Leena, Matleena

Ravivihjeet

Valikko

Ravivihje: Toto4 Joensuu 10.10.2014

Julkaistu:

TOTO4
Joensuun Toto4-pelin jokaiseen lähtöön löytyy suuri suosikki ja rivi näyttää selväpiirteiseltä. Löytyykö numeroiden takaa silti sudenkuoppia?

Toto4-1

Suosikki: 9 Mikko Maniaan on tällä hetkellä vaikea löytää oikeaa lähestymiskantaa. Ori on taatusti yksi lupaavimmista nousukkaista ja varmasti tämän lähdön lahjakkain, mutta viimeisissä ei ole nähty parasta osaamista. Selitys on löytynyt kurkunpäästä. Hevosta on lääkitty ja röörit on todettu puhtaaksi, mutta näin oli viime starttiakin ennen ja ongelmat nousivat startissa jälleen esiin. Hevonen pystyy toki voittamaan tämän seuran vajaakuntoisenakin, mutta siihen nähden peliosuus on kovin korkea.

Kovin haastaja: 6 Vireko on voittosummaansa lupaavampi menijä, mutta paininut jalkaongelmien kanssa läpi uransa. Hevosella on alla pitkä tauko, mutta valmentaja on luottavainen. Ja mikäs on ollessa, kun ruuna on yleensä tehnyt parhaat juoksunsa suoraan tauolta. Tosin vain vaivaantuakseen pian uudestaan. Virekolla on saumat lyödä suosikki, mikäli tämä edelleen alisuorittaa.

Yllättäjät: 1 Sirun Sisu teki mainion viime kauden, mutta tänä vuonna on takkuillut isoksi osaksi epävarmuuden takia.Oriin ohjiin asettuu pitkästä aikaa ammattiohjastaja ja se on pystynyt niin valloittamaan Vermonkin. 5 Vieskerin Viivin ja 4 Sirkan Samun esityksistä on puuttunut se aivan viimeinen loisto, mutta ne ovat silti esiintyneet tasaisen varmasti, eivätkä mitenkään huonosti.

Pelijakauma: Mikko Mania on puhtaasti hevosena alipelattu, mutta viime esityksiin nähden liikaa luotettu. Sirun Sisu ja Vireko saisivat näin IS Raveilta hieman enemmän luottoa.

Juoksunkulku: Sirun Sisu ottaa johtopaikan hallintaansa, mikäli avaa ravilla. Vireko tulee joka tapauksessa kyselemään keuloja, mutta tuskin saa niitä. Suosikki lähtee pitkältä takamatkalta etenemään tasaisesti kohti kärkeä ja pääsee melko sujuvasti kärjen tuntumaan.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:9,6,1
Suuri:9,6,1
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 11 Yoda Kemp on löytänyt tuiman vireen ja kerännyt jo voittoputken, vaikkei ole saanut mitään säästöreissuja. Ruuna on jälleen hankalalla paikalla, mutta toisaalta sillä kestää tehdä aggressiivisia ratkaisuja jo matkalla. Rata yksitoista ja vähän vähemmän ajava ohjastaja laittaa kuitenkin hakemaan paljon pelatulle hevoselle varmistusmerkkejä.

Kovimmat haastajat: Hyväluokkainen 12 Flower's Star aloitti pitkältä tauolta positiivisesti ja kiersi 5. ulkoa pitkällä kirillä toiseksi. Ruuna alisuoritti koko kevään, mutta nyt pystyvän hevosen otteissa vaikuttaisi oleva taas nostetta.

4 East Star Girl on saanut muita suosikkeja paremman paikan ja voi sen turvin kääntää kakkosputkensa voitoksi. Tamma kiri viimeksi hyvin parijonosta ja hävisi vain niukasti kovalle Twinkle In Eyelle.

Yllättäjät: Hyvin avaava 5 Ghost Whisper jäi viimeksi täysin pussiin. Ruuna ei ole mikään voittokone, mutta hyvä juoksu keulassa tai sen läheisyydessä voi olla tässä avain yllätykseen. 6 Briso Hazel oli nahkea viimeksi, mutta teki sitä ennen muutaman hyvän esityksen peräjälkeen. 7 Muscle Miss Rosita on osoittanut selkeää kehitystä.

Pelijakauma: Yoda Kempin peliosuus on huippukunnosta huolimatta liian korkealla. Yllättäjäosastoamme kannattaa käyttää potintekijänä.

Juoksunkulku: Ghost Whisper avaa normaalisti ensin keulaan, mikäli harvemmin ajava kuski onnistuu kiihdytyksessä. Siltä voisi olla keulapaikka tarjolla, mikäli joku enemmän pelattujen ohjastajista hoksaa sitä lähteä kyselemään.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:11,12,4
Suuri:11,12,4,5,6,7
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki/varma: 9 Vilar Laken esitykset saattoivat vielä kesällä ailahdella kovastikin, mutta nyt ruuna tuntuisi löytäneen hyvän suoritusvarmuuden. Kaksi viime voittoa on tullut kovissa lopetuksissa vakuuttavasti. Hevonen on osoittanut, ettei se katso juoksupaikkaa ja se pystyy menestymään johtavan rinnaltakin. Henri Bollströmin ajokki on illan isoista suosikeista se järkevimmin rastattu ja siksi IS Ravien varma.

Kovimmat haastajat: 8 Ride Elisa oli mainio Oulussa kierrettyään matkalla keulaan, eikä hevonen ollut huono Kuopiossakaan. Viime startissa menivät alkumatkan tapahtumat epäonnisesti ja tamma kiri siihen nähden asiallisesti totoon. Kuusivuotias on varmassa kunnossa ja pystyy heittämään varmallemme haasteen.

11 Minto's Romeo oli julmassa vireessä keväällä, mutta kesä ei mennyt suunnitelmien mukaan. Ruuna on tottunut tätä kovempaan vastukseen ja sen rutiinitaso liikkuu haastajiaan korkeammalla. Jotenkin kuitenkin järki sanoo, että 20 metrin takamatka on liikaa huippukuntoista varmaamme vastaan.

Yllättäjä: 5 Mike Face on paalun paras. Ruuna osoitti viimeksi olevansa jälleen tuloillaan parin heikomman esityksen jäljiltä, mutta tässä on yksinkertaisesti pari liian kovaa vastassa voittoa ajatellen.

Pelijakauma: Ei suuria vääristymiä. Mike Face on ehkä aavistuksen liikaa luotettu.

Juoksunkulku: Paalun hevoset ratkovat keskinäisen järjestyksensä ensin, mutta takaa kiertää nopeasti kärkeen joko Vilar Lake tai Ride Elisa. Kumpi nyt saa paremmin voltista askeleensa lankulle.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:9
Suuri:9
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 10 Donna Linda jäi Villinmiehen Tammakilvassa suosikkina keulasta viidenneksi. Aavistuksen turhan kova tempo söi tammasta mehut, eikä se riittänyt lopussa. Nyt vastus on merkittävästi sopivampaa ja normaalina hevonen palaa takarivistäkin voittokantaan. Yksi aiheellinen kysymys on kuitenkin, että näkyvätkö kaksi tuimaa starttia nuoren tamman kropassa? Joka tapauksessa hyvin lähellä voittoa.

Kovimmat haastajat: 6 Lit Mane pusersi Kajaanissa stayer-matkalla vahvasti ykköseksi johtavan rinnalta. Eturivi näyttää sellaiselta, että hevosella on hyvä mahdollisuus edetä lopulliseksi keulahevoseksi, eikä suosikilla kestä silloin olla edes osittainen vapaapäivä.

12 Driller Man sooloili Oulussa keulasta, joten kunto on huipussaan. Ruuna on alkanut viime aikoina tulemaan paremmin takaakin, mutta paikka on silti suuri hidaste.

Yllättäjät: 8 Les Amigos ei ole mielimatkallaan ja paikkakin on vastaan, mutta ruuna on kuntoonsa nähden silti hieman aliarvostettu. Tuoreessa muistissa on vielä Lahden väkivahva voitto johtavan rinnalta. 7 Diesel Star jatkaa myös vireessä.

Pelijakauma: Suosikki voisi olla hieman enemmänkin pelattu. Unohdetuista nostetaan esiin Les Amigos.

Juoksunkulku: Tasainen kiihdytys, jossa Lit Mane edennee lopulta keulaan, vaikkei ensiaskelilla olekaan nopeimpia.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:10
Suuri:10,6,12,8,7
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto4-1 9,6,1 9,6,1
Toto4-2 11,12,4 11,12,4,5,6,7
Toto4-3 9 9
Toto4-4 10 10,6,12,8,7
Hinta 1,80 € 18,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›