Reija

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Kuopio 29.9.2014

Julkaistu:

TOTO4
Derby-nelonen Big Headache esiintyy maanantaina Kuopiossa. Ruuna on kansan luottohevonen Toto4:ssä, mutta IS Ravit varmistaa sen suuremmassa systeemissä. Näin ainekset isoon lunastukseen on olemassa.
    

Toto4-1

Suosikki: Avauskohteen megasuosikiksi kohoaa 2 Big Headache. Ruuna teki oikein positiiviset esitykset sekä Derbyn keräilyerässä että finaalissa, ja normaaleissa iltaraveissa siltä kuuluu odottaa voittoa. Toissa kerralla ruuna ei lähtenyt 2. ulkoa loppukurvissa kolmannelle Express Duon eteen, vaan miehittäytyi maalisuoralla tämän perään ja tykitti finaaliin. Itse loppukilpailussa Big Headache pääsi etenemään 5. sisältä kiertämättä kohti kärkeä ja tekikin sen vauhdilla. Maalin kohdalla ruunalla oli kärkiviisikon paras vauhti päällä. Kuopiossa Big Headache tähtää koko matkan johtoon.
Haastajat: 8 Ride Elisa joutuu starttaamaan heikolta lähtöpaikalta, mutta tamman kunto on tällä hetkellä niin vahvasti nousujohteinen, että se nostetaan suosikin kovimmaksi haastajaksi. Toissa kerralla tamma sai hyvän sisäratajuoksun ja puristi kovassa lähdössä asiallisesti perille. Oulussa Ride Elisa eteni toista rataa pitkin tasaisesti kohti kärkeä ja kierros ennen maalia tamma siirtyi keulapaikalle. Kuusivuotias piti varmasti pahimman uhkaajan takanaan eikä viimeisiä mehuja tarvinnut puristaa ulos. Ride Elisa nostetaan suurempaan systeemiin mukaan suursuosikin kaveriksi.
5 Zizou Boko ei Jyväskylän lounasraveissa pystynyt pitämään keulapaikkaa, mutta sai hyvän juoksun 2. ulkona, mistä ruuna oli loppuhetkillä tasainen. Zizou Bokon pitää terästäytyä pykälällä-kahdella, jos se mielii taistella parhaista paloista kovia hevosia vastaan.
4 Jackpot Comeryn ykkösase on nopeus. Ori juoksee mitä todennäköisimmin 2. sisällä, mistä totosija on mahdollinen, jos ailahtelevalla menijällä on oikea kilpailupäivä. Jackpot Comery ei anna jokaisessa startissaan kaikkea ulos, mikä tekee siitä vaikean veikattavan. 
Pelijakauma: Ride Elisa (10%) on suosikkiin nähden alipelattu.
Juoksunkulku: Big Headache torjuu Jackpot Comeryn, joka siirtyy johtavan kantaan. Zizou Boko jää vetämään toista rataa.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:2
Suuri:2,8
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: Väkivahvassa iskussa kilpaileva 3 Vieskerin Toive on kakkoskohteessa vaikeasti lyötävissä, mikäli tamma pysyy ravilla. Kahdessa edellisessään Vieskerin Toive on näyttänyt varmalta kilpailijalta, joten voi odottaa että tamma pysyy tälläkin kertaa sallitulla askellajilla. Toissa kerralla tamma lähti puolimatkan ylitettyään kolmannelle ja eteni etusuoralla johtavan rinnalle. Maalisuoralla tamma puristi väkisin ykköseksi. Viimeksi Vieskerin Toive kiersi aluksi kolmatta kunnes sai paikan 2. ulkoa etusuoran alussa. Tamma lähti kolmannelle jo 1100 jäljellä ja kiersi erittäin positiivisesti perille ja hankki vuorenvarmasti otteen hyvästä Iitan Ilosta.
Haastajat: Mikäli 2 Ronaldo pääsee keulaan, kuten on odotettavissa, ori on tiukasti mukana kärkitaistossa. Sekä toissa kerralla Kajaanissa että viimeksi Kuopiossa Ronaldo juoksi nimenomaan piikkipaikalla ja nappasi voitot oikein varmasti ja varaakin jäi.
Ailahteleva 8 Veluuri joutui Kajaanissa taivaltamaan suurimman osan matkasta toisella ilman vetoapua. Se ei ollut kovassa alkuvauhdissa mukana, joten kaiken kaikkiaan juoksu oli onnistunut ja kärjen 18- avaus ja 24,5-kyytinen kierroksen väliaika pitivät huolen kovasta loppuajasta.
Kimmo Kärkkäisen tallin 6 Villi-Anna pystyy kapasiteettinsa puolesta pärjäämään, mikäli kurvijuoksu ei tuota Kuopiossa hankaluuksia. Valmentaja odotti startti alla parempaa. 14 Histuli puolestaan on roimasti tauluaan kyvykkäämpi menijä. Kelien hidastuessa riski menijä on vahvemmilla kesän lentokeleihin verrattuna.
Pelijakauma: Vieskerin Toiveen peliosuudessa (38%) on jonkin verran nousun varaa, joten tamma jätetään hyvänä merkkinä varmaksi. Histuli (1%) on selvästi peliprosenttejaan todennäköisempi pärjääjä.
Juoksunkulku: Ronaldo ottaa joukon komentoonsa. Vauhti on tasaisen reipasta, mikäli Vieskerin Toive jää kuolemanpaikalle.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:3
Suuri:3
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: Onnistuneella juoksulla 16 Berto Vaikko on vaarallinen maalisuoralla. Viimeksi ruuna ei ollut terävimmillään keulasta, mistä hevonen voitti Jyväskylässä pystyyn. Berto Vaikko on pystynyt menestymään myös takapareista.
Haastajat: 3 Ready To Rumba hakee kolmatta peräkkäistä voittoaan. Tamma olisi paras selästä, mutta tällä kertaa se saattaa ikään kuin joutua keulaan, missä hevonen saattaa valmentajan mukaan jäädä painamaan ohjille. Tämä saattaisi kuluttaa voimia pois lopputaistelusta. Kjaaanissa Ready To Rumba lähti 4. ulkoa kiriin etusuoralla ja pääsi toiselle radalle 800 jäljellä. Viimeisellä takasuoralla Ready To Rumba jatkoi 2. ulkona, mistä se kiri maalisuoralla varmasti kärkeen. Joensuussa tamma voitti 2. ulkoa helposti kirien keulapaikalle jo loppukaarteessa.
Derbyn karsinnassa positiivisesti viimeisestä sisältä lopettanut 7 Top Of The Hill aloitti Kajaanissa 5. ulkona, mutta pääsi lähdön tapahtumien myötä 2. ulos, mistä ori lähti etusuoralla kolmannelle. Nelivuotias nousi mukaan voittotaistoon ja oli hyvä kakkonen. Juoksulangan lähtöpaikka on haastava tasaiselle avaajalle.
Yllättäjistä 1 Callela Superior lopetti viimeksi Joensuussa positiviisesti. Se matkasi 2. sisällä ja oli kirikierroksella pitkään vailla kiritilaa, mutta tilaa saatuaan maisema vaihtui mainiosti. Tällä kertaa valmentaja ajaa ruunaa.
Pelijakauma: Alipelattuja ovat ainakin Callela Superior (2%) ja 13 Bwt Mirage (4%)
Juoksunkulku: Ready To Rumba juoksee keulassa ja tamma luovuttaa keulapaikan vain mikäli tallikaveri Top Of The Hill ilmestyy rinnalle. Matkavauhti on tasaisen reipasta.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:3,16,7,1,13,6,10,11,14,9,8
Suuri:3,16,7,1,13,6,10,11,14,9,8
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: Päätöskohteen lähtöasetelmat ovat selvät: 1 Camiel Kievitshof avaa keulapaikalle ja johtaa pitkään. Viimeksi ruuna jäi kovan alkukiihdytyksen jälkeen painamaan ohjille 07,5-avauksen edestä. Loppukurvissa oli selvää, että Camiel Kievitshofin voimat eivät riitä voittoon asti, mutta oli yllättävää, että se kesti edes kakkoseksi. Samanlaisena Camiel Kievitshof on vaikea lyötävä, jos se rauhoittuu tällä kertaa paremmin alkukiihdytyksen jälkeen.
Haastajat: 10 Smokin Rose on ravilla vaarallinen, jos juoksu onnistuu takarivistä. Teivossa tamma haastoi 3. ulkoa tiukasti kovan kärkikaksikon Karl Adam - Sophie Savage. Viimeksi saumat kärkisijoille meni lähtölaukan myötä, mutta hyvä suoritus hypyn jälkeen nosti tamman kuudenneksi.
3 Right Away on siirtynyt Petri Salmelalta Dimitri Hedmanille. Nelivuotias on vahva menijä ja saattaakin olla, että sille lankeaa paikka johtavan rinnalla. Siitä Right Away kamppaili viimeksi asiallisesti kolmanneksi. Tamma saattaa jyrätä vastustamattomasti maalisuoralla, jos suosikki sortuu matkalla ylivauhtiin tai liialliseen ohjille painamiseen. Right Away on juossut viisi viimeistä kisaansa kengillä. Huhtikuussa tamma laukkasi kaksi kertaa kolmesta kengittä ajetuista kisoista.
Myös 2 Les Amigosille paikka johtavan rinnalla kävisi hyvin. Siitä ruuna tsemppasi ykköseksi toissa kerralla. Viimeksi Les Amigos jäi hännille eikä sieltä ollut saumoja nousta kärkeen. Viimeisellä takasuoralla ruuna ei pitänyt välitöntä tuntumaa edessä meneviin, mutta maalisuoralla se ajoi rintaman taakse. Juostava matka olisi saanut olla pidempi, kun kyseessä on vahva hevonen.
Pelijakauma: Smokin Rose (7%) on alipelattu.
Juoksunkulku: Camiel Kievitshof vetää tasaisen reipasta keulapaikalla joko Les Amigos tai Right Away rinnallaan.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:1,10,3,2
Suuri:1,10,3,2,9,7,11,12
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto4-1 2 2,8
Toto4-2 3 3
Toto4-3 3,16,7,1,13,6,10,11,14,9,8 3,16,7,1,13,6,10,11,14,9,8
Toto4-4 1,10,3,2 1,10,3,2,9,7,11,12
Hinta 8,80 € 35,20 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›