Alvar, Auno

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Kouvola 28.8.2014

Julkaistu:

Toto4
Ellei viimekertainen taipuminen raskaan reissun jälkeen jättänyt jälkiä Flory Emilyyn, se on sangen sopivassa porukassa liki voittoa. Tamman edelliset esitykset olivat lupaavia.

Toto4-1

Suosikki: 3 Bullo Citrullo jäi kuninkuusravien kovissa viime lähdöissä ilman menestystä, mutta vastus on nyt niin sopiva, että ruuna saa suosikin viitan. Hevosen juoksut eivät onnistuneet Porissa hänniltä eikä se päässyt näyttämään koko osaamistaan. Lauantaina ruuna laukkasi maalisuoralla juuri, kun oli pääsemässä vapaille vesille eikä ollut sunnuntainkaan hurjassa sakissa tyhjä maalissa.

Haastajat: 1 Transformer ei ole ollut enää samanlaisessa iskussa kuin keskikesän voittostarteissaan, mutta on silti huippupaikaltaan ykköshaastaja. Maili olisi tosin tuulennopealle ja ravivarmalle menijälle parempi matka.

Toissa kerralla tuulispäänä kirinyt ja vasta maalikuvan perusteella Callela Colibrille hävinnyt 2 Fiery Sid hyötyy kelien hidastumisesta. Viimeksi se ei tosin ollut läheskään yhtä terävä kuin Riihimäellä, eikä siltä irronnut minkäänlaista loppuspurttia.

Yllättäjät: 6 Simb Salida pääsi Vermossa nousemaan 4. sisältä kiriin loppukurvissa ja eteni varmaksi kakkoseksi murskavoittoon porhaltaneen BWT Hard As A Rockin takana.

10 Roly Bearin on varmasti vaikea riittää voittoon, mutta se on tauon jälkeisen juoksunsa perusteella vaarallisessa iskussa. Hevonen kompuroi 700 jäljellä viimeisellä sijalle laukalle, minkä jälkeen viiletti loppumatkan tuulispäänä.

Tauolta tulevan 8 El Kevinin kyvyt riittäisivät pitkälle, jos sen ravi vain luistaa.

Pelijakauma: Bullo Citrullo on aivan liian suuri suosikki. Fiery Sid ja Roly Bear ovat edullisimmat rastit.

Juoksunkulku: Transformer kokeilee täydestä matkasta huolimatta keulajuoksua

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:3,1,2,10
Suuri:3,1,2,6,10,8
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: Komeaniminen 5 Ylivoima on vakuuttanut viime starteissaan. Varmaksi puolet kauden starteistaan voittanutta hevosta ei uskalla kuitenkaan suositella laukkariskin takia. Loppukesän kilpailujaan se on hallinnut mielin määrin piikkipaikalta. Viime Kouvolan raveissa ori sai vetää matkalla välillä hölkkää ja karkasi pintakaasulla kauas kuolemanpaikalta mukavasti taistelleen 3 Hiskin Husarin johtamalta pääjoukolta.

Haastajat: 7 Hevillä on ollut myös voitokas viime kilpailuissaan. Pihtiputaalla se haki johtopaikan toisen kaarteen alussa ja voitti lopulta selvästi. Entistä kovemmassa tehtävässä oriin pitää kuitenkin venyä muutamia sekunteja.

6 Ärsyke ja 10 Dione kohtasivat Mikkelissä. Dione vei piikistä hallitun voiton ja 20 metrin takamatkalta startannut Ärsyke kiri asiallisesti saatuaan sopivan reissun kärkiporukassa toisella radalla. Koska Ärsyke pääsee nyt juoksemaan Dionen etupuolella, se nousee myös rankingissa tämän edelle.

16 Mantin Unelma on sijoittunut neljässä viime kilpailussaan kaksariin. Hyvin aina loppuun jyräävän tamman on kuitenkin pudotettava vielä ajoistaan takamatkalta. Viimeksi hevonen painoi kuolemanpaikalla turhan innokkaasti välikierroksen noin 27,0-vauhtia, mutta kesti silti selväksi kakkoseksi.

Yllättäjät: Alkukauden kilpailuissaan lupaavasti esiintynyt 13 Arteko ei ole onnistunut viime juoksuissaan. Välillä se laukkaili kahdesti hylkäykseen ja uupui niiden starttien jälkeen keulasta pahasti Vermon kovassa 3100 metrin Sisusarjassa. Keskiviikkoiltana Arteko kulki laukan jälkeen asiallisesti, eivätkä sen lahjat ole kadonneet mihinkään.

11 A.T. Erikalla on kykyjä yllätykseen, mutta se on ollut lähes toivottoman epävarma.

Pelijakauma: Dione on saanut liian suuren suosion. Artekon kapasiteetti on unohtunut pelaajilta.

Juoksunkulku: Mikäli Ylivoima ei kompastu viitosrataansa, se etenee keulaan hallinnoimaan juoksua

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:5,6,13
Suuri:5,6,10,7,16,13
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: Perushevosen nimeäminen on tasaisessa kohteessa makuasia. IS Ravit kallistuu oikeaa osaamistaan viimeksi näyttämään päässeen 5 One Hour Photon kannalle. Tamma sai monen vähemmän onnistuneen reissun jälkeen Vermon sunnuntairaveissa hyvän juoksun parijonossa ja runnoi hallittuun voittoon. Huippukuntoa lähestyvä tamma on näyttänyt pystyvänsä tekemään myös töitä matkalla.

4 Magpie on vaisun viime starttinsa jälkeen pieni arvoitus. Se yritti lähteä vauhtijuoksussa päätöspuolikkaan alkaessa kiriin 3. ulkoa, muttei missään vaiheessa edennyt kunnolla ja vaipui lopulta kankealla ravilla hännille. Hevosta on hoidettu tässä välissä ja siltä voi odottaa taas edellisten kilpailujensa veroisia otteita. Hyvä avaaja pääsee kaiken järjen mukaan keulaan, mistä on napannut monta voittoa. Toissa kerralla Magpie piti piikistä vahvasti ajettuna voittoon ennen kupeellaan ravannutta One Hour Photoa.

Luotettava 2 Elite Of Vice kuuluu kaikille lapuille. Ruuna on ollut hyvä molemmissa pikkutauon jälkeisissä juoksuissaan, vaikkei ole voittanutkaan. Ensin se kamppaili kuolemanpaikalta perille asti kakkossijasta ja kärsi viimeksi 2. sisältä niukan tappion keulahevoselle.

12 Rive Crowder oli Vermossa One Hour Photon voittamassa lähdössä neljäs, mutta olisi taistellut voitostakin, ellei olisi nukahtanut 2. ulos. Hevonen kiri pussista päästyään ahnaasti. Toissa kerralla se seurasi Teräsmiesliigassa johtohevosen selästä viimeiselle totosijalle. Voi olla, että tasavauhtisella menijällä ajetaan heikolta paikalta tällä kertaa matkalla aggressiivisesti, sillä Kouvolan kiperän loppukaarteen kiertäminen uloimpia ratoja pitkin nostaisi sen laukkariskiä entisestään.

11 Loogaroo Moog kulki keväällä kykyjensä edellyttämällä tavalla, mutta oli kesäkuussa vaisumpi ja jäi tauolle. Hevosen pitäisi tallikommenttien perusteella olla taas tasollaan, joten sekin on yksi monista mahdollisista menestyjistä.

6 Great Goljat oli erinomainen heinäkuussa Vermon voittostartissa, jossa rutisti kuolemanpaikalta niukasti ohi Magpien. Viimeksi sama paikka koitui ruunan kohtaloksi, ja sitä ennen se pystyi kovassa sakissa ohittamaan muutamia vastustajia viimeiseltä sijalta.

Yllättäjät: 2 Luck Carrier on ollut useamman kerran peräkkäin kuin varjo parhaista päivistään. Hevoselle kokeillaan varustemuutosta, mutta sen vaikutuksesta taustavoimat eivät osanneet sanoa mitään varmaa.

1 Pop Up saa loistojuoksun, jonka jälkeen huumorihevonen kykenee hyvänä päivänään seuraamaan totokolmikkoon.

Pelijakauma: Magpie on aivan liian pelattu. Rive Crowder on vastaavasti huippumerkki.

Juoksunkulku: Pop Up päästää Magpien sovinnolla halkomaan tuulta. One Hour Photo taivaltaa toisen radan kärjessä, ellei Rive Crowder hyökkää sen eteen

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:5,3,12,2
Suuri:5,4,3,12,2,11,6
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki/Ideavarma: Parhaalta mahdolliselta paikalta starttaava 2 Flory Emily on paremman puutteessa varmamme. Päätöspuolikas oli toisella radalla ilman vetoapua taivaltaneelle tammalle viimeksi liikaa 2600 metrillä, mutta sen edelliset esitykset olivat oikein hyviä. Lappeessa hevonen kiritti samalta juoksupaikalta sisukkaasti voittajaa perille asti ja lopetti sitä ennen parasta kyytiä, kun pääsi myöhään pussista.

Haastajat: 3 Perfection on varma ja nopea kilpailija, joka kaipaisi kuitenkin voitontahtoa lisää. Nousuvireinen menijä on napannut viime juoksuissaan kakkossijat nappireissujen jälkeen.

Suomessa debytoiva 11 Capeman on varmasti joukon kyvykkäin, mutta melkoinen arvoitus vuoden tauolta täysin uudenlaisista käsistä.

Ailahteleva 7 Master Mariner pystyisi hyvänä päivänään voittamaan. Sen täytyy kuitenkin petrata viime lähdöistään, vaikka vastus keveneekin niistä selvästi.

9 Great Lady voitti Vermossa amatöörilähdön 2. ulkoa 600 metrin kirillä heikolla ajalla. Kauden toinen voitto irtosi heinäkuussa 2. sisältä. Tamma pystyy olemaan takarivistäkin totohevosia, mutta voitto on toki tiukassa.

10 Hot Beer voitti Loviisassa hyvin onnistuneen juoksun jälkeen. Seuraavaksi sen kierroksen mittainen kiri 5. ulkoa selässä ei kantanut mihinkään, kun kärki lopetti 10,5-kyytiä. Viimeksi hevonen pääsi vasta viime tingassa sisältä vapaaksi ja ehti kakkoseksi.

Yllättäjä: Sairauksista toipunut 4 Spend It All pystyy paljon nähtyä parempaan.

Pelijakauma: Flory Emily on vähäisellä kannatuksellaan loistava ideavarma. Perfectionia on pelattu selvästi liikaa.

Juoksunkulku: Perfection laskee Flory Emilyn tai Master Marinerin vetotöihin

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:2
Suuri:2
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto4-1 3,1,2,10 3,1,2,6,10,8
Toto4-2 5,6,13 5,6,10,7,16,13
Toto4-3 5,3,12,2 5,4,3,12,2,11,6
Toto4-4 2 2
Hinta 9,60 € 50,40 €
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt