Aulis

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Jyväskylä 3.10.2014

Julkaistu:

TOTO4
Jyväskylän Toto4-varmamme Sophie Savagen voimat ovat liikaa muille.

Toto4-1

Suosikki: Mielenkiintoinen Nuorten sarja avaa Toto4-pelin. 10 Viesker-Siru starttaa kaksi keulavoittoa alla suosikkina. Ori on ottanut voittonsa vakuuttavasti ja tallikommenttien mukaan varaa on jäänyt sekuntikaupalla. Tällä kertaa Viesker-Siru joutuu juoksemaan toisten takana, mitä se ei aikaisemmissa starteissa ole joutunut tekemään. Mikäli tämä ei tuota ongelmia, pitää lahjakasta varsaa odottaa mukaan voittotaistoon.
Haastajat: 12 Viäräne ei välttämättä taivu kuin savolaisen suuhun, mutta pelikupongille ruuna on syytä mahduttaa useaan merkkiin. Kuopiossa 4. ulkoa ykköseksi rutistanut Viäräne juoksi Kriterium-karsinnassa sisäradalla hännillä. Ruuna teki ennen laukkaansa hyvää suoritusta ja näytti menneen Kuopion startista eteenpäin. Ravilla pysyessään Viäräne pystyy heittämään haasteen itse suosikillekin.
Sirun Valpuriinan tallikaveri 6 Typyn Toisto paransi Teivoon selvästi ja seurasi sisäratajuoksulla asiallisesti. Tamma pysyi viimeisiä metrejä lukuunottamatta kärjen vauhdissa ja esitys oli positiivinen. Typyn Toistolla on lähtötilanteessa 20 metrin etu suosikkiin nähden.
4 Sorjan Säihke teki toissa kerralla Villinmiehen tammakilvan karsinnassa mainion juoksun johtaneen Meliisin ulkopuolelta. Finaalissa tamma jäi alkumetreillä hännille, mistä hevonen ei pystynyt nousemaan mukaan taistoon parhaista paloista eikä laukkaan ratkennut mitään.
Tauolta palaava 8 Terhon Tuuri sekä 1 Liinan Tuuri tulevat rankingissa seuraavina. Jälkeen mainittu laukkasi Mikkelissä viimeisen puolikkaan alkaessa kolmannelta radalta. Ravilla ori olisi saattanut nousta mukaan tototaistoon.
Pelijakauma: Viäräne (7%) ja Sorjan Säihke (3%) ovat alipelattuja.
Juoksunkulku: Liinan Tuuri pystyy ravilla pitämään kärkipaikan. Viesker-Siru on uransa ensimmäisissä kisoissaan päässyt hyvin matkaan, joten ori pystyy hankkimaan takamatkaltakin hyvät asemat.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:10
Suuri:10,12,6,4,8
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 11 Sophie Savagen tuoreimman startin voi unohtaa, sillä tamma juuttui kolmannelle radalle eikä luonnollisesti jaksanut puristaa loppuun asti. Toissa kerralla Sophie Savagella ajettiin aktiivisesti, kuten vahvalla hevosella pitääkin. Tamma nousi toiseksi viimeisessä kaarteessa kolmannelle ja eteni etusuoralla kuolemanpaikalle. Tamma siirtyi päätöspuolikkaalla kärkeen ja näytti etenevän kohti voittoa, mutta kalkkiviivoilla se jätettiin kakkoseksi. Juoksun onnistuessa Sophie Savage on vaikeasti lyötävissä.
Haastajat: 8 Evelyn Index palasi hyvänä tauolta. Tamma sai paikan 3. sisältä, nousi maalisuoran alussa kiriin ja oli varma kakkonen. Lähtöpaikka ei ole tällä kertaa paras mahdollinen ja tamma tarvitsee tuuriakin menestyäkseen. Startti alla tammalla ajettaneen tällä kertaa aktiivisesti.
12 Simb Lex Luthor on tauluaan vaarallisempi. Toissa kerralla kovassa Toto75-lähdössä ori eteni 6. ulkoa toista rataa pitkin, kunnes hyökkäsi loppukaarteessa. Maalisuoraa Simb Lex Luthor kiri asiallisesti. Seinäjoella ori nousi sisäradalta toiselle loppukaarteessa. Vapaata rataa oli tarjolla maalisuoralla, mutta ori ei pystynyt sitä täyttämään parhaalla mahdollisella tavalla. Yksi syy saattoi olla korvapallot, joita ei narun katkeamisen takia saatu ulos korvista. Simb Lex Luthorin lähtöasetelmat ei ole oleellisesti heikommat kuin kahdella enemmän pelatulla.
Yllättäjistä 3 Baccardi Akema menestyi viime kaudella hyvin ja voitti Toto65-lähdönkin. Tällä kaudella meno ei ole ollut samalla tasolla ja viime starttien perusteella voitto olisi yllätys.
