Verneri

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Teivo 5.8.2014

Julkaistu:

Toto4
Tiistaina ravataan Teivossa. Tasaisten ja tasokkaiden lähtöjen Toto4-pelissä riittää haastetta, joten muhkea voittokerroin ei tänään yllättäisi. IS Ravien T4-varmana starttaa avauskohteen Blue Porsche.

Toto4-1

Suosikki: 15 Blue Porsche nousi keväällä suoraan hienon Suomen-debyyttinsä jälkeen mukaan Finlandia-ajoon, mutta juoksu ei mennyt putkeen ja loppusuoran laukka takajoukoissa sinetöi epäonnistumisen. Myös toukokuun lopun kultadivisioonassa Turussa tuli laukka, joka yllätti 5. ulkoa 500 metrin juoksun jälkeen ilman näkyvää syytä. Blue Porschen kyvyt eivät ole kadonneet mihinkään ja kun se oli keväälläkin huippuhyvä suoraan pitkältä tauolta, emme epäröi nostaa oria rankingin kärkeen ja saman tien T4-varmaksi. Poisjääntien jälkeen kierrettävänä ei ole täyttä lähtöä.

Haastajat: 1 Bogey Wolf nostetaan unelma-asemista suosikin ykköshaastajaksi. Nopea hevonen pystyy hyödyntämään sisäradan lähtöpaikan ja saa hyvän reissun joko keulassa tai heti kärjen takana. Toissa kerralla Vermossa tauluaan parempi tamma jäi väsyvän vastustajan taakse pussiin ja menetti pelin. Viimeksi tasokkaassa Cankus Quen voittamassa lähdössä Bogey Wolf oli myös pitkään kiinni sisäradalla ja tuli voimia tallella maaliin, kun kovakuntoinen Victor Quo Vadis kangistui keulapaikalta eteen. 9 Wind of West sai viimeksi vetää tätä helpompaa lähtöä kaikessa rauhassa keulapaikalla. 13,5-vauhtisessa lopetuksessa voitto ei ollut millään lailla uhattuna.

Yllättäjät: 7 Classic Frido hävisi viimeksi Riihimäki GP:ssä johtavan takaa vain Quite an Avengerille ja Leemark's Augustille. Nyt alla on pikku tauko, mikä pudottaa hieman rankingsijaa. 3 Global Official on palkinnut kahdessa viime juoksussaan tarkat selkäjuoksut mukavilla lopetuksilla. Viimeksi Seinäjoella 2. ulkoa kiritila tuli vasta viimeisellä satasella ja voimia jäi käyttämättäkin. 13 Youpie on parempi hevonen mitä Suomessa on toistaiseksi nähty. Viimeksi Riihimäellä pitkän kilpailutauon jäljiltä meno oli kuitenkin vielä sen verran tukkoista, että ruuna rankataan vain yllättäjäosastoon. 6 Baron Ses sai toissa kerralla Vermossa säästeliään juoksun 7. sisällä. Ruuna etsi 10-vauhtisessa lopetuksessa kiritilaa ja tuli yllättävän hyvävoimaisen näköisenä maaliin. Viimeksi Kokemäellä ulkoratakiri ei malttanut samalla lailla ja kengätkin olivat jalassa.

Juoksunkulku: Bogey Wolfilla kokeiltaneen nyt keulasta, kun eturivissä ei oikein ole vastustajaa, jolle piikkipaikan voisi luovuttaa. Blue Porschelle paikka on tarjolla, jos suosikilla ajetaan aktiivisesti.

Pelijakauma: Blue Porsche on jäänyt miellyttävän maltillisesti pelatuksi, joten kyseessä on maistuva suosikkivarma.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:15
Suuri:15
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: Pelaajien alustava luottohevonen 2 Fakir Victory on IS Ravien papereissa vasta lähdön kakkosrankkaus. Hevonen on hyvä ja vakuutti voittojuoksuissaan, mutta jo viime kaudelta tutut loppumatkan raviongelmat nousivat viimeksi pintaan. Lisäksi ori joutuu poisjäännin jälkeen starttaamaan sisäradalta, mikä ei ole tasaiselle avaajalle optimipaikka.

Haastajat: 4 Cousin Bowl maistuu meille suosikiksi asti. Ori on rajussa iskussa ja saa rattailleen huippukuskin. Toissa kerralla ori haki 11,5-avauksessa voimalla keulat ja karkasi lopussa vakuuttavaan voittoon. Viimeksi Pihtiputaalla valmentajan ajamana ori yritti kiihdytyksessä takarivistä läpi kohti kärkeä, mutta 1. kaarteeseen tuli laukka. Cousin Bowl kulki sen jälkeen 1800 metriä 15,2-vauhtia ja kiersi muut tyylikkäästi pitkällä kirillä. 5 Lindalike on myös hienossa kunnossa. Toissa kerralla Nuorten sarjassa tamma lähti 5. ulkoa selässä pitkään kiriin kirikilometrin alussa ja tuli vahvasti perille. Viimeksi maililla Lindalike sai 11,5-vauhtisessa avauksessa painetta keulassa, mutta kesti sen ongelmitta ja karkasi ylivoimavoittoon.

Yllättäjät: Pelaamme lähdön porukkalapulla kovan suosikkikolmikon varaan. Jos välttämättä varmistuksia etsii, 9 Inner Circle sputtasi viimeksi sisäradan suojista mukavasti kakkoseksi ja hävisi vain huippukuntoiselle Classic Wavelle.

Juoksunkulku: Cousin Bowl torjuu Lindaliken ja valtaa keulapaikan.

Pelijakauma:
Fakir Victory on aamun pelijakaumassa liian luotettu (36%) ja Cousin Bowl kelpaa alipelattuna pikkusysteemin apuvarmaksi.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:4
Suuri:4,2,5
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: Tasokas koitos, jossa nostamme rankingin kärkeen 10 Superieurin. Viime voitossaan kovakirinen ruuna löi laatuvastuksen 13-vauhtisella 700 metrin kirillä 2. ulkoa. Toissa kerralla Kaustisen Isla-ajossa ori joutui taittamaan matkaa 20 metriä edeltä startanneen Venicen rinnalla, eikä ymmärrettävästi piisannut lopussa mitalitaistoon. Viimeksi Pihtiputaalla juoksu pilaantui 1. kaarteen laukkaan.

Haastajat: 11 Gimli C.C. kesti viimeksi Joensuussa keulasta hienosti 12,5-vauhtisen avauskierroksen. 1 Rikke Blåbjerg on nopea startista ja pystyy hyödyntämään lähtöpaikkansa. Viimeksi kovassa vauhtijuoksussa se ajautui lopussa pussiin ilman kiritilaa. 5 Exdell oli toissa kerralla kovassa haastajadivarikarsinnassa sitkeä viides keulavoittaja Rocket Richardin kupeelta. Viimeksi juoksusta tuli vaikea takapareissa.

Yllättäjät: 9 Bite the Bullet ei jaksanut toissa kerralla rapakelissä kuolemanpaikkaa. Viimeksi Mikkelissä ori ei ollut ihan niin huono kuin sijoitus näyttää ja tuli kunnialla maaliin tasaisessa pääjoukossa. Lähdön monista hyvistä taukohevosista ensimmäisenä rankataan 3 Cameo Boko, josta saatiin mielenkiintoiset tallikommentit. Myös 2 Christopher Star on paussista huolimatta hyvältä paikalta pelihevosia. 12 Armchair Warriors jyräsi viimeksi kirissä vahvasti ja löi selvästi mm. Exdellin, mutta synkkä lähtöpaikka verottaa ranking-sijoitusta.

Juoksunkulku: Rikke Blåbjerg johtaa tasaisessa kiihdytyksessä ainakin alun. Ylivauhdin vaara on olemassa, kun moni asiallinen avaaja hakee juoksupaikkaa.

Pelijakauma: Pelijakauman kertomaa tasaisempi lähtö, jossa moni hyvä hevonen on lievästi aliarvostettu.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:10,11,1,5,9,3,2
Suuri:10,11,1,5,9,3,2,12
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 10 Forsberg on tehnyt koko ajan hyviä esityksiä. Kesäkuun alussa Turussa se seurasi selvästi parhaiten hurjaa El Catwalkia 13-lopetuksessa ja löi pari taas vastassa olevaa tammaa. Seuraavaksi Tammahambossa Jukka Hakkaraisen ajokki teki ihan hyvän ulkoratakirin 4. ulkoa, vaikka ei 8. sijaa ylemmäksi jaksanutkaan. Viimeksi Nuorten sarjassa Forsberg kiri takajoukoista viimeiset 400 metriä vinhasti neljättä viidettä rataa pitkin.

Haastajat: 2 Flight April on pieni mutta pippurinen tamma, joka Jokimaalla Tammahambossa oli hyvä neljäs 3. sisältä. 8 BWT Fiera kiri lopussa selästä ohi, mutta näistä asemista osat ovat varmasti lähellä vaihtua. Flight April jatkoi viimeksi Mikkelissä hyvällä esityksellä johtavan rinnalta. 1 Callela Nutbush kulutti viimeksi Vermossa voimia jo kiihdytyksessä, mutta hävisi silti vain tulisesti kirineelle Leemark's Casimirille 12-vauhtisessa lopetuksessa. 9 Lisbeth on tosi nopea. Varsinkin lyhyellä pätkällä se pystyy haastamaan muut. Viimeksi Porin lentokelissä se hallitsi keulasta ja torjui helposti 3 Don't Mess With Men kirihaasteen 12,5-lopetuksessa.

Yllättäjät: 5 Vanilla Shark muistetaan tältä kaudelta parhaiten edellä mainitusta Forsbergin Turun-startista, jossa se teki puolimatkassa oudon välihyökkäyksen El Catwalkia vastaan. Viimeksi Bodenissa Vanilla Shark ei saanut kiritilaa johtavan takaa ja tuli voimia tallella maaliin. 6 Elena Boko kulki viimeksi lähtölaukan jälkeen viimeiset 1800 metriä 15,3-vauhtia.

Juoksunkulku:
Callela Nutbush torjuu sisäradan turvin Flight Aprilin ja lähtee viemään joukkoa.

Pelijakauma: Ei huomautettavaa.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:10,2,8,1,5,9,6
Suuri:10,2,8,1,5,9,3,6,11
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto4-1 15 15
Toto4-2 4 4,2,5
Toto4-3 10,11,1,5,9,3,2 10,11,1,5,9,3,2,12
Toto4-4 10,2,8,1,5,9,6 10,2,8,1,5,9,3,6,11
Hinta 9,80 € 43,20 €
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt