Sami, Samuli

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Lahti 25.9.2014

Julkaistu:

Toto4
Seinävarmoista ei ole tietoakaan. Vasa Sund on ravatesaan lähellä voittoa, ja peliprosenttien valossa paras idea saattaisi olla Bullo Citrullo.  

Toto4-1

Suosikki: 1 Thula Sana ei ole aivan vastannut odotuksia. Se ei saanut Finn Tack Cupin –karsinnassa ajoissa mahdollisuutta 3. sisältä, mutta finaalissa siltä ei irronnut kunnon spurttia helposta reissusta huolimatta. Hevonen pystyy parempaan ja voi yltää huippupaikaltaan voittoon asti.

Haastajat: 8 Bullo Citrullo sai viimeksi ansaitun voiton. Vahva menijä jyräsi kuolemanpaikalta upeasti ylivoimavoittoon. Sen starttiväli on venähtänyt sopivien sarjojen puutteen takia. Lisäksi ikävä lähtöpaikka aiheuttaa omat haasteensa.

11 Lass Indus on taas parantamaan päin kesän jälkeen. Ruunan juoksu onnistui viimeksi Jyväskylässä takarivistä nappiin ja se kiri lähimmäksi hurjaa Doug Carelianoa 11,5-lopetuksessa. Kiertelemistä hevonen ei juuri kestä, joten sen menestys on nytkin tuurista kiinni takarivistä.

Yllättäjät: 6 Viggo Trizz putosi viimeksi 10,0-vauhtia keulasta lopettaneen Moonlight Cloudin peesistä kauas, mutta pystyi pitämään epätasaisessa lähdössä nelossijan. Jos uusista käsistä tauolta tullut hevonen otti startin oikein, se voi hyvinkin yltää jo totosijoille.

Elokuun puolivälissä tulemistaan väläyttänyt 4 Roly Bear onnistui vihdoin viimeksi kykyjensä mukaisesti, kun pysyi ravilla. Yllättävän lujaa startannut ruuna piti ensimmäisen kaarteen jälkeen voimalla hankkimansa kärkipaikan sitkeästi Vanquishia vastaan perille asti. 5 Brave Eight sai Roly Bearin voittojuoksussa loistoreissun 2. ulkona, muttei pystynyt yhtään haastamaan kärkiparia loppusuoralla. Nyt sillä on sauma päästä keulaan, mistä se on tehnyt uransa kovimmat juoksut.

Pelijakauma: Bullo Citrullo on karkeasti alipelattu.

Juoksunkulku: Thula Sana tai Brave Eight vastaa vetotöistä.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:1,8
Suuri:1,8
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: Harvakeltaan kilpailemaan päässyt 8 Vasa Sund on alkukesän näyttöjensä perusteella kuumimpia pelihevosia arveluttavasta lähtöpaikastaan huolimatta. Viimeksi lähtöön laukanneen ruunan voimat riittävät kevyessä sakissa kaikkien kiertämiseen, ellei sen tarvitse tarpoa kolmatta rataa pitkin koko matkaa.

Haastajat: 5 Sembra Velocen ravi on pysynyt aiempaa paremmin kasassa, ja menestystä on alkanut tulla. Toissa kerralla ruuna johti lähes maaliin asti ja paineli ennätyksensä. Viimeksi se sai namujuoksun 2. ulkona, muttei pystynyt hurjassa 11,5-lopetuksessa kolmossijaa parempaan.

3 Coktail Venus on hurjassa nousuvireessä. Teivon heikosta lähdöstä irronneessa kakkossijassa ei ollut vielä mitään erikoista, mutta viimeksi hevonen kierteli laukkansa jälleen paljon aikaisempaa sitkeämmin ja ehti neljänneksi.

10 Domestic Fillysine oli huikea heinäkuun lopun keulasoolossaan, muttei ole sen jälkeen yltänyt vastaaviin suorituksiin. Viimeksi se lopetti viimeiseltä sijalta asiallisesti. Vastus olisi tammalle tällä kertaa melko sopiva.

Ikäluokkalähdöissäkin kokeillut 4 Amazing Kemp on mennyt alle odotusten. Hevosen viime esityskin oli tasapaksu, mutta se voi parantaa jonkin verran lyhyemmän starttivälin ansiosta.

15 Minmind kiri kesätauon jälkeen mukavasti 3. sisältä, mutta vaatii jääkylmältä lähtöpaikaltaan kovasti tuuriakin.

Yllättäjät: 6 Mr Midnight Starin juoksut eivät ole onnistuneet. Tauon jälkeisessä kilpailussaan ruuna jäi sisälle pussiin ja voi pian sopivassa lähdössä yllättää.

Samat sanat pätevät 7 Demolition Pezzoon. Viimeksi se oli laukan jälkeen asiallinen nuorten sarjassa 3. ulkoa eikä saanut sitä ennen porukan perältä sisältä ajoissa mahdollisuutta.

Pelijakauma: Coktail Venus on aivan liian paljon rastattu.

Juoksunkulku: Sembra Veloce etenee piikkipaikalle.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:8
Suuri:8,5,3,10,4,6
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 2 Madickens Stjärna olisi huippuvireisenä varmaehdokas, mutta aivan samalla tasolla se ei ole ollut kuin kevään huikeissa soolojuoksuissaan. Viimeksi tappio kovalle Amour Avengerille ei ollut häpeä, mutta turhan löysästi ruuna juoksi loppumetrit keulasta.

Haastajat: 9 Lyric Broline kipusi hurjaan vireeseen loppukesällä starttien myötä ja ravasi kolmen voiton komean putken. Finn-Tack Cupin karsinnassa se selätti jopa loppukilpailun sankarin Black Dunnockin, mutta epäonnistui finaalissa täysin poskelleen menneen juoksun rasittamana.

5 Etoile du Nord on edellisten tasoin rehti puurtaja. Toissa kerralla se oli kuolemanpaikalta hyvä kakkonen ja lopetti viimeksi taktiikkajuoksussa ihan hyvin 4. ulkoa.

10 Shamelessille jäi Vermon pitkällä matkalla hiukan jossiteltavaa. Se lähti kiertämään 5. ulkoa 1200 jäljellä, laskeutui takasuoralla 2. ulos eikä saanut tämän jälkeen ajoissa mahdollisuutta.

Alkukesällä kovia juoksuja tehneen 6 Passion Dreamin menestys tulisi valmentajalle yllätyksenä suoraan sairaustauon jälkeen.

Yllättäjät: 4 Frosty Vice lopetti toissa kerralla oikein hyvin, mihin nähden oli pieni pettymys viimeksi. Hevosen juoksu onnistui takamatkalta erinomaisesti, mutta se ei hitaasta lopetuksesta huolimatta kyennyt uhittelemaan totosijoja. Uusista käsistä debytoiva ruuna kannattaa viime sijoituksista huolimatta huomioida.

Talvella T75-lähdöissäkin suosikkina startanneen 7 Sahara Hotshotin tulosrivi ei tee oikeutta sen kyvyille. Ruuna sinnitteli tauon jälkeisessä juoksussaan kuolemanpaikalta kohtalaisesti ja se kuuluu ylisarjassakin revityksiin.

Pelijakauma: Etoile du Nordin ja Sahara Hotshotin pienet peliprosentit pistävät silmään.

Juoksunkulku: Radoilta 1-4 ja 6 avataan riuskasti. Madickens Stjärna on todennäköisin piikkihevonen.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:2,9,5,4,7
Suuri:2,9,5,4,7
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: Vahvan sorttinen 10 Micky Man on voittanut laukattomat starttinsa viime aikoina. Toissa kerralla se olisi pystynyt varmasti pärjäämään T75-lähdössäkin, ellei olisi kompuroinut keulassa laukalle ensimmäisen kaarteen alussa. Viimeksi ruuna pääsi 800 jäljellä nousemaan sisältä 2. ulos, mistä kiri hallittuun voittoon.

Haastajat: 2 Outlaw Pete on kesän hyvien juoksujen perusteella kuumimpia pelihevosia. Tauolta tuleva ori on tallikommenttien perusteella saatu hoidettua taas paremmalle mallille kuin viime starteissa.

Edellisen talikaveri 3 Have A Nice A Day saa tarvitsemansa sisäratareissun kärkiporukassa, minkä jälkeen on myös huippuvaarallinen tauosta huolimatta.

8 Capeman kiri vuoden tauon jälkeen Kouvolassa tuulispäänä korvat kiinni voittoon, mutta putosi viimeksi keulasta kolmanneksi. Vauhdikas menijä lienee paras selkäreissulla, mutta hyvän sellaisen saaminen ei ole sanottua ulkoradalta.

9 Inner Circle teki asiallisia juoksuja ilman voittoja ennen viimekertaista starttiaan, jossa väsyi 3. sisältä aivan hännille. Ruuna on varmasti paussin jälkeen taas lähempänä omaa tasoaan, mutta on takarivistä muiden armoilla, koska ei kestä rankkaa kiertämistä.

Yllättäjä: Kärkisijat kiertävät kuin rutto 5 Love de Villeneuvea. Viimeksi ruuna kamppaili vahvasti toiselta radalta ilman vetoapua.

Pelikauma: Golda Most ja Excellent Flash ovat selvästi liikaa pelattuja. Numerot 3, 5 ja 9 alipelattuja.

Juoksunkulku: Luvassa tasainen kiihdytys, jonka päätteeksi Outlaw Pete tai Capeman etenee vetojuhdaksi.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:10,2,8
Suuri:10,2,8,3,5
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto4-1 1,8 1,8
Toto4-2 8 8,5,3,10,4,6
Toto4-3 2,9,5,4,7 2,9,5,4,7
Toto4-4 10,2,8 10,2,8,3,5
Hinta 6,00 € 60,00 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›