Pelijakauma: Simb Lex Luthor (11%) on jäänyt liian paljon suosikkien Sophie Savagen (36%) ja Evelyn Index (30%) varjoon. Suosikeista Sophie Savagen peliprosentit on pelikelpoiset.
Juoksunkulku: Baccardi Akema katsoo keulat. Se luovuttaa paikkansa vain Evelyn Indexille tai Sophie Savagelle.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:11
Suuri:11
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: Kolmas kohde on mielenkiintoinen aikatasoituslähtö. Kannuksessa 2. ulkoa ykköseksi kirinyt 3 Ekon Heko kesti Seinäjoella yli kierroksen kirin 5. ulkoa ja oli maalissa ansaittu ykkönen. Teivossakin Ekon Heko teki hyvän suorituksen, vaikka se ei keulapaikalla pystynytkään vastaamaan vastustajan terävään loppuvetoon.
Haastajat: Kaiken ollessa kohdallaan, pystyy 9 Vippaskonsti koviin suorituksiin. Kesäkeleillä ori ei ole saanut itsestään parasta irti, mutta kelien viilennyttyä Vippaskonstin meno on parantunut harjoituksissa. Taustajoukot uskoivat menestykseen.
Vauhdikas 10 Apilan Pallosalama omaa saumat menestykseen, mikäli sen juoksu onnistuu tarkasti. Forssassa ori nousi maalisuoralla sisäradalta kiriin ja lopetti positiivisesti.
11 Hujanhajan hyökkäsi Jyväskylässä 3. ulkoa 650 jäljellä ja kiersi selväksi kakkoseksi Ekuliuksen jälkeen. Ekulius hylättiin ja Hujanhajan peri voiton. Vermossa Hujanhajan lähti toisessa kaarteessa hyökkäykseen ja kiersi etsuoralla johtavan rinnalle. Viimeinen suora oli tammalle vaikea. Tasaisemmalla juoksulla Hujanhajan saattaa nousta vaikka kuinka korkealle.
Pelijakauma: 6 Kerma (22%) on sanalla sanoen ihmeellisen paljon pelattu. Sen peliprosentit tulevat mitä todennäköisimmin laskemaan päivän aikana. Kovan kapasiteetin omaava Vippaskonsti (11%) on alipelattu.
Juoksunkulku: Ekon Heko ottaa joukon komentoon.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:3,9,10,11
Suuri:3,9,10,11,4,7
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: Pahasta paikasta huolimatta huippukunnossa kilpaileva 12 Lass Indus on ykkösmerkki. Jyväskylässä menestyksen salaisuus oli hyvin onnistunut juoksu. Ruuna pääsi toiseksi viimeisessä kaarteessa nousemaan 4. sisältä toiselle radalle, ja viimeisessä kurvissa vastustajan laukattua Lass Indus pääsi toista rataa pitkin etenemään kakkoseksi Doug Carelianon jälkeen. Viimeksi Lass Indus lähti toiseksi viimeisessä kaarteessa kiriin ilman vetoapua ja kesti mainiosti häviten vain kovalle Thula Sanalle.
Haastajat: Nopea 2 Brave Eight avasi viimeksi riuskasti keulaan ja johti viimeiseen kurviin asti, minkä jälkeen 11,5-avaus kostealla radalla alkoi näkyä. Toissa kerralla Brave Eight sai hyvän juoksun 2. ulkona, mistä ruuna sai edetä kiertämättä kolmanneksi. Brave Eight juossee tälläkin kertaa keulassa ja sopivalla vauhdinjaolla sillä on mahdollisuudet olla kärkitaistossa.
6 Super Cent oli normaalia vaisumpi viimeksi Forssassa. Oriille tehdään varustemuutos, eikä sitä kannata unohtaa yhden vaisumman startin perusteella. Tallikommenttien mukaan ajotaktiikka tulee olemaan aktiivinen.
Nopea, mutta ailahteleva 7 Jackpot Comery sai Kuopiossa hyvän juoksun 2. sisällä, mistä ori oli varma kakkonen. Oikeana kilpailupäivänä Jackpot Comery pystyy kamppailemaan kärjessä.
Positiviisen ohjastajanvaihdoksen kokeva 4 Night Bird sekä tauluaan potentiaalisempi, harvoin onnistuva 5 Viggo Trizz eivät myöskään ole tasaisessa lähdössä vailla saumoja.
Pelijakauma: Ei pelivääristymiä.
Juoksunkulku: Brave Eight avaa keulaan ja saa Super Centin rinnalleen.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:12,2,6
Suuri:12,2,6,7,4,5,9
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto4-1 10 10,12,6,4,8
Toto4-2 11 11
Toto4-3 3,9,10,11 3,9,10,11,4,7
Toto4-4 12,2,6 12,2,6,7,4,5,9
Hinta 2,40 € 42,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›