Soini, Veini

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Teivo 29.07.2014

Julkaistu:

TOTO4
Teivon Toto4-varmaksi valitaan rivin pelatuin hevonen, vaikka sen peliprosentit ovat nousussa kohti kipurajaa. Tarjolla on tueksi muutamia mukavia yllätysmerkkejä muihin lähtöihin.

Toto4-1

Suosikki: 6 Lindalike suorittaa erittäin varmasti. Tamma lähtee hyvin ja ohjastaja lupaa suoraviivaisen taktikan. Hevonen teki viimeksi mainion kirin vaikeista asemista ja menetti lopussa yhden sijan häirintään. Luotettava ravuri on ensimmäinen merkki, mutta muita totosijoja on tullut voittoja enemmän ja paljon pelatulle menijälle on hyvä ottaa kavereita.

Kovimmat haastajat: 1 French Rhode on sopimattomalla matkalla ja paikalla, mutta kunto on kohdallaan. Ruuna lopetti Forssassa todella terävästi hänniltä ja oli Lahdessakin tätä kovemmassa seurassa hyvä kakkonen 3. ulkoa.

3 Plucky Boy on juossut tauon jälkeen kahdesti johtavan takana. Ori hävisi Vaasassa voiton vain niukasti ja jäi viimeksi vaille kiritilaa. Hevonen avaa kovaa, mutta jää helposti painamaan. Voi olla, että siksi nytkin valitaan selkätaktiikka.

2 Black Madicken punnersi Mikkelissä mukavasti johtavan rinnalta. Tamma kirii selästä terävästi.

4 Be Seen King oli vaisu tauolta, mutta varmasti terävöityy startti alla.

Yllättäjät: Harri Koivunen varoittelee 10 Lovely Dartin olevan paljon tauluaan parempi hevonen. Ruunalle haetaan ravivarmuutta varustemuutosten kautta. Kesäkausi on ollut vaikea, mutta hevonen näytti talvella kykynsä ja treenarin varoitukset otetaan huomioon.

Pelijakauma: Lindalike ei ole hevonen, jota suositellaan varmaski näillä prosenttiosuuksilla, mutta ei se silti ole mikään ohipelihevonen. Lovely Dart on selkeimmin aliarvostettu, mutta myös Black Madicken ja Plucky Boy ansaitsisivat enemmän huomiota.

Juoksunkulku: Tulinen avaus, jossa suosikilla ajettaneen täyttä niin kauan, että se pääsee keulaan.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:6,10,3,2,1,4
Suuri:6,10,3,2,1,4
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 4 A.T. Eka pärjää aina kun ravaa ja usein laukankin kera. Oria on lyhyen tauon aikana huollettu ja Harri Kotilainen odottaa heti asiallista suoritusta. Pidentyvän matkan ei pitäisi olla ongelma. Kuusivuotias vaikuttaa lähdön parhaalta, mutta epävarmaa menijää on syytä varmistella.

Kovimmat haastajat: 11 Imun Siro kiersi Riksussa Nuorten Sarjan kakkoseksi. Kiertämistä on luvassa nytkin. Näistä asemista ei ole helppo voittaa, mutta ruunalla on potentiaalia ohittaa useimmat.

9 Mikolan Aatu erehtyi viimeksi pitkästä aikaa väärälle askellajille. Ruuna on muuten tehnyt erittäin tasalaatuista jälkeä raskaillakin juoksuilla. Matkan pitäisi nähdyn perusteella olla etu.

Forssassa hyvin johtavan rinnalta punnertanut 6 Wiineri on poikkeuksellisen ravivarma ja siksi mukava pelihevonen. Tasavauhtinen menijä on saanut koko ajan lisää vauhtia. Sitkeyttä on riittänyt jo ennestään ja keskipitkä matka on ruunalle hyödyksi.

1 Rokka Veikka laukkasi Vermossa tototaistosta. Ori otti Teivon voiton johtavan rinnalta ja se menee varmasti tämänkin matkan. Sisäradan paikka voi muodostua ongelmaksi, mutta eiköhän epävarmojen hevosten lähdössä tule rakoja.

Yllättäjä: 7 Lorutyttö omaa paljon hyviä ominaisuuksia, mutta yksi huono pilaa melkein kaiken. Tamma jännittää kisoissa ja sitä kautta laukkoja tulee lähes aina. Ravilla rahkeita on yllätykseen.

Pelijakauma: Lähtö on pelattu hyvin tasaisesti ja se on lähtökohtaisesti oikein. A.T. Eka voisi olla isompikin suosikki, eikä näillä prosenteilla huono varmavalinta ainakin johonkin lappuun.

Juoksunkulku: Suosikki avaa hyvin, mikäli käynnistyy ravilla. Sen laukatessa pakka on juoksunkulunkin suhteen melko auki.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:4
Suuri:4,11,9,6,1,7
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki/varma: 7 Madickens Stjärna erehtyi Mikkelissä laukkaamaan, mutta teki sitä ennen vakuuttavaa jälkeä. Ruuna otti Vermon toukokuun T65-voitossaan vastaavista asemista johtopaikan ja päässee keulaan nytkin. Suosikin peliprosentit ovat melko korkealla, mutta 50 kieppeissä pyörivät lukemat ovat vielä hyväksyttäviä ja ruuna valitaan silti varmaksi. Vastus näyttää melko sopivalta ja ainoan kiinnostavan haastajankin taustajoukot tulevat sairaustauolta arvoituksellisin miettein.

Kovimmat haastajat: Kymenlaakso-ajon kakkonen 5 Shameless on paininut kurkunpääongelmien kanssa koko alkukauden. Taulu ei kerro totuutta hevosen kyvyistä. Vermossa ruuna kiri laukan jälkeen todella lujaa, mutta oli Kouvolassa taas kipeä. Nelivuotias pystyisi huippukunnossa jopa lyömään suosikin, mutta vaatinee siihen päästäkseen ainakin yhden startin alle. Shameless on kuitenkin suosikin ensimmäinen tuki merkki, mikäli löytyy joku muu varma tai laoun jättää ilman yksinäistä merkkiä.

10 Enrico la Renta kiri Kokemäellä johtavan takaa ykköseksi ja seuraili viimeksi kivikovassa lähdössä maksimisijaan 3. sisältä. Ruuna ei ole erityisen innokas kiertelijä ja takarivin myötä odotuset laskevat.

Yllättäjät: 1 Finish Fast saa mukavat kyttäysasemat kärjen takaa. Oriin voitoista on aikaa, mutta se on sopivalla juoksulla yllätysvalmis ja ainakin kiinnostava haku kaksaripeliin. 12 Snellman Pepper kiri viimeksi terävämmin kuin aikoihin. Lyhyen kirin hevosen on kuitenkin vaikea saada 12-radalta tarvittavaa juoksua. Tauolta paluussaan lähes koko matkan kolmatta kiertänyt 11 Yakari on niin ikään huonolla paikalla.

Pelijakauma: Suosikin prosentit ovat aamulla vielä hyväksyttävissä lukemissa, mutta ne saattavat nousta iltaan mennessä liiankin korkeaksi. Finish Fast ja Yakari ovat yllättäjistä liian unohdettuja. Shamelessiin on lievänä arvoituksena vaikea suhtautua.

Juoksunkulku: Suosikki etenee ulkoa johtoon. Finish Fast ja Poison Ivy ovat lähinnä paikkaa sen selässä.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:7
Suuri:7
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 3 Nike di Girifalco on löytänyt kesän korvalla jälleen kuntonsa. Tamma kiri viimeksi 2. ulkoa ykköseksi ja paransi ennätystään. Kenkien riisuminen on tuonut uusia vaihteita ja balanssi kannattaa tarkistaa ennen pelipäätöstä. Hevonen on selästä parhaimmillaan ja sellaista juoksua kytätään tälläkin kertaa.

Kovimmat haastajat: 8 Embassy Photo onnistui vihdoin viimeksi ja löi tämän lähdön suosikin kirissä varmasti. Ruunalla on ollut loppusuoralla vaikeuksia ravin kanssa. Yksi onnistunut startti ei vielä takaa, että niistä olisi päästy eroon. Fysiikka on lähdön kovin, mutta huono paikka ja epävarmuus pudottavat hevosen haastajaksi.

4 Lukas Hall ei ole erityisen sähäkkä starttaaja ja joutuu usein tekemään työt hankalimman kautta. Nyt on normaalia pienempi lähtö ja asiallinen paikka. Ori päässee kiriinsä edelliskertoja paremmista asemista ja vahva lopetus voi nyt purra voiton muodossa.

Yllättäjät: 2 Classic St Pat on kohdannut viimeisissään kovia ja ruutiakin on palanut alkukiihdytyksissä hieman liikaa. Ruuna on selvästi tauluaan kyvykkäämpi ja hyvältä paikaltaan aikaisin pelihevosia. 1 Evita Brodda on ollut ideahevosen maineessa jonkin aikaa. Riihimäellä tarjottiin juoksunkulun suhteen voittoakin, mutta tamma oli lopulta 2. ulkoa aika tasainen.

Pelijakauma: Embassy Photo ansaitsisi olla prosenteissa lähempänä suosikkia. Classic St Pat on jäämässä liian unohdetuksi.

Juoksunkulku: Classic St Pat yrittää torjua kovaa avaavat Ravi de Francen ja One Wild Nightin, mutta saattaa päästä lopulta keulaan, vaikka nämä livahtaisivatkin alussa ohi.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:3,8,4,2
Suuri:3,8,4,2,1
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto4-1 6,10,3,2,1,4 6,10,3,2,1,4
Toto4-2 4 4,11,9,6,1,7
Toto4-3 7 7
Toto4-4 3,8,4,2 3,8,4,2,1
Hinta 4,80 € 36,00 €
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt