Hanna, Johanna, Jenni

Ravivihjeet

Valikko

Ravivihje: Toto75 Joensuu 26.07.2014

Julkaistu: , Päivitetty:

Toto75
T75-päätöskohteena ajettavan Joensuu-ajon suosikki Oracle on nykykunnossaan itseoikeutettu ankkuri IS Ravien pelisuositukseen. Toisen T75-kohteen Vihjeen Vedossa on potentiaalia ja näemme oriin edullisena apuvarmana, kun se on jäänyt pelaajien kakkossuosikiksi.

Toto75-1

Suosikki: 3 Snowline Dream tähtää kohti keulapaikkaa. Siitä tamma ei jaksanut Joensuussa perille ja Lieksassa viimeinen puolikas oli liikaa, kun Snowline Dream painoi liikaa ohjille. Viimeksi Mikkelissä Snowline Dreamin loppuveto oli paras. Mikäli tamma rauhoittuu Joensuun ja Lieksan starttia paremmin, voitto on ulottuvilla.

Haastajat: 4 Ray's Elation kulki Lappeessa lähtölaukan jälkeen 15,7/2200m. Toissa kerralla tamma mykisti sooloilemalla keulapaikalla. Viimeksi Ray's Elation juoksi 2./3. ulkona ja kiersi viimeisellä takasuoralla 2. ulos. Maalisuoralla Ray's Elation ei saanut mahdollisuutta. Tamma näytti yhtä hyvältä kuin voitossaan.

Kuopion keulavoiton jälkeen tasaisesti esiintyt 13 Millstone's Lissom lopetti viimeksi Mikkelissä 3. ulkoa sijoitustaan paremmalta ja tuon kisan perusteella tamma on loivassa nousuvireessä. Tamman kapasiteetti riittää pitkälle.

7 So Cute kesti Kuopiossa keulasta ajettuna ykköseksi. Toissa kerralla tamma ei vakuuttanut, mutta viimeksi se oli 3. sisältä parempi ja lopetti 12,5/400m. Onnistuneella juoksulla So Cute pystyy menestymään.

Yllättäjät: 11 Play Like Devil ei vakuuttanut Kaustisella paussilta kuolemanpaikkajuoksulla. Tallitiedot luppavat parempaa, ja tamma kannattaa huomioida varmistuksissa.

Kärjen tuntumasta parhaat juoksunsa tekevä 8 Bwt Hazel teki Loviisassa positiivisen juoksun keulasta. Tarkalla juoksulla voittokaan ei ole mahdottomuus.

Oulussa tauolta palannut ja kuolemanpaikalta taipunut 5 Angel Valley tulee rankingissa seuraavana ennen viime sijoituksiaan vaarallisempaa 9 Olivia Pepperiä.

Pelijakauma: Snowline Dreamin (27%) ja So Cuten (22%) peliprosenteissa on noin viisi pykälää liikaa. Millstone's Lissom (14%), Play Like Devil (8%) sekä yllättäjät Bwt Hazel (3%) ja Angel Valley (2%) ovat alipelattuja.

Juoksunkulku: Snowline Dream avaa keulaan ja vetää oletettavasti reipasta kyytiä. So Cute ja Ray's Elation ratkaisevat paikat 2. ja 3. sisällä.

IS-Pelisuositus - Toto75-1

Pieni:3,4,13,7,11
Suuri:3,4,13,7,11,8,5,9
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto75-2

Suosikki: 4 Vihjeen Veto pyrkii jatkamaan voittokannassa. Vieremällä ori kiersi kahden laukan rasittamanakin ykköseksi. Vermossa Vihjeen Veto voitti varmasti korvat kiinni ja teki vain sen, mitä tarvitsi. Ruuna menee juostavan 2640 metrin matkan hyvin ja sitä kuuluu odottaa voittokamppailuun juoksulla kuin juoksulla.

Haastajat: 9 Sohvin Santeri sai toissa kerralla myöhään kiritilaa sisäradalta. Viimeksi tilaa ei tullut ollenkaan ja ruunan voimat jäi 2. sisällä käytätmättä. Sohvin Santeri on suosikkimme tapaan kehityskelpoinen menijä ja sopivalla juoksulla tamma nähtäneen kärjessä.

Tauluaan parempi 11 Turbo-Impi on vaarallinen, mikäli tamma polkee ravia ja sillä on oikea kilpailupäivä. Laukkastarttien jälkeen tamma juoksi viimeksi johtavan rinnalla eikä pärjännyt kovan Koivikon Kallen viedessä voiton.

Yllättäjät: Nopea 7 Viksun Tyttö voitti Lappeessa keulapaikalta, vaikka vastustaja kävikin edellä maalisuoralla. Viimeksi tamma matkasi 2. ulkona, sai tilaa loppukaarteessa mutta ei parannellut. Juostava matka olisi saanut olla huumorimenijälle lyhyempi.

2 Perhon Tyttö oli toissa kerralla kaukana parhaastaan. Tamma lähti etusuoralla kolmannelle eikä sen kiri kantanut missään vaiheessa toivotulla tavalla. Vieremällä Perhon Tyttö jäi johtavan rinnalle, mistä viimeiset 300 metriä oli liikaa.

Lieksassa 2. sisältä voittoon kirinyt 6 Tosi-Tili kilpailee elämänsä kunnossa. Ylisarjassa voitto olisi yllätys.

Pelijakauma: Sohvin Santeri (49%) on noussut yllättävän selväksi suosikiksi. Vihjeen Veto (29%) on kakkossuosikkina hyvä varmavalinta. Yllättäjistä Turbo-Impin (4%) peliosuus on liian matala.

Juoksunkulku: Perhon tyttö on nopein auton irrottua.

IS-Pelisuositus - Toto75-2

Pieni:4
Suuri:4
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto75-3

Suosikki: Vermossa keulapaikalla säkenöinyt 3 Bwt Hellion ei ole ollut kahdessa edellisessä kisassaan ala-arvoinen, mutta parastakaan ori ei ole mielipaikaltaan irti saanut. Ori on tallitietojen mukaan saanut aikaisempaa reippaampaa liikettä, joten otteet saattavat olla Joensuussa astetta terävämmät. LAUANTAIPÄIVYTYS: Pitkä kuljetusmatka ravipaikalle oli sujunut huonosti. Lue lisää IS Ravien uutisista.

Haastajat: Kirikykyinen 9 Breedlove voitti Åbyssa 12.6. johtavan takaa. Bodenissa ruuna eteni etusuoralla keulaan ja voitti pystyyn. Torniossa Breedlove oli kirissä omaa luokkaansa eikä kaikkea tarvinnut laittaa peliin. Mikäli juoksu onnistuu joensuussa, saattaa Antti Teivaisen värit keikkua korkeimmalla korokkeella.

Mikäli 4 All In saa sopivan selkäjuoksun, ruuna saattaa vaikka voittaa. Vermossa All In kiri hyvin 2. ulkoa, mutta sisäradan vetäessä se ei pystynyt kolmatta sijaa parempaan. Viimeksi ruuna juoksi pääosin toisella ilman vetoapua ja kamppaili hyvin perille. Edelle jäi kova kaksikko Dance Photo - Quite An Avenger.

Yllättäjät: 5 Hilight Kemp kilpailee hyvässä kunnossa. Kaustisella tamma kiri 3. ulkoa päätöslenkin 12,4. Viimeksi se nousi maalisuoralla 3. sisältä 2. ulos, mutta ei löytänyt kiritilaa. Voimat jäivät käyttämättä.

Lahdessa voimissaan loppukaarteessa kiritilaa hakiessaan laukannut 6 Vikens Pine on Jani Ruotsalaisen mukaan ollut startin jälkeen huoltotauolla eikä hevonen ole välttämättä parhaimmillaan. Esitykset ovat olleet niin hyviä, että jonkinlainen yllätyssauma tammalle pitää jättää.

7 Naughty La Marc juoksi toissa kerralla johtavan rinnalla, siirtyi viimeisellä takasuoralla 2. sisälle ja kesti asiallisesti. Viimeksi ruuna avasi keulaan, mutta laukkasi ensimmäisessä kaarteessa. Tämän jälkeen Naughty La Marc juoksi hylättynä joukon hännillä ja näytti normaalilta.

1 Brave Eight oli toissa kerralla hyvä 2. sisältä ja viimeksi johtavan rinnalta. Hyvältä lähtöpaikalta Brave Eight saattaa yltää ylisarjassakin totoon, mutta tuskin voittoon asti.

Pelijakauma: Bwt Hellion (50%) on liikaa vedetty. All In on hyvä merkki 13-prosenttisena. Naughty La Marc (0%) on mielenkiintoinen pommihaku leveämpiin peleihin.

Juoksunkulku: Bwt Hellion avaa jälleen keulaan eikä ole valmis luopumaan paikastaan.

IS-Pelisuositus - Toto75-3

Pieni:3,9,4
Suuri:3,9,4
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto75-4

Suosikki: Joensuussa vaivattomasti voittanut ja Lieksassa keulasta 19,5-vauhdilla lopettanut 4 Mikko Mania oli hyvä myös Mikkelissä, vaikka jäikin toiseksi. Ori kiersi 2. ulkoa toiseksi viimeisessä kaarteessa johtavan rinnalle ja kamppaili Humun Humun jälkeen toiseksi. Mikko Mania hakee paluuta voittokantaan, mutta se ei onnistu helpolla, kun mukana on hyviä haastajia.

Haastajat: Näistä 2 Piispalan Santeri mahtuu varmistuksena mukaan. Ori ei ehtinyt Joensuussa kurakelissä Mikko Manian mukaan, kun jäi Mikko Maniaa hankalampiin asemiin. Mikkelissä ori juoksi 3. sisällä, nousi viimeisellä takasuoralla toiselle ja haastoi mainiosti Välkyn Tuiskun. Ilman maalisuoran haparointia Piispalan Santeri olisi saattanut ehtiä voittoon asti.

Huippukunnossa jatkava 1 Villikunkku nousi Porissa viimeisellä takasuoralla sisältä 2. ulos ja oli terävin maalisuoralla. Toissa kerralla se juoksi pujottelun seurauksena 3. sisällä, nousi viimeisellä takasuoralla toiselle ilman selkää ja tsemppasi kakkoseksi Vieskerin Valon jälkeen. Viimeksi ori kulki lähtölaukan jälkeen viimeiset 1900 metriä 25:n pintaan.

Yllättäjät: 3 Iikori on voitokas ja kehittyvä ori, mutta sillä on vasta yksi startti alla tauon jälkeen. Ylivieskassa Iikori matkasi 2. sisällä, peri keulapaikan toiseksi viimeisessä kaarteessa ja piti tämän jälkeen varmasti ykköseksi.

7 Aaron Hem on vahva ja epävarma menijä, jolta löytyy myös nopeutta. Ehjällä juoksulla ruuna ei jäisi statistin rooliin.

Pelijakauma: Mikko Mania (69%) on liian selvä pelipohja. Piispalan Santeri (15%) on edullisempi merkki.

Juoksunkulku: Iikori avaa ainakin aluksi keulaan. Sille kelvannee Piispalan Santerin tai Mikko Manian selkä.

IS-Pelisuositus - Toto75-4

Pieni:4,2
Suuri:4,2
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto75-5

Suosikki: Hyväluokkainen 1 Valentin Laday palasi Teivossa tauolta ja oli heti hyvä. Ruuna laukkasi 1700 jäljellä kolmannelta radalta ja jäi 7. sisälle. Valentin Laday lopetti viimeiset 400 metriä hienosti 09,6-kyydillä. Ykkösradalta ruunalla tähdättäneen koko matkan johtoon.

Haastajat: 8 Drancy teki mahtavan juoksun Kaustisella toivottomista asemista 6. ulkoa. Viimeksi ori teki hyväksyttävän esityksen keulasta ja oli kolmas, mutta parempaankin olisi ollut mahdollisuuksia. Parhaana päivänään Drancy olisi ollut Express Duon jälkeen toinen.

Matka käy 7 Global Ocanille. Lieksassa tamma kiersi 3. ulkoa johtavan rinnalle ja oli vahvin. Mikkelissä avoimessa tammalähdössä se lopetti 5. sisältä terävästi kovan Bosses Lilyn kupeelle.

Yllättäjät: 3 Amadeus Boko voitti Vermossa niukasti 2. sisältä. Kouvolassa ori jäi vetämättömään selkään ja tuon kisan voi unohtaa. Viimeksi ori voitti helposti 2. ulkoa. Matka käy Amadeus Bokolle, samoin lähtöpaikka.

Kaustisella 5. ulkoa viimeisen kierroksen kiertämättä 12,9-kyydillä kirinyt 2 Gary Saknussen laukkasi Mikkelissä noususta maalisuoralla ja menetti mahdollisen totosija. Hyvistä asemista ori pystyy yllättämään.

Hyvin Kaustisella lähtölaukan jälkeen kulkenut (12,3/1300) 11 Meo Modo sai vetää Ylivieskassa mieleistään tahtia keulassa ja kesti helposti ykköseksi.

Pelijakauma: Global Ocean (12%) on loistomerkki.

Juoksunkulku: Valentin Laday pitää sisäradalta johtopaikan, mikäli pysyy kiihdytyksessä ravilla.

IS-Pelisuositus - Toto75-5

Pieni:1,8,7
Suuri:1,8,7,3,2,11,9,5
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto75-6

Suosikki: 10 Rapin Aatos on pakiltakin suosikkimme. Ori kilpailee huimassa iskussa ja ansaitsisi välillä voitonkin. Porissa Rapin Aatos joutui tekemään paljon töitä kolmannella ilman selkää. Ori kiri 4. ulkoa päätöslenkin 22,7-kyydillä. Viimeksi Rapin Aatos piti kuolemanpaikalla tempon raikkaana ja kesti ihailtavasti.

Haastajat: Kuolemanpaikka koitui 6 Välkyn Tuiskun kohtaloksi Kaustisella, mutta viimeksi Mikkelissä ori oli pitelemätön keulapaikalta. Välkyn Tuisku tähtää juoksulangalta kohti koko matkan johtoa.

Kuopiossa ja Rovaniemellä hyvin johtavan rinnalta kamppaillut 4 Ekoloki laukkasi Lahdessa etusuoralla, kun ori lähti vastaamaan takaa hyökänneille. Ekoloki ei ollut tuntunut ohjastajan käteen yhtä hyvältä kuin aikaisemmin. Sairauspaussilta ori palaa positiivisin ennakkokommentein viivalle.

3 Tuikun Poju laukkasi pahoin Kaustisella ja polki tämän jälkeen lupaavasti. Ruunalle vaihdetaan alle raskaampi kengitys, jolla ruuna otti aikaisemmat voittonsa. Valmentaja uskoi, että Tuikun Poju varmistuu kengitysvaihdoksen myötä.

Suoritusvarma 7 Tähti-Tino lopetti Kaustisella positiivisesti 4. sisältä. Mikkelissä ruuna juoksi suurimmalta osin toisella ilman selkää ja kamppaili periksiantamattomasti.

Yllättäjä: 1 Krimori kilpailee tauluaan paremmassa vireessä. Lahdessa viime metrit olivat liikaa pitkän kirin päätteeksi, mutta viimeksi ruuna lopetti 4./3. ulkoa viimeiset 700 metriä hyvin 21,2. Loistoasemista Krimori pystyy yllättämään.

Pelijakauma: Välkyn Tuiskun peliprosenteissa (38%) on jonkin verran liikaa. Rapin Aatos (23%) on edullinen merkki samoin kuin Ekoloki (5%). Krimori (0%) pitäisi olla enemmän pelattu.

Juoksunkulku: Välkyn Tuisku avaa keulaan ja Tähti-Tino kantaan. Ekoloki jää toiselle ilman selkää.

IS-Pelisuositus - Toto75-6

Pieni:10,6,4,3
Suuri:10,6,4,3,7,1
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto75-7

Suosikki: 1 Oracle on lähimpänä Joensuu-ajon voittoa. Viime starteissa ruuna on joutunut lähtemään matkaan 12-radalta, mutta nyt lähtörata on parempi, vaikka kyseessä ei olekaan starttiraketti. Porissa Oracle seurasi kirissä Surprise Lordia ja kiri viimeiset 700 metriä peräti 08,7-kyydillä. Viimeksi Oracle oli 5. ulkoa sijoitustaan parempi. Joensuussa Oracle pystyy menestymään juoksulla kuin juoksulla.

Haastajat: 2 Womanizer S juoksi Kaustisella keulassa ja johti lähtöä viimeistä 50 metriä lukuunottamatta. Ruuna avaa jälleen keulaan ja pystyy olemaan totossa. Täydellä matkalla etu on Oraclen puolella.

Kolmas kova on 5 Cherry Chapstick. Ylivieskassa keulasta voittanut tamma kohtaa aikaisempaa kovemman porukan ja palaa lisäksi paussilta.

Yllättäjät: 3 Orlando Croft saattaa pian yllättää. Mikkelissä ruuna eteni päätöspuolikkaan alussa keulaan, mutta laukkasi loppukaarteessa. Viimeksi se jäi 2. ulos ajamattomaksi pussiin.

Pelijakauma: Suht' oikein pelattu.

Juoksunkulku: Womanizer S katsoo keulat. Oracle saattaa päästä keulaan, mikäli pääsee nousemaan aikaisessa vaiheessa toiselle radalle.

IS-Pelisuositus - Toto75-7

Pieni:1
Suuri:1
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto75-1 3,4,13,7,11 3,4,13,7,11,8,5,9
Toto75-2 4 4
Toto75-3 3,9,4 3,9,4
Toto75-4 4,2 4,2
Toto75-5 1,8,7 1,8,7,3,2,11,9,5
Toto75-6 10,6,4,3 10,6,4,3,7,1
Toto75-7 1 1
Hinta 18,00 € 115,20 €
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt