Atso

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Jokimaa 4.9.2014

Julkaistu: , Päivitetty:

Toto4
Torstaina ravataan Jokimaalla. Illan kolmas Toto4-kohde on tasokkain tonnin ykköspalkinnolla ajettu ravilähtö pitkään aikaan!

Toto4-1

Suosikki: Avauskohteen selvä ennakkosuosikki 9 Photo Back on IS Ravien T4-varma. Tamma oli mahtava jo heinäkuussa Vermossa, kun veti keulassa kovalla tempolla ja marssi ylivoimavoittoon. Seuraavaksi Porissa esitys oli vähintään yhtä vakuuttava, kun kulki 3. ulkoa isommin kiertelemättä kirikierroksen 12,2-vauhtia ja löi selvästi kovat vastustajat Zeus Kempin johdolla. Viimeksi Turun T75-lähdössä Photo Back hiukan hapuili matkalla ja laukkasi lopulta mitalitaistosta loppusuoralla. Kunto tuskin on silti kadonnut mihinkään, kun tamma on taas viivalla. Sopivassa tehtävässä odotamme Tommi Kylliäisen suojatilta voittoa, kunhan ravi on taas kohdillaan.

Haastajat: 4 Emmahall Laukko on tehnyt kesän mittaan monta hyvää kiriä. Viimeksi se ei pysynyt edellään matkanneen Photo Backin lähituntumassa kyydin kiihtyessä 12-vauhtisella 3. puolikkaalla, mutta piti vauhtinsa sitkaasti ja taisteli suosikin laukattua kolmanneksi. 1 Wice Star ei jaksanut toissa kerralla Lieksassa nousta 5. ulkoa mitaleille, kun kärki lopetti Archie Dreamin johdolla 13-vauhtia. Viimeksi takamatkalta Photo Backia ja kumppaneita vastaan Wice Star matkasi 6. sisällä ja laukkasi asiallisesta noususta keskijoukoissa reilut 300 metriä ennen maalia. Tamma selvitti nopeasti raville ja seurasi Emmahall Laukon takana rahoille.

Yllättäjä:
3 Rubik's Cube palasi viimeksi pitkältä tauolta. Se ei saanut alussa paikkaa parijonosta ja pakitti kolmannelta radalta 4. ulos. Kiriä ei vielä irronnut ja tamma taipui loppusuoralla hännille, mutta startti alla pystyvältä hevoselta on lupa odottaa parempaa.

Juoksunkulku: Icy Winds aloittaa keulassa. Photo Back ei jätä ratkaisua loppukirin varaan.

Pelijakauma: Photo Back kelpaa paljon pelattunakin varmaksi.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:9
Suuri:9
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 6 Pikku Hyvä on avauskohteen pelipohja, mutta ei kelpaa varmaksi, sillä mitenkään erityisen terävältä se ei ole viime starttien loppumetreillä vaikuttanut kelpo menestyksestä huolimatta. Toissa kerralla Vermossa tamma vei joukkoa ja tuli nappireissun saaneen Vilman Vilin ohittamaksi 27-vauhtisessa lopetuksessa. Viimeksi Pikku Hyvä veti piikkipaikalta perille asti ja lopetti rauhallisen matkavauhdin jälkeen 24,5-vauhtia. Tässä tehtävässä matkavauhti on suurella todennäköisyydellä tiukempaa.

Haastajat: Toinen kova 2 R.R. Tuike löysi loppukesästä komean vireen. 5.8. Teivossa se paikkasi matkalla tulleen laukan komealla kirillä. Viime voitossaan ruuna hyökkäsi 2. ulkoa 1100m ennen maalia ja jyräsi kirikierroksen voitokkaasti 25,8-vauhdilla ja löi mm. kovakuntoisen Temen Vilon. Viimeksi paikallisraveissa valmentajan ajamana tuli laukkoja, mutta ruunan kunto tuskin on kadonnut mihinkään. Jarmo Saarela palaa nyt ohjiin. Tasaisen varmaa jälkeä tekevä 5 Toskan Virkku oli toissa kerralla asiallinen johtavan rinnalta. Eilen Vermossa se voitti keulasta. 12 Suvi Kevätön on riviään parempi. Toissa kerralla Vermossa Ekin Toiveen voittamassa T65-lähdössä se seurasi 2. ulkoa toton tuntumaan. Viimeksi Kouvolassa mm. Pikku Hyvää vastaan se spurttasi 3. ulkoa viimeisen puolikkaan 26-vauhtia ja löi mm. edellään matkanneen 7 Sirun Viikarin. Piippuhyllyn lähtöpaikalta tamma toki tarvitsee kärjeltä ylivauhtia voittaakseen.

Yllättäjä: 3 Lover on tehnyt viimeisiinsä asialliset kirit. Viimeksi Seinäjoella ruuna hyökkäsi 2. ulkoa jo vajaat 1200m ennen maalia ja kulki kirikilometrin asiallisesti 27,2-vauhtia.

Juoksunkulku: Pikku Hyvä etenee keulaan. R.R. Tuike juossee johtavan rinnalla ja pystyy pitämään tempon tasaisen kovana.

Pelijakauma: Toskan Virkun eilinen keulavoitto ei näy tarpeeksi peliprosenteissa.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:6,2,5,12
Suuri:6,2,5,12,3,7
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: Vaikeasti veikattava lähtö, jossa parhaat hevoset palaavat kehiin tauolta ilman tuoreita kilpailunäyttöjä. Pelipohja 4 Rim Bay Gabriel saa rattailleen Kari Venäläisen. Vauhtikestävä voimahevonen nähdään hyvin todennäköisesti voittotaistossa, jos se selvittää voltin nelosradan ravilla. Rim Bay Gabriel kestää mainiosti myös kuolemanpaikan, mutta ravin maittaessa se etenee todennäköisimmin keulaan. Kesäkuussa Suur-Hollolan alkuerässä Rim Bay Gabriel näytti, että pystyy terveyden salliessa nousemaan sarjoissaan vielä reilusti.

Haastajat: Nostamme haastajarankingin kärkeen 13 Outlaw Mercin, sillä Kati Lindsbergin hevoset ovat luotettavimmin valmiita suoraan tauolta. Toki nyt ajetaan pienestä ykköspalkinnosta, joten viimeisiä virityksiä ei oteta ulos eikä esimerkiksi kenkiä riisuta. Outlaw Merci tekee tässä debyyttinsä Lindsbergiltä. Viime ajoilta parhaat näytöt on 7 Leemark's Augustilla. Toissa kerralla Vermossa Vivad Poppetin vetämässä vauhtijuoksussa ruuna matkasi 4. sisällä ja spurttasi tilaa saatuaan viimeiset 400 metriä 10,4-vauhdilla. Viimeksi Jokimaalla Leemark's August tykitti 3. ulkoa viimeiset 400 metriä myös alle 11-vauhtia ja hävisi vain keulassa hiljaa vetäneelle Bogey Wolfille. 6 Bluesway Shoesin piti startata kolme viikkoa sitten Killerin lounasraveissa, mutta hevonen pääsi irti ja veti kierroskaupalla kiitolaukkaa, minkä jälkeen se luonnollisesti jäi pois. Muistetaan tässä kohden puoliksi kieli poskessa vanhan liiton hevosmiesten sanonta: "Hevosen pitää päästä kerran irti, niin siitä tulee oikea hevonen."

Yllättäjät: 3 Ranch Kelly lähti viimeksi Mikkelin maililla 5. ulkoa reissuun heti 09,5-vauhtisen avauksen jälkeen. Tamma meni ennätyksensä, vaikka kiersi kirikierroksen kolmatta neljättä rataa, joten kunto on kohdillaan. Hyvänä päivänään Ranch Kelly pystyy tosi terävään loppuvetoon. 14 Nostromo oli hyvän näköinen koelähdössä ja riittää kykyjen puolesta korkealle, mutta hankalalla hevosella on voltista iso laukan vaara.

Juoksunkulku: Leemark's August aloittaa keulassa, mutta se on parempi selästä ja ainakin Rim Bay Gabrielin selkä kelpaa.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:4,13,7,6
Suuri:4,13,7,6,3
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 6 Donato Luca paikkasi toissa kerralla ylisarjassa lähtölaukan vahvasti. Ori eteni raville selvittyään johtavan rinnalle ja taisteli siitä hyvin. Viimeksi Seinäjoen pitkällä matkalla ori eteni avauskilometrin täyttyessä keulaan ja hävisi vain selästään iskeneelle Bro Bizzille. Niin vakuuttava Donato Luca ei kuitenkaan ole viime aikoina ollut, että allekirjoittaisimme massiivisen suosikkiaseman. Lähdemme varmistusten tielle jo pikkusysteemissä.

Haastaja: 1 Phaedra Clubissa on peli-ideaa sopivannäköisessä tehtävässä. Tamma ei menestynyt keskikesän helteillä aivan niin hyvin kuin odotettiin, mutta palaset voivat loksahtaa kohdilleen milloin hyvänsä. Viimeksi Porissa rajussa Hillbilly Hildan voittamassa vauhtijuoksussa tamma meni kovan ajan 2. ulkoa.

Yllättäjät: 3 Lady Bug jää usein pussiin ja on jatkuvasti riviään parempi. Myös viimeksi voimia jäi käyttämättä tamman juostua 3. sisällä. Vuoden takainen Derby-nelonen 4 Pearls for Girls treenaa Jani Hautaviidan mukaan hyvin ja kelpaa paljon riviään parempana potintekijäksi. 11 Julian Code oli Riihimäellä oikein hyvä kakkonen kovakuntoisen keulavoittajan Black Dunnockin kupeelta. 2 Fager ei ollut huono pitkältä tauolta Teivossa ja kiri hänniltä rapakelissä asiallisesti perille. Startti alla auttaa ja Kari Venäläinen vahvistaa ohjissa.

Juoksunkulku:
Phaedra Club pitää sisäradan turvin keulat.

Pelijakauma:
Donato Lucan aamun pelikannatus (47%) on yläkantissa.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:6,1
Suuri:6,1,3,4,11,2
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto4-1 9 9
Toto4-2 6,2,5,12 6,2,5,12,3,7
Toto4-3 4,13,7,6 4,13,7,6,3
Toto4-4 6,1 6,1,3,4,11,2
Hinta 6,40 € 36,00 €
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›