Kullervo

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Joensuu 8.9.2014

Julkaistu:

Toto4
Joensuun Toto4-kohteet ovat hyvätasoiset ja lähdöissä vilisee voittokoneita. Varmallamme Camrilla ei ole kuin yksi voitto taulussa, mutta se oli sitäkin vakuuttavampi.

Toto4-1

Suosikki: Kovaluokkainen 11 Soul Alone ei ole vielä tappiota kokenut eikä tehtävä ole tälläkään kertaa hassumman näköinen. Takana on lähes vuoden paussi, joten epävarmuustekijöitä on ilmassa. Siksi Soul Alone ei kelpaa varmaksi.

Haastajat: 2 Lisa Marine erottuu haastajajoukosta hyvän peruskapasiteettinsa ansiosta. Mikkelissä tamma ei ollut terävimmillään 6. ulkoa, mutta nyt asetelmat ovat otollisemmat ja tiedossa on juoksu huomattavasti lähempää kärkeä.

1 Matt Smith oli viimeksi Savonlinnassa ylivoimainen 3. ulkoa. Tehtävä on tällä kertaa luonnollisesti kovempi, mutta samanlaisilla otteilla kärkisija ei ole mahdottomuus.

6 Bwt Mirage tulee rankingissa seuraavana ennen tauolta palaavaa 10 Briso Hamiltonia. Bwt Mirage on tarkan juoksun hevonen, joka pystyy olemaan onnistuneella juoksulla korkealla. Kuopiossa ruuna sai tarvitsemansa reissun 3. sisällä ja tuli maalisuoraa tasaisesti.

Pelijakauma: Soul Alonen (45%) peliprosenteissa on hieman liikaa. Lisa Marine (9%) on alipelattu.

Juoksunkulku: Ghost Whisper katsoo ensimmäiset keulat. Lisa Marine hakee takasuoralla paikan pois.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:11,2,1,6,10,9,3,5,4
Suuri:11,2,1,6,10,9,3,5,4,8,7
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: Nopea 2 Berto Vaikko starttaa loistoasemista, kilpailee hyvässä iskussa ja on ravivarma, joten kyseessä on vaikeasti lyötävissä oleva yhdistelmä. Kajaanissa ruuna haki etusuoralla voimalla johtopaikan, teki samassa eroa vastustajiinsa ja voitti pystyyn. Viimeksikin Berto Vaikko oli liian kova keulasta.

Haastajat: Voittostarttien jälkeen 9 Monster Pine ei saanut Lieksassa parastaan irti 2./3. ulkoa, mutta viimeksi ruuna oli jälleen menopäällä ja voitti Savonlinnassa helposti keulapaikalta. Suosikilla on etu puolellan, mutta Monster Pine heittää tiukan haasteen, mikäli juoksu onnistuu.

5 Joe's Ma Baker tähtää tarkkaan selkäjuoksuun. Sellaisella tamma otti Vieremällä totosijan sisäradalta ja Kuopiossa voiton 2. ulkoa. Oulussa tamma laukkasi lähtöön.

Nopea ja menestyäkseen hyvän juoksun vaativa 8 Elit Enrico sekä tauluaan selvästi parempi 11 V.I.P. Kemp huomioidaan mahdollisina yllättäjinä.

Pelijakauma: Berto Vaikon kuuluu olla selvä suosikki.

Juoksunkulku: Berto Vaikko pitää keulapaikan ja Monster Pine pyrkii tämän selkään. Toinen puolikas mennään maltilla.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:2,9
Suuri:2,9,5,8,11
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 3 Vilar Lake starttaa paalulta ykkösmerkkinä. Ruuna kiri Joensuussa väkevästi 5. ulkoa kakkoseksi eikä esitys ollut huono viimeksikään, mutta kiristä tuli yksinkertaisesti liian pitkä. Vilar Lake oli maalisuoran alussa kolmantena, mutta loppusuoralla se ei jaksanut puristaa. Tällä kertaa juoksu onnistunee paremmin.

Haastajat:
Mahtavan kapasiteetin omaava 10 Tomorrowland on toinen kovista. Ori palaa radoille taitavista käsistä ja kuuluu heti huomioitaviin. Tomorrowland on jonkin verran epävarma, mutta ravilla se pystyy tekemään roppakaupalla töitä. Vilar Lakella on startanneena etu puolellaan.

5 Delphis Dream on ollut tallikommenttien mukaan hyvä harjoituksissa. Mikäli mielialamenijällä on Joensuussa oikeanlainen menopäivä, saattavat muut nähdä maalisuoralla vain vilauksen takakavioista.

1 Diesel Star on ollut hyvä montéssa ja kärrylähdöissäkin totosija on loistoasemista mahdollinen. Voitto yllättäisi, kun pari kovaa vastustajaa on viivalla.

Pelijakauma: Diesel Star (13%) on ylipelattu.

Juoksunkulku: Vilar Lake katsoo keulat ja saa Delphis Dreamin rinnalleen.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:3,10
Suuri:3,10,5
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: Porissa kuninkuuskisassa otellut 8 Camri laukkasi maililla epäonnekseen 2. sisältä ollessaan vielä voimissaan. Ori jäi päätösmatkalta pois ja palasi areenoille viimeksi Savonlinnassa, missä se ei jättänyt muille mitään mahdollisuuksia paetessaan 2. ulkoa taivaanrantaan. Camri kohtaa pari varteenotettavaa haastajaa, mutta parhaat avoimen sarjan menijät loistavat poissalolollaan. Siksi Camrilta kuuluu odottaa voittoa.

Haastajat: 11 Tähti-Tino on ollut viime kisoissaan epäonninen. Rovaniemellä ruuna kilpaili tyhjällä renkaalla ja viimeksi laukka pilasi pelin. Tähti-Tino teki hylättynä vahvan juoksun ja kipusi taistoon kolmannesta sijasta. Paremmilla tuureilla ruuna kamppailee kärjessä.

12 Mikko Mania alisuoritti Turussa, kun siltä irtosi kenkä sekä painoputsi. Lieksassa ori ei säkenöinyt, mutta suoritus riitti silti voittoon. Esitysten on hieman terävöidyttävä, että ori riiittää avoimen sarjan suosikille.

Ahkerasti kilpaileva 7 Suikun Rilla sai Vermossa paikan 2. sisältä, mistä ori seurasi varmasti kakkoseksi. Voltista Suikun Rilla jää usein alussa ratkaisevasti, joten lähtöhetki oriin osalta on kriittinen.

3 Kartelli tähtää keulapaikalle. Koko matkan johto olisi yllätys, mutta sijoitus kärjen tuntumassa ei niinkään, jos ruuna pysyy loppuun asti sallitulla askellajilla.

Pelijakauma: Camrin peliosuudessa (38%) on nousun varaa.

Juoksunkulku: Kartelli lähtee johtamaan laumaa. Camri tekee ratkaisun etusuoralla.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:8
Suuri:8
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto4-1 11,2,1,6,10,9,3,5,4 11,2,1,6,10,9,3,5,4,8,7
Toto4-2 2,9 2,9,5,8,11
Toto4-3 3,10 3,10,5
Toto4-4 8 8
Hinta 7,20 € 33,00 €
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt