Maarit, Reetta, Marketta

Ravivihjeet

Valikko

Ravivihje: Toto4 Joensuu 25.8.2014

Julkaistu:

TOTO4
Joensuun Toto4-pelissä taitavat kapeat rivit ja kerrotut olla valttia. Suositeltavaa on kertaistaa pientä systeemiä, mutta perusrivillä voi päästä tilille myös, mikäli toisen kohteen iso suosikki epäonnistuu.

Toto4-1

Suosikki: Pelaajat arvostavat tässä alustavasti taukohevosia, mutta IS Ravien selkeä kärkirankkaus on 6 Vouti Verona. Tamma on jatkanut Vermon voittonsa jälkeen hyvällä tasolla, vaikka totosijat ovat kovissa lähdöissä jääneet kahdesti haaveeksi. Kuusivuotias on varmistunut merkittävästi ja kulkee tällä hetkellä säännöllisesti tähän porukkaan riittäviä kyytejä.

Kovimmat haastajat: Jännevammasta toipunut 8 Tiran Vinneri palaa pitkältä tauolta. Ori on jäänyt mieleen kyvykkäänä, mutta varsin oikukkaana tapauksena. Hevonen tulee taustajoukkojen mukaan hyvin valmisteltuna starttiin, mutta kysymysmerkkejä riittää ja peliosuus on siihen nähden varsin kova.

4 Vasker päättää niin ikään pitkän kilpailutauon. Koelähtö ei luvannut paljoa, eikä valmentajakaan ole kovin optimistinen. Ruuna ei kuulu tällä prosenttiosuudella peleihin, vaikka se todennäköisesti parantaa tänään kun pääsee juoksemaan porukassa.

Yllättäjät: 1 Cepander onnistuu harvoin, mutta potentiaalia on taulua parempaan. Ruuna saa nyt uuden ohjastajan ja kuuluu hyvältä paikalta ajoissa peleihin. 10 Riikkeri R oli vaisu Kuopiossa, mutta oli sitä ennen muutamaan otteeseen sijoituksiaan parempi. Ori kelpaa yllätyshauksi melko heikkotasoisessa lähdössä.

Pelijakauma: Taukohevoset Tiran Vinneri ja Vasker ovat ylipelattuja, eikä niitä huolita ollenkaan mukaan. Vouti Veronan peliosuus on sopivan alhaalla ja sitä voi kokeilla kerrotuissa varmana. Cepander ja Riikkeri R ovat sopivasti alipelattuja hakuja perusriviin.

Juoksunkulku: Cepander ottaa keulat, mikäli avaa ravilla. Tiran Vinneri on nopea, mutta sillä on mieluummin ajettu selkäjuoksuja.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:6
Suuri:6,1,10
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 2 Twinkle In The Eyen peliosuus huitelee kovissa lukemissa. Hevosta tekee mieli varmistaa isommassa lapussa, vaikka se onkin rivin todennäköisin voittaja. Se ei ole kuitenkaan aivan täysin varma suorittaja. Ori on kilpaillut tätä kovemmissa lähdöissä ja oli viimeksikin Kyvyt Esiin -divisioonassa 2. ulkoa hyvä neljäs. Viisivuotias on hyvällä paikalla, avaa lujaa ja edennee todennäköisesti nopeasti johtoon.

Kovin haastaja: 10 Jillian on joutunut hankalalle paikalle, eikä pääse hyödyntämään kovaa lähtönopeuttaan. Tamma ei ole ollut hanakka voittamaan, eikä kiertäminenkään ole kaikkein mieleisintä. Pienessä lähdössä juoksupaikka löytyy kuitenkin suhteellisen läheltä kärkeä.

Yllättäjät: 3 Cankus Nemo on tehnyt varmaa työtä, vaikka voitot puuttuvat. Ruuna on tasaiseen suoritustasoonsa nähden aliarvostettu. 8 Chip on joutunut huonolle paikalle. Ruunalla oli viimeksi Lieksassa epäonnea kirivaiheessa, mutta se tuli tilojen löydyttyä hyvin. 1 Bashfulin taustajoukkoja ei tavoitettu kommentoimaan taukovirettä. Ruuna aloitti viimeksi positiivisesti tauolta ja otti kesäkuussa Kajaanissa keulavoitonkin. Hevonen on nyt arvoitus, mutta kelpaa maltillisesti pelattuna mukaan. 

Pelijakauma: Suosikki on liikaa pelattu, kun prosentit ovat päälle 60. Jilliankaan ei ansaitse ainakaan yhtään enempää peliä, kuin aamun 16 %. Yllättäjäosastolta löytyy mukavia alipelattuja hakuja.

Juoksunkulku: Bashful avaa lujaa. Suosikki haluaa johtoon ja todennäköisesti pääsee sinne viimeistään ensimmäisellä takasuoralla.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:2
Suuri:2,10,3,8,1
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki/varma: 4 Little Michelle joutui ihottumaongelmien aiheuttamien ongelmien vuoksi jäämään tässä välissä kerran pois, mutta taustajoukot raportoivat hevosen olevan hyvällä mallilla. Martti Pellikka pelkää tamman olevan hieman liian paineissaan, mutta hevonen kelpaa sopivassa seurassa silti varmaksi. Nelivuotias pummasi Joensuun Kyvyt Esiin -divisioonassa lähdön, mutta kiri taustalta hyvin. Tamma juoksee todennäköisesti keulassa ja on siitä lähellä voittoa. 

Kovimmat haastajat: 7 Anton Cloud on ihan pystyvä tekijä tällaiseen seuraan, mutta sillä tahtoo olla loppumatkasta usein ravivaikeuksia. Ruuna ei niistä lähtökohdista ja paljon pelattuna kiinnosta pelimielessä yhtään.

10 Lady Milana on nopea, mutta ei erityisen innokas kiertelijä ja takarivi on iso miinus. Tamma eteni Vieremällä kierros jäljellä johtavan rinnalle ja puristi juoksupaikkaan nähden ihan sitkeästi, vaikka hävisi voittajalle selvästi.

Yllättäjä: 2 Twentyone valäytteli kesällä. Viimeksi ori jäi kovassa Toto75-sarjassa johtavan rinnalle ja taipuminen annetaan osaksi anteeksi.  

Pelijakauma: Suosikki voisi olla enemmänkin pelattu, kuin aamun reilut 40 %. Anton Cloudia on pelattu liikaa ja yllättäjistä Twentyone on aliarvostettu.

Juoksunkulku: Eturivissä on nopeita avaajia, mutta suosikki edennee keulaan.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:4
Suuri:4
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 2 Archie Dream avaa päätöskohteen pikamatkalla keulaan ja saa merkittävän edun haastajiinsa. Ruuna torjui Lieksassa johtopaikalta kovimman haastajansa 10 Vilar Laken niukasti. Suosikki osaa kuitenkin ailahdella, eikä se saisi olla aivan noin paljon enemmän pelattu kuin haastajansa.

Kovimmat haastajat: Vilar Lake eteni viimeksi alkulaukan jälkeen Archie Dreamin rinnalle ja haastoi tiukasti loppuun saakka. Ruuna on suosikin tapaan osannut ailahdella. Luvassa oleva kiivas kiihdytys pelaa seitsemänvuotiaan pussiin ja se kuuluu ehdottomasti lapuille.

7 Zombi Kemp kuumui viimeksi lähtöauton korjaustauon aikana ja säntäsi matkaan lopulta kiitolaukalla. Ori voitti Oulussa pikamatkan hyvällä tuloksella keulasta ja heittää suosikille tiukan haasteen heti alussa.

Yllättäjät: 6 Sing In Silence lopetti Lieksassa kirikierroksen keulasta kovaa ja otti helpon voiton. Pikamatka ei ole ruunalle paras mahdollinen, mutta kova matkavauhti auttaisi asiaa. 8 Lit Mane on kohonnut hyvääm vireeseen, mutta paikka tuo murheita matkaan. Ruuna eteni Vieremällä keulaan ja voitti ennätyksellään varmasti. Lappeessa johtavan rinnalta hyvin puristanut 1 The Hunk ei ole mahdoton jättiyllättäjä, mikäli se jatkaa ilman kenkiä.

Pelijakauma: Archie Dream on liian iso suosikki. Vilar Lake on selkeimmin aliarvostettu.

Juoksunkulku: Archie Dream torjuu alussa Zombi Kempin. Ensimmäiset muutamat sadat metrit mennään urku auki.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:2,10
Suuri:2,10,7,6,8,1
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto4-1 6 6,1,10
Toto4-2 2 2,10,3,8,1
Toto4-3 4 4
Toto4-4 2,10 2,10,7,6,8,1
Hinta 0,40 € 18,00 €
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt