Sami, Samuli

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto65 Vermo 13.8.2014

Julkaistu:

Toto65
Illan Toto65-kierros pelataan kahden hyvän suosikkivarman varaan. Kierroksen todennäköisin voittaja on päätöskohteen Big Sky Hurricane, joka on viime kilpailuissaan lyönyt selityksittä pelatuimmat vastustajansa.

Toto65-1

Suosikki: 1 Västerbo Mission teki viimeksi Mikkelissä niin rajun juoksun, että nostetaan niukaksi suosikiksi. Avojaloin ravannut tamma kiersi ensimmäisen 600 metriä kolmatta rataa ja eteni sitten johtavan rinnalle, mistä niittasi todella tyylikkäästi johtaneen BWT Hellionin ja kumppanit. Kenkien riisumisesta tuli selvästi lisää lentoa menoon. Prosenttien valossa Västerbo Missionia voisi kokeilla ideavarmanakin, mutta joska balanssista ei ole vielä tietoa ja hevonen on myös ailahdellut, pelaamme lähdön passiivisesti.

Haastajat: 7 Harmi's Frido on valtakunnan parhaita 4-vuotiaita ja kunto lienee nousussa Derbyä kohden. Paremmalta lähtöpaikalta se olisi ollut suosikkimme, mutta kun lähtönopeus on vielä rajallinen, tyydymme kakkosrankkaukseen. Juoksusta voi tulla raskas ja taktiikka voi olla maltillinen ensi viikon Derby-karsinnan alla. Viimeksi Derby-kenraalissa Harmi's Frido nautti hännillä ylivauhdista ja kiri vahvasti kakkoseksi vain perässään liftanneelle Zatopek Hossile häviten. Kolmas kova 10 Hoboken ei ole ollut keskikesän starteissa jäätävimmillään, mutta uskomme voimaruunan olevan nousussa ilmojen viiletessä. Viimeksi Porissa ruuna paikkasi lähtölaukan hyväksyttävästi.

Yllättäjät: Pelaamaton 9 Rinette Streamline on aliarvostettu hevonen. Viimeksi avoimessa tammalähdössä se teki 5. ulkoa hyvän esityksen ja vähänkin petratessaan tamma riittää tässä korkealle. 8 Diamond Duo pyrkii ulkoradasta huolimatta taas keulaan, mistä on tehnyt viime aikoina asiallisia esityksiä.

Juoksunkulku: Diamond Duo revittää keulaan.

Pelijakauma: Västerbo Mission on rohkeimpien ideavarma, ainakin jos kengät riisutaan taas pois.

IS-Pelisuositus - Toto65-1

Pieni:1,7,10
Suuri:1,7,10,9
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-2

Suosikki: 2 Vihjeen Veto on illan ensimmäinen T65-varmamme. Toissa juoksussaan se hallitsi pitkää matkaa ja oli parempi kuin niukka voittomarginaali antoi ymmärtää. Heikki Mikkonen kertoi ajaneensa takahevosia vastaan ja aliarvioineensa keulahevosen. Myös viimeksi hevonen oli vauhtiin päästyään mainio ja paikkasi T75-lähdössä laukan vahvasti. Mikkonen raportoi myös kiinnostavista kengitysmuutoksista, jotka saattavat auttaa Vihjeen Vedon entistä paremmin ja varmemmin liikkeelle. Kolme kilometriä on väkivahvan menijän lempitehtävä.

Haastajat: Ikäluokkamenestyjä 11 Vixen on tosi kova hevonen, joka huippukuntoisena olisi lähdön suosikki. Alla on kuitenkin pitkä kilpailutauko ja orin virettä ei ole helppo ennakoida, kuten valmentaja Markus Porokkakin vahvistaa. Pitkä matka käy Vixenille hyvin. 13 Nahkaparturi on tehnyt tällä kaudella monta hyvää esitystä ja on myös näyttänyt kestävänsä pitkät kirit kunnialla. Arto Hammar palaa orin ohjiin. 1 Arteko starttaa ylisarjassa, mutta pystyy vetämään silti pitkään. Ravin pitää kuitenkin vetristyä viime kilpailuista.

Yllättäjät: 9 Aki-Vei loisti keväällä tätä vastaavassa tehtävässä, mutta sen jälkeen ei ole tullut onnistumisia. Viimeksi ruuna väläytti nousukuntoa, kun teki kaukaa takapareista asiallisen 25-vauhtisen 600 metrin kirin. Viime metrien laukkaan ei toki palanut kärkisijaa. 6 Hujanhajan kulki viimeksi Tammasarjassa kirikierroksen kolmatta rataa pitkin ilman vetoapua mukavasti 26,4-vauhdilla.

Juoksunkulku: Arteko johtaa ainakin alun. Vihjeen Vedon selkä voisi kelvata, jos tämä tulee hyvissä ajoin paikkaa vaatimaan.

Pelijakauma: Vihjeen Veto kelpaa alle 50 prosenttia pelattuna varmaksi.

IS-Pelisuositus - Toto65-2

Pieni:2
Suuri:2
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-3

Suosikki: 12 Bleu Nuit on lähdön kovakuntoisin. Alla on kaksi tosi komeaa kiriä. Toissa kerralla ori spurttasi 2. ulkoa viimeiset 400 metriä voitokkaasti 12,6-vauhtia. Viimeksi se hyökkäsi samalta paikalta jo 900 metriä ennen maalia ja kulki kirikierroksen hienosti 12,9-vauhtia, pakottaen hyvän keulahevosen maalikameran kuvaan. Paremmalta lähtöpaikalta Ivar Holmlundin suojatti olisi ollut varma-ainesta, mutta takarivin uloin lähtöpaikka on maililla usein myrkkyä. Lähdemme varmistusten tielle jo pikkulapulla.

Haastajat: 1 Ilo on unelma-asemista kakkosrankkaus. Turussa jenkkitamma avasi terävästi keulaan, antoi paikan pois ja spurttasi loppusuoran mittaisella kirillä ykköseksi. Viimeksi 3. ulkoa tamma ei ollut yhtä hyvä. Myös 4 Golda Most oli toissa juoksussaan mainio, mutta viimeksi vaisumpi johtavan takaa. Toki matkavauhti oli hurjaa Classic Waven johdolla.

Yllättäjät: 6 Go Down on mainio haku. Reilu kuukausi takaperin Vermossa se kiri napakasti Bleu Nuitin tuntumaan. Mikkelissä esitys ei ollut yhtä lennokas, mutta viimeksi ruuna oli taas hyvä, kun kiri pussista päästyään viimeisen satasen terävästi. Pelaamaton 5 Plucky Boy on nopea ja hyvä maileri. Viimeksi se oli ensi metreillä nopein, mutta laukkasi kaarteen auetessa.

Juoksunkulku: Ilo pitää sisäradalta keulat.

Pelijakauma: Erittäin tasainen lähtö, jossa Go Down on lähes pelaamattomana selkeästi paras rasti. Alustavan pelijakauman suosikki Golda Most on vihjettä koostettaessa vielä ylipelattu, mutta kannatus on selvässä laskussa.

IS-Pelisuositus - Toto65-3

Pieni:12,1,6
Suuri:12,1,4,8,6,5
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-4

Suosikki: 3 Toyset ei ollut makeimmillaan viimeksi keulasta. Parhaana päivänään se ei olisi laskenut Global Optionia keulajuoksun jälkeen ohi. Toyset on kovan luokan lupaus ja jatkaa suosikkina. Toissa kilpailussaan Seinäjoella Kasvattajakruunun alkuerässä ori reissutti 11-avauksessa kolmatta rataa ja hävisi vahvan esityksen päätteeksi vain Good Dynamitelle.

Haastajat: 2 Classic Wave on elämänsä vireessä. Toissa kerralla se tykitti kovassa avauksessa takarivistä johtavan rinnalle ja puolusti paikkaansa hienosti loppuun saakka. Viimeksi Porissa ruuna sai hallita lähtöä keulassa mielensä mukaan ja oli 10-vauhtisessa lopetuksessa vailla vastusta. Tässä lähdössä mitattaneen nopeuden sijaan taas vauhtikestävyyttä. 1 Adam C.K. on oikein mielenkiintoinen uusi tuttavuus. Ruuna oli hyvä jo Pihtiputaalla mutta vakuutti varsinkin viimeksi, kun heilahti johtavan takaa todella tyylikkäästi ohi keulassa juosseen Donna Lindan. Adam C.K:n kunto saattaa olla edelleen vain nousussa ja valmentaja Aleksi Kytölä raportoi mahdollisesta jenkkikärrykokeilusta tähän paikkaan.

Yllättäjät: Edellä mainittu 5 Global Option yllätti viimeksi Toysetin tämän selästä. Ruuna on jäänyt siitä huolimatta yllättävän pelaamattomaksi. Kuten viime kaudelta muistetaan, parhaimmillaan ollessaan Global Option tekee itsekin juoksunsa. 9 Boy Staunton on joutunut revittämään viime kilpailuissaan heti alussa. Kunnossa ei ole vikaa ja nyt takarivistä paukut säästyvät loppuun.

Juoksunkulku: Classic Wave vie joukkoa Toyset rinnallaan.

Pelijakauma: Toyset on suosikkikaksikosta edullisempi rasti ja Global Option paras yllätyshaku.

IS-Pelisuositus - Toto65-4

Pieni:3,2,1
Suuri:3,2,1,5,9
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-5

Suosikki: 5 Pikku Hyvä on kehittyvä hevonen ja petraa koko ajan. Mikkelin vauhtimaililla tamma oli sijoitustaan parempi, 5. ulkoa oli mahdotonta ehtiä kärkitaistoon. Viimeksi Porissa Teemu Okkolinin suojatti oli omaa luokkaansa keulasta. Tempun uusiminen ei yllättäisi tässäkään, mutta vastassa on niin hyviä hevosia, että yläkanttiin rastitti hevonen varmistetaan jo pikkusysteemissä.

Haastajat: 7 Ekin Toive maistuu. Ori muistetaan jo Jokimaan cup-karsinnasta, missä se paikkasi pahan lähtölaukan komeasti ja ohitteli kirissä tosi hyviä hevosia. Finaalissa Vieskerin Valon vetämässä vauhtimyllyssä esitys oli parempi miltä näytti. Viimeksi pitkällä matkalla Ekin Toive esitteli voimavarojaan, kun kiersi viimeiset 1700 metriä pääosin kolmatta rataa ilman selkää ja kesti erittäin vaativan juoksun hienosti. Kolmas kova 9 Sohvin Santeri löi Ekin Toiveen Jokimaalla ja on ollut hyvä myös sen jälkeen. Mikkelissä ruuna ei saanut kiritilaa ja viimeksi T75-lähdössä se oli asiallinen johtavan rinnalta.

Yllättäjät: 3 Mylverin Eko oli viimeksi pitkään kiinni ja spurttasi tilaa saatuaan lppusuoran terävästi. Nousuvireinen 6 V.G. Wilman Tähti oli myös viime juoksussaan pitkään pussissa ja voimia jäi käyttämättä.

Juoksunkulku: Pikku Hyvä lähtee vetämään letkaa.

Pelijakauma: Ekin Toive on jäänyt liiaksi suosikin varjoon. Yllättäjäosaston pelaamattomat haut ovat myös edullisia merkkejä, jos lähdön pelaa leveästi.

IS-Pelisuositus - Toto65-5

Pieni:5,7,9
Suuri:5,7,9,3,6
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-6

Suosikki: 7 Big Sky Hurricane löysi tyylinsä kesällä ja nousi ryminällä avointen sarjojen parhaimmistoon. Jokimaalla se hurjasteli keulassa SE-vauhtia ja kesti 08-vauhtisen avauksen täydellä matkalla uskomattoman hyvin. Viimeksi Festivaali-ajossa jenkkiruuna niittasi keulassa juosseen Womanizerin ja kumppanit kuolemanpaikalta eli johtavan rinnalta. Starttiväli on nyt pitkä, mutta Kati Lindsbergin valmennettavan kohdalla asiasta ei tarvitse olla huolissaan.

Haastajat: 6 Bret Boko ei hävinnyt Festivaali-ajossa Big Sky Hurricanelle kuin päänmitan, mutta voittoakin tarjottiin, kun ruuna sai yrittää suosikin selästä. Viimeksi Porissa kiihtyi kuin tykin suusta, mutta kun etusuoralla tuli vielä uutta painetta, 07-avaus ymmärrettävästi painoi lopussa. Kunnossa ei siis ole vikaa, mutta silti Big Sky Hurricanen lyöminen lähtökohtaisesti hieman yllättäisi.

Yllättäjät: 4 Rainbow Zet ja 2 Costatantisoldi kyttäävät suosikkien epäonnea. Rainbow Zet vakuutti varsinkin Kaustisella kun voitti T75-hopeafinaalin toiselta radalta ilman vetoapua. Costatantisoldi taas pysyi Jokimaalla selvästi parhaiten Big Sky Hurricanen kyydissä.

Juoksunkulku: Pitkä kiihdytys, jossa Bret Boko vie lopulta keulaan.

Pelijakauma: Big Sky Hurricane on oikein pelattu suosikkivarma. Rainbow Zet on aliarvostetuin haastaja.

IS-Pelisuositus - Toto65-6

Pieni:7
Suuri:7
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto65-1 1,7,10 1,7,10,9
Toto65-2 2 2
Toto65-3 12,1,6 12,1,4,8,6,5
Toto65-4 3,2,1 3,2,1,5,9
Toto65-5 5,7,9 5,7,9,3,6
Toto65-6 7 7
Hinta 8,10 € 60,00 €
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt