Kullervo

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Seinäjoki 8.8.2014

Julkaistu:

TOTO4
Seinäjoen Toto4-pelissä haetaan potin toivossa varmistuksia avauskohteen suursuosikille. Varma napataan päätöskohteesta, missä muutaman kerran epäonnistunut Lover Shade hakee aiempaa sopivammassa seurassa voittoa.

Toto4-1

Suosikki: 1 Iikori on paalupaikaltaan hyvin lähellä koko matkan johtoa ja voittoa. Ori kadotti kuitenkin viime startissaan kirivaiheessa merkillisesti ja totaalisesti ravinsa ja se houkuttaa varmistamaan paljon pelatun hevosen. Valmentaja raportoi, ettei hevosesta löytynyt startin jälkeen mitään erikoista. Varmistaminen voi täten olla turhaa, mutta ainakin se on onnistuessaan palkitsevaa.

Kovin haastaja: 4 Viksun Veera olisi kengittä kova haastaja hyvällekin Iikorille. Tamma oli viimeksi kengät jalassa tasainen, mutta olisi Teivossa aiemmin tilaa saadessaan voittanut kovan lähdön. Balanssista ei saanut etukäteen varmuutta.

Yllättäjät: 8 Suristin on lievässä ylisarjassa. Tamma ankkuroituu suosikin kantaan heti alussa ja yrittää lopussa iskeä selästä voittomatsiin. 5 Lentopiki kärsi Jämsässä kavio-ongelmista, mutta kiri Ylivieskassa hyvin. 7 R.R. Veera on tasaisessa nousussa. Tamma on vauhdikas, mutta saisi puristaa lopussa paremmin.

Pelijakauma: Iikorin peliprosentit ovat viime kerran ihmeellisyydet ajateltuna hieman liian korkealla. Normaalina ori on toki lähellä voittoa. Haastajaosasto 4,5,7,8 voisi olla enemmänkin luotettu.

Juoksunkulku: Suosikki pääsee keulaan, vaikka alussa tulee haaste R.R. Veeralta.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:1,4
Suuri:1,4,8,5,7
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 1 Tapon Westwood on toisen kohteen paras hevonen, mutta ykkösrata on sille huonoin mahdollinen. Ori ei pysty puolustamaan johtopaikkaansa ja sen jälkeen ongelmat voivat kasaantua. Nelivuotias sai viimeksi myöhään kiritilaa, eikä ehtinyt kuin toiseksi.

Kovimmat haastajat: 2 Dreaman on vakaassa nousuvireessä. Starttihetki auton takaa on ollut ongelmallista ja se on koitunut kohtaloksi jo kolme kertaa peräkkäin. Viimeksi ruuna kulki laukan jälkeen alle 17-vauhtia läpi ja nousi totoon.

7 Ebby Ride laukkasi viimeksi kesken kirinsä ja menetti siihen totosijan. Ruuna oli sitä ennen kahdesti mainio ja kuuluu ulkoakin ajoissa peleihin.

4 EL Miss Mesquito voitti Kokkolassa niukasti keulasta, mutta ei vakuuttanut. Tammalla on lähdön paras kuski, mutta peliprosentit ovat aivan liian korkealla suoritustasoon nähden ja hevonen heitetään luiskaan.

Yllättäjät: 8 Jaquinta Goza on ollut tauolla, kun rauta-arvoja on paranneltu. Ruuna on pärjännyt tätä kovemmissakin porukoissa. Takarivistä löytyy kolme viime suorituksiaan selkeästi kyvykkäämpää hevosta, jotka ovat jääneet kovin unohdetuiksi. 10 Finest Heel, 11 Vito Mafioso ja 12 Zelle's Escalade saattavat löytää kisakunnon hetkenä minä hyvänsä ja levoton alkumatka suosisi niitä nyt. Nopeat 3 Brown Royal ja 5 Feeling Forever pystyvät myös onnistuneella juoksulla voittotaistoon.

Pelijakauma: EL Miss Mesquito on karkeasti ylipelattu. Alipelattuja löytyykin sitten pitkä liuta, 2,3,5,10-12.

Juoksunkulku: Brown Royal avaa ensin keulaan, mutta tyytynee EL Miss Mesquiton selkään. Juoksusta voi tulla levoton.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:1,2,7,8,10,11,12,3,5
Suuri:1,2,7,8,10,11,12,3,5
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 4 Kujanpään Mimosa palasi viimeksi tositoimiin kurkkuleikkauksen jäljiltä. Se laukkasi Jämsän Nuorten Sarjassa keulapaikalta viimeisessä kaarteessa. Ohjastajan mukaan laukkaan paloi aivan kärkisija ja syy oli muualla kuin hevosessa. Hevonen on Okkolinin mukaan tuntunut startin jälkeen todella hyvältä ja hän odottaa sen pystyvän parantamaan ennätystään selvästi.

Kovimmat haastajat: 3 Normipäivä on kehittynyt hyvää tahtia ja taustajoukot odottavan sen ottavan taas startissa askeleen eteenpäin. Viime kerran 31-tulos riittää tässäkin korkealle.

Pelaajien suosikki 5 Vilma Lyydia laukkasi viimeksi loppusuoralla voittonsa. Tamma on ollut todella epävarma ja siksi liikaa luotettu, vaikka vauhdit riittäisivät voittoon.

1 Leijan Loimu kesti Vaasassa keulasta totoon. Ravivarmuus ja nopeus ovat tamman aseet. Ykkösradalta tarjoutuu lisäksi hyvä juoksu.

Yllättäjät: Sarjamääritys suosii rankasti paaluhevosia, mutta 11 Ryti-Tyttö nostetaan yllättäjänä mukaan. Tamma kulki viimeksi hurjia vauhteja laukkojen välissä. 10 Hilin Ihme on varmistunut asteen. Se on vahva ja jaksaa kiertää.

Pelijakauma: IS Ravit arvioi paalun paljon pelattuja hieman toisinpäin kuin pelikansa. Kahden takamatkan yllättäjistä ainakin Ryti-Tyttö kuuluu vähäisellä prosenttiosuudellaan peleihin.

Juoksunkulku: Leijan Loimu lähtee hyvin, mutta Kujanpään Mimosa painostaa alkumatkalla keulapaikan itselleen. Vauhti pysyy tasaisen reippaana alusta asti, eikä takaa ole helppo tulla.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:4,3,11
Suuri:4,3,11,5,1,10
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki/varma: 1 Lover Shade on juossut säännöllisesti tätä kovemmissa tehtävissä. Pelikansa vaikuttaisi alustavasti oleva hyvin hereillä sekalaisella taululla kisaan tulevasta hevosesta. Pariin viime starttiin tulleet laukat eivät taustajoukkojen mukaan ole olleet pelkästään hevosesta johtuvia, eikä ruuna ole niin paha laukkaamaan, kuin taulu antaa ymmärtää. Sisäradalta Lover Shade saa hyvän juoksun joko kärjessä tai sen takana. Ruuna on mielenkiintoisempi varmayritys kuin avauskohteen jättisuosikki.

Kovimmat haastajat: 6 Trotteur on tehnyt tasaista ja varmaa työtä, mutta varsinaisesta loistokkuudesta ei voida puhua. Ruuna pitää hyvin vauhtinsa ja sillä ominaisuudella ollaan tässä korkealla.

9 Melton Kronos ei ole päässyt enää aikoihin kapasiteettinsa edellyttämälle tasolle ja tuskin nouseekaan enää sinne. Ori on kerännyt viime esityksiin peilaten ihmeen paljon peliä.

Yllättäjä: 7 Rite Sakra kiri mukavasti viimeksi ja vaikuttaisi olevan lievässä nousussa.

Pelijakauma: Suosikkivarmamme voisi olla hieman enemmänkin pelattu. Melton Kronos on liikaa luotettu.

Juoksunkulku: Lover Shade pitää aluksi keulat, mutta Trotteur tulee ainakin kyselemään johtopaikkaa.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:1
Suuri:1
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto4-1 1,4 1,4,8,5,7
Toto4-2 1,2,7,8,10,11,12,3,5 1,2,7,8,10,11,12,3,5
Toto4-3 4,3,11 4,3,11,5,1,10
Toto4-4 1 1
Hinta 10,80 € 54,00 €
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt