Varpu, Vaula

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Oulu 21.07.2014

Julkaistu:

TOTO4
Kakkoskohteessa ratkaisu tapahtuu kiihdytyksessä, missä Dresscode etenee keulapaikalle. Tämän jälkeen ruunaa on erittäin vaikea ohittaa.

Toto4-1

Suosikki: 3 Zombi Kemp on aikaisempaa sopivammassa tehtävässä suosikki. Tamma pääsee hyvistä asemista matkaan ja mailin matka käy nopealle menijälle hyvin. Seinäjoella Zombi Kemp matkasi Good Dynamiten voittamassa lähdössä 2. sisällä ja otti maksimisijan.

Haastajat: Kovaa matkaan pääsevä 6 Hit That avasi viimeksi keulaan ja kesti kakkoseksi Lionan jälkeen. Toissa kerralla Hit That teki vahvan ja pitkän kirin 5. ulkoa. Kuolemanpaikan välttäessään Hit That nousee korkealle.

1 Wice Star osoitti nousukuntoa jo toissa kerralla Joensuussa, missä tamma laukkasi viimeisellä takasuoralla ja lopetti tämän jälkeen kovaa. Viimeksi tamma voitti helposti keulasta.

5 Bugs Bunny Hill oli toissa kerralla sijoitustaan parempi. Perjantaina Torniossa Bugs Bunny Hill ei saanut sisäratajuoksun jälkeen parastaan irti. Ammattikuskilla ruuna saattaa järjestää yllätyksen. Mailin matka käy hyvin.

Pelijakauma: Bugs Bunny Hill (7%) on hyvä yllätyshaku.

Juoksunkulku: Hit That täräyttää kuutosradalta piikkiin.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:3,6,1,5
Suuri:3,6,1,5,2,11
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 4 Dresscode kelpaa hyvältä lähtöpaikalta varmaksi. Ruuna oli mainio Rovaniemellä keulajuoksulla eikä hävinnyt kuin kovalle David Sisulle. Toissa kerralla ruuna kamppaili kuolemanpaikalta kakkoseksi. Viimeksi ruuna laukkasi hurjassa kiihdytyksessä ensimmäiseen kurviin Womanizer S:n paineen alla. Tämän jälkeen ruuna näytti normaalilta. Oulussa Dresscodelta odotetaan koko matkan johtoa.

Haastajat: 5 Order By Koffe viihtyy maililla ja pääsee auton takaa kovaa matkaan, mutta ruuna oli sen verran vaisu Kaustisella hyvällä juoksulla, että se putoaa haastajaksi.

Halsualla kuolemanpaikalta ykköseksi puristanut 2 Mombasa Bee on kolmosruksi ennen hyväluokkaista, uudessa tallissaan epäonnistunutta 8 Doug Carelianoa.

Pelijakauma: Dresscoden (47%) peliprosenteissa on hiukan nousun varaa.

Juoksunkulku: Dresscode avaa keulaan eikä luovu paikastaan.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:4
Suuri:4
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 1 Ponnen Aatos on ravilla paha lyötävä. Kajaanissa ori juoksi suurimman osan matkasta kuolemanpaikalla, kun Pikkukahveli veti keulassa kovaa läpi etapin. Ponnen Aatos laukkasi maalisuoralla lyhyesti tototaistosta. Viimeksi Ponnen Aatos laukkasi alussa, jakoi myöhemmin 4. ulkona ja kiri tunnollisesti perille.

Haastajat: 3 Hilpetööri laukkasi Mikkelissä lähtöön ja kiersi jatkossa 5. ulkoa kaksariin. Seinäjoella Hilpetööri hyökkäsi 4. ulkoa 600 jäljellä ja kiri vahvasti kakkoseksi Poljennon jälkeen. Nousukuntoinen ori kannattaa huomioida peleissä varhain.

Suosikkikaksikon jälkeen tulee tasaisempaa. 2 Sirkkaus kuittasi Kemijärvellä 2. sisältä kärkeen, kun Krossi laukkasi edestä maalisuoralla. Torniossa ruuna ei riittänyt 3. sisältä.

10 Turon Pilkku pystyy tarkalla juoksulla olemaan kärjen tuntumassa, mutta voittaminen on edelleen haastavaa.

Pelijakauma: Oikein pelattu lähtö.

Juoksunkulku: Ponnen Aatos pitää sisäradalta keulapaikan.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:1,3
Suuri:1,3,2,10,4,8,7
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 8 Bory ei vakuuttanut Halsualla hyvällä juoksulla kärjen tuntumasta, mutta viimeksi oli eri ääni kellossa. Ruuna oli keulajuoksulla täysin pitelemätön. Ruunan otteet ailahtelevat, joten hankalalta kasiradalta Borya ei uskalla jättää varmaksi.

Haastajat: 1 Watson Capewish otti taulussa näkyvät voitot keulapaikalta. Sittemmin ruuna ei ole päässyt mielipaikalleen, mutta esitykset ovat olleet mukiinmeneviä. Toissa kerralla ruuna oli vailla mahdollisuuksia takaa kovassa Jaqueline Mon Amin voittamassa lähdössä. Viimeksi Watson Capewish kiersi 4. ulkoa asiallisesti.

Nopea 6 Wired Chip pääsee kovaa matkaan ja kuolemanpaikan välttäessään ruuna on korkealla. Rovaniemen keulavoiton jälkeen Wired Chip ei ollut Torniossa yhtä terävä keulapaikalta.

Starttiraketti 3 Pay Back Runner saa hyvältä paikaltaan juoksun kärkipäässä ja pystyy olemaan korkealla.

Pelijakauma: Ei vääristymiä peliprosenteissa.

Juoksunkulku: Tiukka kiihdytys Watson Capewishin, Pay Back Runnerin ja Wired Chipin kesken. Pay Back Runner riistää keulapaikan Watson Capewishilta, jonka jälkeen Wired Chip hakee piikkipaikan haltuunsa.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:8,1,6
Suuri:8,1,6,3
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto4-1 3,6,1,5 3,6,1,5,2,11
Toto4-2 4 4
Toto4-3 1,3 1,3,2,10,4,8,7
Toto4-4 8,1,6 8,1,6,3
Hinta 4,80 € 33,60 €
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt