Sami, Samuli

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Jokimaa 14.8.2014

Julkaistu:

TOTO4
Lahden Toto4-peliä lähdetään purkamaan avauskohteen riskivarmalla. Riski siksi, että aamulla ei ollut vielä varmuutta, että juokseeko tauluaan parempi tamma optimibalanssilla. Kuuden hevosen kolmevuotislähtö on rivin urheilullinen kohokohta.

Toto4-1

Ideavarma: 9 Millstone's Lissom maistuu kolmossuosikkina varmaksi asti, vaikka taulusta puuttuvat totosijat. Tamma on ollut tätä kovemmissa lähdöissä hyvä, vaikka menestystä ei ole tullut. Mikkelissä hevonen oli mukana avoimessa tammalähdössä ja kierteli Joensuussa vahvasti laukan jälkeen. Isoin riski löytyy balanssista. Tamma ei ole ollut kengät jalassa parhaimmillaan. Valmentaja suunnittelee alustavasti ajavansa kengät jalassa, mutta aikoo keskustella asiasta vielä ohjastajan kanssa. Kuski puolestaan aikoi toivoa ainakin etukenkien riisumista, mikäli se vain on mahdollista.

Kovimmat haastajat: 8 Leemark's August on kärsinyt heikoista lähtöpaikoista ja vastaava ongelma on edessä tälläkin kertaa. Ruunan esityksissä ei ole ollut moittimista, mutta voittaminen on ollut hankalaa.

1 Arctic Excellence ei ole ollut lopussa mikää leijona ja tamma on kerännyt siihen nähden aivan liikaa peliä. Porissa hevonen teki nousujohteisen suorituksen, mutta juoksukin meni siellä täysin nappiin.

Yllättäjät: 5 Bogey Wolf vaatii tarkan selkäjuoksun, mutta on osannut ailahdella sellaisellakin. Voittaminen on ollut tammalle hankalaa koko kauden. 4 Say It aloitti uudesta tallista pirteästi. 2 Lady Bug on ollut pitkään epäonninen ja pystyy tauluaan parempaan. 6 Cecilia Duo on juossut tätä kovempia lähtöjä ja näyttänyt välillä positiivistakin osaamista, vaikka ei ole menestynyt.

Pelijakauma: Arctic Excellence on ylipelattu. Ideavarmamme on karkeasti alipelattu, varsinkin jos se menee ilman kenkiä. Yllättäjäosasto on jäämässä myös aliarvostetuksi.

Juoksunkulku: Arctic Excellence pystyy torjumaan muut alussa. Leemark's Augustillakin satsataan ulkoa ja lopulta on Hannu-Pekka Korven päätettävissä kumpi juoksee johdossa. Todennäköisesti Arctic Excellence.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:9
Suuri:9
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikit: Toisessa kohteessa erottuu kaksi hevosta, jotka on molemmat arvottu hankalille paikoille. 8 Veloce Mafioso aloitti kautensa jäämällä passiivisen ajosuorituksen jälkeen vaille kiritilaa. Nyt on lähtöpaikankin vuoksi ajettava aktiivisemmin. Matka sopii vahvalle hevoselle, mutta alku voi mennä liian raskaaksi. 11 Sands Pepper on ollut mainio kahdessa viimeisessäänkin, vaikka ei ole ehtinyt totoon. Kovakirinen tamma nousee takaakin korkealle ja hyvin lähelle voittoa, varsinkin jos alkuun saadaan kärkipäähän kilvanajoa.

Kovin haastaja: 1 Jenna Jazz saa väkisinkin säästöjuoksun, jollaisella se on parhaimmillaan. Tamma pitää ensin keulat, mutta hakee myöhemmin selän eteen ja pääsee iskemään lopussa hyvistä asemista.

Yllättäjät: 3 Love de Villeneuvella on riittänyt epäonnea juoksunkulkujen suhteen ja hevonen olisi ansainnut kaudelle useamman totosijan, eikä voittokaan olisi ollut väärin. Asiallisesti avaavalla ruunalla on nyt hyvä paikka. 4 Augustus aloitti yhteistyönsä Mika Forssin kanssa pirteällä kirillä sisäratajuoksun jälkeen. Ruunalla tähdätään jälleen nappijuoksuun. 6 Jonathancanhall on aloittanut Suomessa asiallisesti, vaikka nappionnistuminen puuttuukin. 9 Master Mariner ei ole ollut aivan kevään tasolla ja palaa nyt pieneltä tauolta. 7 Double Star Koks ei ole taistellut loppumetrejä aivan parhaalla mahdollisella tavalla ja voitot ovat siksi kiertäneet.  

Pelijakauma: Suosikkikaksikko voisi erottua muusta porukasta selkeämminkin.

Juoksunkulku: Jenna Jazz pitää aluksi johtopaikan, mutta haluaa selän eteen. Radoilta 6-8 tullaan vahvasti eteenpäin ja Veloce Mafioso lienee lopullinen keulahevonen. Matkavauhti rauhoittuu kovan avauksen jälkeen.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:8,11,1
Suuri:8,11,1,3,4,6,9,7
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: Kolmevuotislähtö on mielenkiintoinen, vaikka viivalla on vain kuusi hevosta. 6 Cincinnati voitti reilu kuukausi sitten perinteikkään Hambon pitkällä kirillä 4. ulkoa. Ori ei ole sen jälkeen startannut, mutta taustalla ei silti ole ollut ongelmia.

Kovimmat haastajat: Tommi Kylliäinen rankkaa kaksikkonsa tasavahvaksi. 4 Ranch Newman on vakuuttanut kolmesti ilman kenkiä ja jatkaa samalla balanssilla. 3 Victory Pilot palaa lyhyeltä sairastauolta ja ruunalta napataan puolestaan nyt ensi kertaa kengät pois.

Yllättäjät: 5 Blame Pizzaz voitti Kymi GP -päivän kolmevuotislahdön vakuuttavasti keulasta, mutta on sen jälkeen hieman sairastellut ja laiduntanut. Oriin peliprosentit ovat kykyihin nähden aivan liian alhaalla, vaikkakin ohjissa nähdään nyt valmentaja. Vauhtinsa, mutta myös epävarmuutensa osoittanutta 1 Fabrice Duoa on huollettu tauon aikana, eikä oria saa unohtaa isommista lapuista. 2 Fast Motion voitti Vermossa hyvällä ajalla 3. ulkoa, eikä sekään ole tässä statisti.

Pelijakauma: Alustavaa jakaumaa tasaisempi lähtö, jossa ainakin Blame Pizzaz on jäänyt selvästi alipelatuksi. Cincinnati nostettaisiin myös vähintään alustavien suosikkien tasolle.

Juoksunkulku: Hankalasti arvioitava kiihdytys, jossa Blame Pizzaz haastanee Kylliäisen kaksikkoa. Kylliäisen hevosilla vältetään paikkaa johtavan rinnalla, joten Victory Pilotilla luovutetaan keula ainakin tallikaverille, mikäli se on jäämässä ilman vetoapua.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:6,3,4,5
Suuri:6,3,4,5,1,2
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 4 Sahara B Boy esiintyi alkuvuonna mainiolla tasolla, mutta kadotti parasta virettään hetkeksi. Valmentaja raportoi oriin tuntuneen viime ajat taas sellaiselta kuin pitää ja odottaa Lahdessa hyvää suoritusta. Nelivuotiaalla vältetään kuitenkin liian raskasta reissua, kun Derbykarsinnat odottavat alle viikon päässä. Kovassa lähdössä haetaan siksi muutama varmistus isompaan systeemiin.

Kovimmat haastajat: 3 Yank Kemp sai Vermossa myöhään tilaa, eikä ehtinyt hyvällä lopetuksella kuin toiseksi. Ori on saanut pitkään hankalia juoksuja ja on kauttaaltaan tauluaan paremmassa vireessä. Suur-Hollolan välieriin yltänyt 10 J.A. Monster on ollut edellisen tapaan viime starteissaan juoksunkulun uhri, eikä vire ole kadonnut mihinkään, vaikka alla on heikommat sijoitukset.

Yllättäjät: 7 Valentin Laday on selvästi voittosummaansa kovempi tekijä, mutta ihmeelliset laukat ovat estäneet menestystä lähes koko kauden. 12 Rocket Richardin T75-sarjan keulavoittoa seurasi hyvä laukanpaikkaus. Paikka on nyt yönmusta, mutta hevonen itsessään riittää näissä tehtävissä.

Pelijakauma: Alustavasti oikein pelattu lähtö. Valentin Ladaylla on luokkaa prosenttiosuuttaan enemmän, mutta ison epäonnistumisriskin vuoksi sekään ei määrättömästi kiinnosta.

Juoksunkulku: Yank Kemp lähtisi kovaa, mutta sillä on vältelty satsaamista. Suosikilla on hyvä sauma johtoon, kun Valentin Ladaykin on ollut kovin epävarma ensimmäiseen kaarteeseen mentäessä.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:4
Suuri:4,3,10,7,12
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto4-1 9 9
Toto4-2 8,11,1 8,11,1,3,4,6,9,7
Toto4-3 6,3,4,5 6,3,4,5,1,2
Toto4-4 4 4,3,10,7,12
Hinta 2,40 € 48,00 €
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt