Leena, Matleena

Ravivihjeet

Valikko

Ravivihje: Toto4 Teivo 22.07.2014

Julkaistu:

TOTO4
Avauskohteen Cousin Bowl pyrkii maukkaista asemista palaamaan voittokantaan. Sen pahin vastustaja on arvottu selkeästi huonommalle paikalle.

Toto4-1

Suosikki: Avauskohteen 5 Cousin Bowl pääsee poisjäännin myötä nelosradalta matkaan ja ori starttaa suosikkinamme. Porissa ori hallitsi helposti keulapaikalta Toto75:ssä ja viime startin heikkoon sijoitukseen löytyy syy vaativasta juoksusta. Cousin Bowl jäi johtaneen Risoamaro Vip:n ulkopuolelle eikä jaksanut 13-vauhtisen avauskierroksen jälkeen. Viimeinen puolikas oli liikaa.

Haastajat: 11 Enormous Hangover
on palannut oikein hyvässä iskussa tauolta. Toissa kerralla ori juoksi 2. sisällä ja seurasi parhaiten voittanutta Risoamaro Vip:a. Viimeksi Enormous Hangover kamppaili 2. ulkoa väkisin kakkoseksi. Lähtöpaikka on heikko ja siksi ori putoaa haastajaksi. Tehtävä ei näytä kovalta, joten totosija on vähintä mitä Enormous Hangoverilta pitää odottaa.

Olisi yllätys, jos voitto lipsahtaisi vahvan suosikkikaksikon ulkopuolelle. 7 Have A Nice Day otti Porissa maksimit 2. sisältä. Toissa kerralla ori oli jonkin verran sijoitustaan parempi 6. sisältä. Vermossa Have A Nice Day lähti 2. ulkoa kolmannelle 700 jäljellä ja oli oikein vaisu.

Pelijakauma: Cousin Bowl on kakkossuosikkina hyvä merkki.

Juoksunkulku: Cousin Bowl avaa keulapaikalle.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:5
Suuri:5
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 7 Voimalinja kesti toissa kerralla keulasta ykköseksi. Ori olisi joutunut erittäin tiukoille 12 Huimariinan kanssa, mikäli tämä olisi pysynyt loppusuoralla ravilla. Toissa kerralla Voimalinja voitti varmasti 2. ulkoa. Ori olisi voittanut, vaikka 2 V.G. Vilman Tähti olisikin pysynyt ravilla loppuun asti.

Haastajat: 15 Kantri on erittäin vahvassa vedossa. Vermossa Toto65:ssä ori kiersi 5. ulkoa väkivahvasti kakkoseksi. Viimeksi ori oli kierros jäljellä kaukana kärjestä, sijalla seitsemän. Vahva toinen rinki nosti sen hopeakorokkeelle.

10 Puharin Armas oli Kaustisella epäonninen kahden keulavoiton jälkeen. Ori jäi alussa hakauksiin vastustajan kanssa eikä hyvä kiri 6. ulkoa kantanut sitä totoon asti.

Mikäli 11 Tuulensuvi pysyy ravilla, saavat vastustajat olla varpaillaan. Seinäjoella tamma otti pahan laukan (x-merkintä puuttuu ohjelmatiedoista) 900 jäljellä. Tamma lopetti vielä kovaa ja ehti viidenneksi.

Samassa lähdössä Huimariina laukkasi myös 900 jäljellä ja kiri maalisuoraa hyvin yhdessä Tuulensuvin kanssa. Toissa kerralla maalisuoran hyppyyn saattoi palaa jopa voitto. Huimariina kilpailee oleellisesti tauluaan paremmassa vireessä.

V.G. Vilman Tähti pystyy tarkalla juoksulla yllätykseen. Forssassa se nousi 4. sisältä loppukaarteessa 3. ulos ja hyökkäsi maalisuoralla. Hyvä kiri pilaantui laukkaan vain hieman ennen maalia. Ilman hyppyä se olisi napannut kakkosrahat.

Pelijakauma: Voimalinja (30%) on liikaa pelattu. Tuulensuvi (9%) ja Huimariina (2%) ovat hyviä yllättyshakuja.

Juoksunkulku: Voimalinja karauttaa keulaan ohi V.G. Vilman Tähdestä.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:7,15,10,11,2,12
Suuri:7,15,10,11,2,12,4,6,3,9,1,16,5,13,8,14
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: Vahva 9 Exdell on takarivistäkin niukka ykkösmerkki. Tamma kiersi Lahdessa 3. ulkoa etusuoralla johtavan rinnalle ja kamppaili Guapita C:n jälkeen kakkoseksi. Viimeksi tamma juoksi koko matkan kuolemanpaikalla ja tsemppasi rahoille. Exdell on Teivossa yksi kolmesta kovasta.

Haastajat: 3 Outlaw Pete sai Vermossa 18. kesäkuuta mainion juoksun 2. sisällä. Ori kiitti säästöjuoksusta kirimällä maalisuoralla varmaan voittoon. Viimeksi ori ei kyennyt puristamaan reippaassa lopetuksessa 5. ulkoa rahoille, mutta oli sijoitustaan parempi ja kellotti kirilenkin 13,8-lukemiin.

2 Will Hans Beat teki loistojuoksun Turussa lähtölaukan jälkeen. Tämän jälkeen ori oli selvä pettymys Ylivieskassa kierrettyään johtavan kupeelle. Viimeksi orista ei saanut kunnon kuvaa, kun Venicen voittamassa lähdössä ori tyytyi 4. sisältä/4. ulkoa pitämään vauhtinsa.

Kapasiteetti riittäisi 1 Armchair Warriorsilla paljoon, mutta edellisestä hyvästä startista on aikaa. Jämsässä ori juoksi 3. sisällä eikä saanut kunnon mahdollisuutta, mutta toisaalta voimia ei näyttänyt olevan paljoa varastossa.

Pelijakauma: Oikein pelattu lähtö.

Juoksunkulku: Outlaw Pete katsoo keulat.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:9,3,2
Suuri:9,3,2
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 4 Lesterin kuntokäyrä osoittaa vahvasti ylöspäin. Porissa ori juoksi 4. sisällä ja lopetti erittäin hyvin, mutta ei ehtinyt totoon. Viimeksi Lester kiersi kasiradalta eteenpäin kuolemanpaikalle ja tsemppasi umpirehdisti kaksariin. Hyvistä asemista Lester on ykkösruksimme.

Haastajat: 1 Eastwind Cooper heittää kovan haasteen suosikille nykyvireessään. Jyväskylässä lounasraveissa ruuna kiersi 1200 jäljellä kuolemanpaikalle ja tsemppasi kakkoseksi. Viimeksi ruuna teki loistavan juoksun 7. ulkoa. Eastwind Cooper pääsi 700 jäljellä sisäkautta 5. ulos Antti Teivaisen oivalluksen seurauksena. Hetkeä myöhemmin ruuna heitti kiriin ja tuli koko viimeisen kierroksen peräti 11,4-kyydillä.

9 Tapper ei ollut parin kuukauden paussilta oma itsensä Lahdessa. Ruuna lähti etusuoralla toiseksi kolmannelle radalle. Tapper oli loppukaarteessa neljäntenä, mutta maalisuoran taipuminen pudotti sen seitsemänneksi. Startti alla vahva ruuna saattaa parantaa selvästikin, ja ainakin tallikommenttien mukaan petrausta on luvassa.

7 Piper aloitti Vaasassa positiivisella esityksellä 2. sisältä. Voiton suhteen ei jäänyt jossiteltavaa, kun Pimi Label oli ylivoimainen. Nyt vastus kovenee pykälällä.

Pelijakauma: Tapper (9%) on hiukan alipelattu.

Juoksunkulku: Eastwind Cooper pystyy pitämään keulapaikan hallussaan, kun ulkopuolella ei ole starttiraketteja.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:4,1
Suuri:4,1,9
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto4-1 5 5
Toto4-2 7,15,10,11,2,12 7,15,10,11,2,12,4,6,3,9,1,16,5,13,8,14
Toto4-3 9,3,2 9,3,2
Toto4-4 4,1 4,1,9
Hinta 7,20 € 28,80 €
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt