs ja myös hyvässä kunnossa, vaikka viime sijoitukset eivät sitä paljasta. Toissa kerralla Outlaw Merciä vastaan juoksusta tuli mahdoton takapareissa ja selät eivät vetäneet kirissä. Viimeksi sisäratajuoksun jälkeen väylät aukenivat liian myöhään ja voimia jäi paljon käyttämättä. Uskomme edelleen, että Blue Porsche voittaa pian laatulähdön. Se on huomattavasti maukkaampi merkki kuin tuplasti enemmän pelattu 13 Magnat, joka kuitenkin kuuluu lähtökohtaisesti vielä hopeadivisiooniin.

Yllättäjät: Isoa kalaa tästä kohteesta onkiville tarjotaan 3 Elvis Duoa, joka voisi venyä keulasta voittomatsiin, jos takamatkalaiset törmäävät matkalla liikenneongelmiin.

Juoksunkulku: Elvis Duo lähtee vetojuhdaksi.

Pelijakauma: Outlaw Merci on sopivasti pelattu ja Blue Porsche lähdön selkeä ykköshaku.

IS-Pelisuositus - Toto75-2

Pieni:12,11
Suuri:12,11
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto75-3

Suosikki: 5 Viinun Tuuri on noussut huippukuntoon. Viimeksi Teivossa ruuna tykitti 4. ulkoa viimeiset 700 metriä kolmatta rataa pitkin ilman selkää hienosti 23,4-vauhtia ja oli oikein hyvä. Edelliskerralla Forssassa se jäi keulavoittaja Etupassin taakse pussiin. Tässä voisi olla revanssin paikka!

Haastajat: 6 Etupassi jää tällä kertaa haastajaksi, sillä nopeiden avaajien ulkopuolelta voi olla vaikea päästä piikkipaikalle. Johtavan rinnalta laatulähtöä olisi vaikea voittaa. Kolmas kova on 1 Merran Emil, joka tosin viime starteissa ei ole esittänyt oikein mitään. Siitä kuitenkin lähdetään, että kärkiryhmästä tai varsinkin keulasta ori on taas parempi ja yhtä hyvä kuin voittojuoksuissaan. Tallitiedot ainakin lupaavat hyvää ja lisäksi Jyrki Filatoff suunniteli riisuvansa orilta ensimmäistä kertaa kenkiä pois. Balanssi ratkeaa lopullisesti kisapaikalla lauantaina, mutta ainakin testihiitillä kenkien riisuminen oli toiminut hyvin.

Yllättäjät: 10 Vinkan Hovilta ei irronnut viimeksi kengät jalassa kiriä, mutta ilman popoja ja samanlaisena kuin viime voitossaan se nousisi takaakin kärkitaistoon. Ruunalta löytyy tosi tulinen kiri. 8 Tärpätti on tuulennopea ja saattaa osallistia ulkoakin kiihdytykseen. Viimeksi ailahteleva tamma oli heikko johtavan takaa, joten päivän virettä ja huumoria sopii vain arvailla. 2 Villikunkun juoksu meni viimeksi pieleen, kun se nostettiin loppukaarteessa ulkokaistoille. Edelliskerralla Lappeessa kirikykyinen ori väläytti nousukuntoa.

Juoksunkulku: Tulinen avaus, jossa ainakin radoilta 1,3,5,6 ja 8 pystytään lujaan alkuvetoon. Veikataan Viinun Tuurin juoksevan lopulta keulassa.

IS-Pelisuositus - Toto75-3

Pieni:5,6,1
Suuri:5,6,1,10,8,2
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto75-4

Suosikki: 1 Je l'Adore vaihtoi tallia Villinmiehen Tammakilvan alla ja onnistui heti hienosti. Se voitti karsinnan keulasta ja oli finaalissa mainio kakkonen toisesta parista ulkoa. Jos tamma petraa edelleen, revanssi 12 Stoneisle Lilianista on näistä lähtöasemista hyvin lähellä.

Haastaja: Stoneisle Lilian oli viimeksi Lappeen finaalissa jäätävä, kun kiersi 6. ulkoa pitkällä kirillä uskomattomasti voittoon. Huipputamma näytti pitkästä aikaa oikeaa osaamistaan ja ehtii samanlaisena taas voittotaistoon, mutta toisaalta liekö viritykset nyt yhtä kovia kuin viimeksi yhteen kauden päätähtäimistä? Veikkaamme että eivät, joten kakkosrankkaus on perusteltu.

Yllättäjät: 2 BWT Hard as a Rock on siirtynyt Pekka Korven talliin, vaikka valmennustiedoissa on edelleen Giuseppe Pistonen nimi. Lappeen finaalissa tamma oli suuri pettymys ja kiri jäi pahasti piippuun. Viimeksi hevonen vaikutti terävämmältä, mutta painoi keulassa liikaa ohjille ja kangistui lopussa. Kova startti saattoi viedä luokkahevosta paljonkin eteenpäin ja olisi hauska nähdä mihin se riittäisi esimerkiksi Je l'Adoren selästä samanlaisella tykkikirillä kuin viime voittojuoksussa. Hannu Torvinen saattaa toki yrittää ajaa lähdön myös keulasta, jos hevonen on rauhallinen. 6 Sands Pepper kiri viimeksi hienosti ykköseksi 3. sisältä. 5 Demi de Veluwe on jo unohdettu, vaikka löi ikäluokkatähdet kesällä Suur-Hollolan Best Princessissä.

Juoksunkulku: BWT Hard as a Rock on todennäköisin keulahevonen.

Pelijakauma: Je l'Adore on yllättävän selkeä pelisuosikki eikä siksi varma-ainesta. Tasaisen tammalähdön parhaat merkit löytyvät yllättäjistä.

IS-Pelisuositus - Toto75-4

Pieni:1,12,2
Suuri:1,12,2,6,3,5,11
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto75-5

Suosikki: 8 Köppinen on rivin todennäköisin voittaja. Aluksi suunnittelimme sille varmistuksia, mutta suunnitelmat muuttuivat tallikommentteja kasatessa. Nyt kun tarvitaankin vaihtoehtovarmaa (lisätietoja T75-7:n kohdalla), valitsemme sellaiseksi Köppisen. Ori on ollut todella hyvä myös kuninkuuskilpailun jälkeen ja otti viimeksi ansaitun ylivoimavoiton komealla kirillä. Köppinen tuntuu vain parantaneen kuninkuuskilpailun jälkeen, niin hullulta kuin se kuulostaakin.

Haastajat: 9 Camri onnistui viime juoksussaan ideavarmanamme ja hallitsi keulasta varmoin ottein. Ravi kävi aiempaa paremmin ja hyvänä päivänään ori pystyy varmasti haastamaan Köppisen. Täysi matka ja lähetystapa kallistavat kuitenkin vaakaa reilusti Köppisen suuntaan. Kuninkuuskilvan ennakkosuosikkina Köppiselle taipunut 12 Vieskerin Valo kiri viimeksi hyvin ja väläytti nousukuntoa epäsopivalla mailin matkalla. Nyt ohjissa vahvistaa Mika Forss.

Yllättäjät: 10 Virijori teki hyvät esitykset valmentaja Jorma Naumasen ajamana. Oulussa se jäi johtavan taakse pussiin ja viimeksikin kiritilaa tuli liian myöhään. 14 Rapin Aatos oli viimeksi kiertämässä lähimmäksi Köppistä, mutta laukkasi varman kakkosen 100m ennen maalia.

Juoksunkulku: Joivi vie joukkoa ainakin aluksi. Camri pyrkinee pakiltakin keulaan.

IS-Pelisuositus - Toto75-5

Pieni:8
Suuri:8
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto75-6

Suosikki: 8 Big Sky Hurricane kelpaa vaikeista asemistakin varmaksi. Tiedostamme hyvin, että ruunan juoksusta ei tule kasiradalta helppoa, mutta yllättävän matala pelikannatus kattaa epäonnistumisen riskin mainiosti. Toissa kerralla Vermossa ruuna oli jäätävä piikkipaikalta täydellä matkalla ja menee samanlaisena mailin vähän kiertämälläkin 1.11:n pintaan. Ari Moilanen tuskin lataa täysillä ensimmäiseen kurviin avaruuskaistoja pitkin, vaan tekee hyökkäyksensä vasta savun hälvettyä. Big Sky Hurricane on niin vauhtikestävä, että pystyy ykköseksi vaativallakin juoksulla.

Haastajat: 5 Funny Farm ei mahtanut suosikille mitään viime kohtaamisessa Vermossa. Seuraavaksi juoksu onnistui 3. ulkona mainiosti ja ori niittasi kirissä mm. 4 BWT Hellionin. Viimeksi se teki samalta paikalta pitkän kirin ilman selkää ja löi mm. johtaneen 3 Asanten. BWT Hellion ei ollut keskiviikon välistartissa keulasta erikoinen, mutta petraa lyhyellä starttivälillä ja kuivemmalla kelillä. 1 Absolut Newport ei pysty nopeimpien kyytiin kiihdytyksessä ja viime juoksun vaatimaton kiri jätti ilmaan vain kysymysmerkkejä, mutta luokkatammaa ei sovi täysin unohtaa.

Yllättäjä: 10 Greenleaf Slimin kausi on mennyt alakanttiin sairastelujen vuoksi. Viimeksi Derbyn keräilylähdössä ori oli oikein hyvä ja kiri vahvasti. Tallitiedot ovat ihan positiiviset.

Juoksunkulku: Asante ja BWT Hellion avaavat parhaiten. Jälkimmäinen avasi välistartissa niin tulisesti, että riistänee samanlaisena sittenkin keulat.

Pelijakauma: Big Sky Hurricane on alipelattuna suosikkina mieluisa varmavalinta.

IS-Pelisuositus - Toto75-6

Pieni:8
Suuri:8
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto75-7

Suosikki: 11 Venice on se hevonen, josta kaavailimme ennakkoon varmaa. Supertamman kunnossa ei ole vikaa viime starttien epäonnistumisista huolimatta. Toissa kerralla laukka ei ollut hevosen syytä ja viime startin hyppy menee kuskin piikkiin. Laukan jälkeen Venice kulki mahtavasti. Torstaiset tallitiedot saivat kuitenkin muuttamaan suunnitellun pelivalinnan. Heikki Korhonen kertoi, että Venice oli kohähtänyt keskiviikon hiitin jälkeen. Tamma on myös ollut hitusen räkäinen. Ei ole varmaa, näkyvätkö nämä seikat tamman kilpailusuorituksessa, mutta varaudumme porukkalapulla pahimpaan ja lähdemme varmistusten tielle. Hankala tilanne, sillä normaalitasolla suorittaessaan Venice ei olisi lyötävissä inhimillisen juoksun saadessaan.

Haastaja: 4 Elora Hanover on ollut tuloillaan jo jonkin aikaa ja onnistui vihdoin viime lauantaina. Tamma kiri 4. sisältä raikkaasti ja löi mm. alisuorittaneen Amazing Soulin. Tässä nopealla tammalla saattaa olla keulajuoksun vuoro, lähtönopeus ainakin riittää. 8 Cherry Chapstick nousee rankingissa positiivisten tallitietojen myötä. Valmentaja Jouni Hillbom kertoi, että nyt tammaa on päästy viimeistelemään paremmin kuin ennen viime juoksua.

Yllättäjä: 6 Pandora Girl kiri viimeksi hyvin Elora Hanoverin takana. Nyt Risto Airaksinen yrittää varmasti keulaan, mistä tamma on tehnyt parhaat juoksunsa. Jos paikka lohkeaa Elora Hanoverilta, kärkisija ei yllättäisi.

Juoksunkulku: Elora Hanover pamauttaa aluksi keulaan. Pandora Girl ilmestyy pian kyselemään paikkaa.

Pelijakauma: Venice on tuoreet tallitiedot huomioiden hitusen ylipelattu.

IS-Pelisuositus - Toto75-7

Pieni:11,4,8,6
Suuri:11,4,8,6
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto75-1 1,8 1,8,10
Toto75-2 12,11 12,11
Toto75-3 5,6,1 5,6,1,10,8,2
Toto75-4 1,12,2 1,12,2,6,3,5,11
Toto75-5 8 8
Toto75-6 8 8
Toto75-7 11,4,8,6 11,4,8,6
Hinta 7,20 € 50,40 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt