Leena, Matleena

Ravivihjeet

Valikko

Ravivihje: Toto4 Jyväskylä 21.8.2014

Julkaistu:

Toto4
Killerillä ravataan torstaina 5-vuotiaiden suomenhevosten Derby-karsinnat, joista kuusi parasta pääsee finaaliin. I.P. Legendan tähdittämä karsinta on kelvannut Toto4-pelin kohteeksi.

Toto4-1

Suosikki: 4 I.P. Legenda löysi viime kaudella huippukunnon näihin aikoihin ja voitti mm. Oulu Expressin. Kaikki viittaa siihen, että Raineri Puikkosen suojatti on taas iskussa, kun klassinen ikäluokkakilpailu on ovella. Viimeksi Kuninkuusravien Pikkukunkussa I.P. Legenda matkasi kovassa vauhdissa toisella radalla ilman vetoapua ja oli hyvä neljäs, lyöden mm. taas vastassa olevat 1 Korte-Sisun ja 9 Suiketaren selvästi. Kyseessä on nopea ja ravivarma hevonen, jolla ei pitäisi olla vaikeuksia voittaa sopivaa tehtävää.

Haastajat: Edellä mainittu Suiketar oli iso pettymys Porissa, mutta löi I.P. Legendan pikamatkalla Vermossa heinäkuun alkupuolella. Viime startin perusteella se jää kuitenkin haastajaksi, varsinkin kun tallitietojen mukaan selitystä Porissa nähtyyn selvään pettymykseen ei ole löytynyt. Suiketar oli tosi saamaton 3. sisältä. Korte-Sini puolestaan oli Porissa asiallinen kaukaa takapareista ja kiri viimeiset 800 metriä tasaisesti 26-vauhtia. Samanlaisella esityksellä finaalipaikka on saletissa, mutta I.P. Legendan lyöminen yllättäisi. 5 Imun Siro ei loistanut viimeksi Mikkelissä, mutta oli Vermossa hyvä keulasta. Ruuna sai matkalla painetta, mutta jaksoi silti torjua kovakuntoisen Kaken.

Yllättäjät: Suurten tasoerojen lähdössä mielikuvitus ei riitä löytämään isoa yllättäjää rankingin suosikkikvartetin kaatajaksi.

Juoksunkulku: I.P. Legenda hakee nopeasti paikkansa keulassa.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:4
Suuri:4
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 1 Little Fire Girl on tosi nopea ja hyvistä asemista perusrasti. Toissa kerralla Teivossa se avasi ulkoradalta keulaan, mutta antoi paikan 13,5-avauksen jälkeen pois. Tamma jaksoi tehdä loppuun vielä toisenkin spurtin ja oli hyvä kakkonen. Viimeksi Little Fire Girl spurttasi 2. ulkoa viimeiset 600 metriä voitokkaasti 12,7-vauhtia.

Haastajat: 6 Phiony Tag on hyvässä kunnossa ja sopivannäköisessä tehtävässä paluu voittokantaan on hyvinkin mahdollinen. Kaustisella Risoamaro Vipin voittamassa T75-lähdössä tamma esitti tosi terävän loppuvedon 5. sisältä. Viimeksi Rovaniemellä Phiony Tag spurttasi 3. sisältä asiallisesti pronssille. Kiihdytys voi tuottaa tammalle ongelmia, mutta asemiin päästessään se on erittäin vaarallinen. 7 Sweet Linda hyökkäsi viimeksi Kajaanissa 4. ulkoa jo 1400 metriä ennen maalia. Se sai kirissä vetoapua viimeisen takasuoran alkuun, kunnes lähti jo neljännelle radalle ja niittasi kurvissa tavoittamansa keulahevosen loppusuoran kamppailussa. Sweet Lindan kirikierros oli 16,1-vauhtinen. 10 Globe Linda korkkasi Mikkelissä ylivauhtisen juoksun 22,5-vauhtisessa lopetuksessa. Matkalla töihin joutuessaan tamma on tulosriviään haavoittuvampi.

Yllättäjät: 3 Wim's Wild Rose ei saanut viimeksi Ylivieskassa Tammasarjan 14,5-lopetuksessa kiritilaa säästeliään sisäratajuoksun jälkeen. 9 Peppi Bounce ei ollut Lappeessa suoraan pitkältä tauolta erikoinen matkattuaan hännillä 5.-6. ulkona. Tamman kirikyky kuitenkin muistetaan viime syksyltä ja pidetään peleissä, kun vastus ei pelota. 2 Joie de Fleure ja 5 Duquesa kohtasivat jo viime viikolla Teivossa. Duquesa sai painetta keulassa eikä pystynyt vastaamaan 3. sisällä matkanneen Joie de Fleuren loppuvetoon viimeisellä satasella, mutta sijoitusten kääntyminen tässä ei yllättäisi.

Juoksunkulku: Little Fir Girl on kiihdytyksen nopein ja pitää keulapaikasta kiinni.

Pelijakauma: Suosikki on noussut yliarvostetuksi. Phiony Tag ja Sweet Linda kannattaa ottaa kaikille lapuille.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:1,6,7
Suuri:1,6,7,10,3,9,5,2
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: Tasokas lähtö, jossa runsas rastitus on pakollista. 9 Sophie Savage on IS Ravien ideanosto rankingin kärkeen. Psyykkaamme lähtöön pitkää kiihdytystä, kun eturivi pullistelee starttiraketteja ja kaikista nopein taitaa olla ulkoa matkaan lataava 7 Alexandretta. Jos ylivauhti toteutuu, vahvan Sophie Savagen kirivoimat pääsevät loppusuoralla oikeuksiinsa. Toissa kerralla Kuopiossa tamma oli sijoitustaan parempi 5. ulkoa ja teki hyvän 14-vauhtisen kirin ulkoradoilla. Viimeksi Killerillä Sophie Savage sai kirissä vetävää selkää 3 Only Lavecista ja spurttasi lopussa hallitusti ohi.

Haastajat: Toinen vahva ja mieluusti peleihin nostettava riviään parempi kirihevonen on 6 Souvenir Wood. 2100 metriä on sille hieman lyhyt matka ja taktiikkajuoksussa ruuna ei ehkä riittäisi, mutta vauhtijuoksu olisi mannaa. Souvenir Wood on viime juoksun hyvän loppuvedon perusteella huomattavasti riviään paremmassa vireessä. 1 Broadway Soprano on kirikykyinen ja varma suorittaja. Viimeksi kivikovassa pronssidivarifinaalissa tamma ei ollut huono, vaikka jäikin vaikeista asemista takapareista palkintorahoitta. 10 Xtra Hot Kemp on nopeudellaan vaarallinen. Viimeksi se spurttasi sisäradalta viimeiset 300 metriä tosi tulisesti ja ehti kuin ehtikin ykköseksi. Kiriherkkä 4 Amalthee jäi viimeksi kovassa matkavauhdissa johtavan rinnalle. Selkäjuoksu käy paljon paremmin ja juoksun onnistuessa tamma on yksi mahdollisista.

Yllättäjät: 11 Minto's Minda palasi viime viikolla hyvässä vireessä 1,5 kuukauden kesätauolta ja kesti keualsta reippaan matkavauhdin jälkeen hyväksyttävästi pronssille. Startti alla auttaa. Edellä mainittu Alexandretta oli viimeksi Mikkelissä kovavauhtisessa juoksussa hyvä kakkonen johtavan takaa. Nappireissu voi auttaa sen täydellä matkallakin korkealle.

Juoksunkulku: Kova kiihdytys, kun ainakin radoilta 2,4,5 ja 7 pystytään koviin avauksiin. Kenttä kääntyy lopussa?

Pelijakauma: Sophie Savage on ylivauhtipsyykillä loistorasti.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:9,6,1,10,4
Suuri:9,6,1,10,4,11,7
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 9 All In nousi keskikesällä jättivireeseen. Toissa kerralla Joensuun T75:ssä se hurjasteli rataennätyksen 2. ulkoa ja torjui kirissä mm. selässään peesanneen Breadloven. Viimeksi Rovaniemen hopeadivarissa All In jyräsi 4. ulkoa voittotaistoon ja hävisi vain sisäradalla smyygireissun saaneelle Baretta Bokolle. Ruunan kirikierros oli 12,7-vauhtinen. All In on tunnettu myös hieman ailahtelevana, mutta nyt sen kunto on ollut tapissa jo pitkään.

Haastajat: 10 Magnat on myös huipputikissä. Porissa se eteni 600 metriä juostuna keulaan ja yritti karkumatkaa, mutta tuli hurjasti kirineen Nike di Girifalcon ohittamaksi. Viime lauantain kovassa T75-lähdössä ruuna oli tosi hyvä neljäs johtavan rinnalta, lyöden mm. johtaneen Herbie Sisun.

Yllättäjä: 11 Green Pepper laukkasi lauantaina yllättävästi parijonosta viimeisellä takasuoralla. Antti Teivainen ajoi sen jälkeen sisäkautta ja Green Pepper pujotteli hyvissä voimissa maaliin.

Juoksunkulku: Victory Lane on eturivin nopein ja johtaa ainakin alun. Jos Magnat tai All In etenee jo alkumatkan aikana kupeelle, jomman kumman voimanpesän selkä kelpaa.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:9,10,11
Suuri:9,10,11
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto4-1 4 4
Toto4-2 1,6,7 1,6,7,10,3,9,5,2
Toto4-3 9,6,1,10,4 9,6,1,10,4,11,7
Toto4-4 9,10,11 9,10,11
Hinta 9,00 € 33,60 €
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt