Soini, Veini

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Oulu 22.9.2014

Julkaistu:

TOTO4
Äimäraution Toto4-varma löytyy hyvätasoisesta avauskohteesta. Ideamme peliosuus saattaa jäädä liian alhaisiin lukemiin.

Toto4-1

Suosikki: 4 Driller Man viihtyy pikamatkoilla ja kun lähtöpaikkakin on starttikanuunalle oivallinen, kyseessä on perusteltu suosikki. Sekä Mikkelissä että Lappeessa ruuna teki hyvät juoksut 3. ulkoa, mutta Driller Man pystyy parempaankin. Keulapaikalta ruuna on tehnyt parhaat juoksunsa ja tällä kertaa se pääsee mitä todennäköisimmin mielipaikalleen.
Haastajat: 3 Steel Robo on nykykunnossaan erittäin kova haastaja. Ruuna jäi Jyväskylässä 2. ulkona vetämättömiin selkiin aina sijalle kymmenen ennen kuin löysi vapaata päätöspuolikkaan käynnistyessä. Riuska loppuveto siivitti Steel Robon tukalista asemista ykköseksi. Viimeksi ruuna juoksi 6. ulkona ja tuli oikein hyvällä otteella maaliin. Steel Robo ei ehdi alussa nopeimpien kelkkaan, mutta tulee kirinsä rehdisti perille. Loistoasemista Steel Robo on vaarallinen.
Suosikkikaksikon jälkeen tulee pieni rako muihin. Lähtöpaikka ei ole iso miinus kirivoimaiselle 9 Lionalle , joka ei olisi eturivin lähtöpaikaltakaan kamppaillut alussakärkisijoista. Tamma kiri Oulussa 3. ulkoa hyvällä esityksellä varmasti kakkoseksi ja viimeksi Liona nousi 2. ulkoa kamppailemaan totosijoista. Ykkös- ja kakkostilat menivät keulahevoselle ja 2. sisällä juosseelle.
Vauhdikas 7 Memory Leader on paras vapaalta radalta, ja tällä kertaa tamman juoksupaikka lienee johtavan rinnalla. Viimeksi Memory Leader palasi tauolta ja joutui kiertämään ensimmäisen puolikkaan kolmatta ennen kuin pääsi pudottamaan kuolemanpaikalle. Viimeisessä kurvissa tamma taipui taustalle. Startti alla Memory Leader pystyy parempaan, mutta lähdön voittaminen kuolemanpaikalta ei ole helppo tehtävä - etenkään tammalle.
Kaustisella keulasta voittanut 2 Dark Viper ei kestänyt Oulun Toto75:ssä pitkää kiriä 3. ulkoa. Nyt lähtöasetelmat ovat hyvät. 1 Allan ailahtelee, mutta pääsee hyvänä päivänään asiallisesti liikkeelle ja tällöin paikka johtavan takana voisi olla ruunan ulottuvilla. Totosija ei ole mahdottomuus.
Pelijakauma: Driller Man (44%) on liian selvä suosikki ennen Steel Roboa (16%). Näistä jälkeen mainittu on selvästi edullisempi merkki, ja kokeilemmekin ruunaa ideavarmana.
Juoksunkulku: Driller Man torjuu Memory Leaderin kiihdytyksessä ja etenee keulaan ohi Allanin.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:3
Suuri:3
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: Nostamme paalun 2 Iitan Ilon ykkösmerkiksi. Ravilla käynnistyessään tamma pystyy menestymään sekä keulasta että johtavan rinnalta, jotka molemmat käyvät vauhtikestävälle menijälle hyvin. Rovaniemellä Iitan Ilo teki pitkää kiriä kunnes laukkasi loppukaarteessa. Ravilla tamma olisi pystynyt nousemaan tototaistoon. Viimeksi Iitan Ilo suoritti hyvällä tasolla 3. ulkoa, vaikka spiidi ei loppusuoralla 24,5-lopetuksessa parhaille riittänytkään.
Haastajat: Voitokas 7 Lumi-Irina ei ole jääänyt kuin kerran urallaan totosijojen ulkopuolelle, ja tämä tapahtui viimeksi, kun hevonen ei ollut oma itsensä. Lumi-Irina kuuluu peleihin, mutta paussilta siitä ei ole varmaksi.
Elämänsä iskuun kohonnut 6 Vieskerin Toive oli hyvä myös Seinäjoella voittostartin jälkeen. Lähtölaukasta selvittyään tamma kiersi vahvasti ja olisi ravilla taistellut sijoista 4-5. Viimeksi Vieskerin Toive lähti puolimatkassa kolmannelle ja kiersi johtavan ulkopuolelle etusuoralla. Maalisuoralla Vieskerin Toive vyöryi väkisin ohi Edlingistä. 10 I.P. Sankari joutui Oulussa kiertämään avauspuolikkaan kolmatta ennen kuin pystyi pudottamaan kuolemanpaikalle. 23,5-vauhtisella kolmannella puolikkaalla voimat alkoivat ehtyä. Ylivieskassa ruuna kiersi viimeisestä ulkoa vahvasti.
Rovaniemellä kierroksen mittaisella kirillä voitosta tapellut 12 Ailion Onni kuuluu lähdön mahdollisiin yllättäjiin yhdessä 8 Iinan Missin sekä 16 Mian Marin  kanssa. Kahdella jälkimmäisellä pitää juoksu onnistua tarkasti, että voitto on mahdollinen.
Pelijakauma: Vieskerin Toive (31%) on ylipelattu. Iitan Ilo (20%) on liian vähän rastattu.
Juoksunkulku: Apassi Junior johtaa ensimmäiset metrit. Iitan Ilo ja Vieskerin Toive miehittävät sekä keulapaikan että kuolemanpaikan.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:2,7,6,10,12,8,16
Suuri:2,7,6,10,12,8,16
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: Mahti-iskussa kilpaileva 1 Barcelona F oli hyvä myös viimeksi Oulussa, vaikka sijoitus olikin viides. Ruuna lähti etusuoralla kolmannelle radalle neljänneksi ja kiri haastavista asemista hyvin. Rovaniemellä Barcelona F oli omaa luokkaansa 3. ulkoa. Tällä kertaa ruuna pääsee viime starttia lähemmäksi kärkeä.
Haastajat: 5 Minto's Minda oli Kajaanissa paussilta ratkaisuhetkillä tasainen keulapaikalta. Viimeksi sijoitus oli heikompi, mutta suoritus parempi. Tamma kiersi 6. ulkoa kovatasoisessa lähdössä asiallisesti viidenneksi.
Vaikka 4 Borups Linnean voittomäärä on vähäinen, pystyy tamma Kajaanin kaltaisella esityksellä kamppailemaan lähdön voitosta. Borups Linnea puristi väkevästi johtavan rinnalta kärkeen 600 jäljellä ja kamppaili loppuun asti voitosta. Kuolemanpaikan välttäessään Borups Linnea on vaarallinen.
Tauluaan kyvykkäämpi 9 Ride Elisa ei pystynyt Lieksassa nousemaan kärkikamppailuun 5. sisältä/5. ulkoa. Viimeksi Ride Elisa tsemppasi 2. sisältä toton tuntumaan tätä tasokkaammassa koitoksessa.
Pelijakauma: Barcelona F (53%) on jonkin verran liikaa vedetty. Ride Elisa (4%) on alipelattu.
Juoksunkulku: Loran Herox nappaa keulapaikan, ja luovuttaa sen Minto's Mindalle. Barcelona F pääsee nostamaan kiihdytyksessä toiselle radalle.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:1,5,9,4,7
Suuri:1,5,9,4,7
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 6 Valiant Kemp on ykkösmerkki siitäkin huolimatta, että ruunalla on alla puolentoista kuukauden starttiväli. Ori päässee keulaan ja matkakin sopii eikä vastuskaan ole etukäteen pelottavaa tasoa. Rovaniemen Toto75:ssä 3. sisällä juossut ori olisi voinut voittaa, mikäli se olisi pysynyt viimeisellä takasuoralla sisäradalla. Valiant Kemp nousi toiselle radalle ja jäi pussiin samalla kun sisärata alkoi vetää. Hyvällä loppukirillä se ehti viidenneksi.
Haastajat: Pitkään varjojen mailla kilpaillut 5 Milady Leader alkaa kelien viiletessä palata tasolleen. Kaustisella tamma pääsi keulaan ja tsemppasi ykköseksi. Milady Leader avaa auton irrotessa keulaan, mutta keskipitkällä matkalla sillä haetaan todennäköisimmin selkäjuoksua.
Lähtöpaikka on starttinopealle 10 Borylle miinusta. Turun Toto75-finaaleissa ruuna nousi 2. sisältä viimeisellä takasuoralla toiselle ja tsemppasi maalisuoralla vakuuttavaan voittoon.
9 Önas Linus on tauluaan vaarallisempi. Sillä on taukoa alla, mutta useasta merkistä hyväluokkaista menijää ei voi jättää pois.
1 Sembs Ouradour starttaa loistoasemista ja tammalla on hyvä mahdollisuus pitää paikkansa 3. sisällä. Rovaniemellä 2. ulkoa kakkoseksi kirinyt viisivuotias pääsi Bodenissa samalle juoksupaikalle takamatkasta huolimatta. Tamma yritti kiriä 600 jäljellä, mutta se ei pysynyt maalisuoralla kärkikolmikon kyydissä.
Pelijakauma: Oikein pelattu lähtö.
Juoksunkulku: Milady Leader avaa ohi Sembs Oudaroudin. Valiant Kemp hakee keulapaikan ensimmäisellä takasuoralla.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:6
Suuri:6,5,10,9,1
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto4-1 3 3
Toto4-2 2,7,6,10,12,8,16 2,7,6,10,12,8,16
Toto4-3 1,5,9,4,7 1,5,9,4,7
Toto4-4 6 6,5,10,9,1
Hinta 7,00 € 35,00 €
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›