Verneri

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Tampere 15.7.2014

Julkaistu:

Toto4
Parhaat puolensa pitkästä aikaa viime juoksussaan näyttänyt Brave Eight ei ole mielipaikaltaan ohitettavissa.

Toto4-1

Suosikki/Varma: 1 Brave Night näytti pitkän suvantovaiheen jälkeen viime viikon T65-lähdössä, etteivät sen taidot ole suinkaan ruostuneet. Nappireissun johtohevosen imussa saanut ruuna kiri voittotaistoon ennätysajallaan 11,8a. Koska vastus on Teivossa selvästi köykäisempi, emme epäröi vihjata suosikkia varmaksi. Tällä kertaa se pystyy pitämään piikkipaikan, mistä on aikaisemmin tehnyt parhaat esityksensä.

Haastajat: Suosikin vierestä starttaava 2 Nike di Girifalco on myös löytämässä kuntonsa. Se oli jo viikko sitten voitossa kiinni 2 sisältä, kunnes vastustaja pääsi tuikkaamaan loppumetreillä sisäkautta edelle. Koska Brave Eight on kaksikosta pätkänopeampi, sen lyöminen jäänee Nike di Girifalcolta haaveeksi maililla.

10 Saichania antoi niin ikään viime juoksussaan viitteitä paremmasta huomisesta ja kiri 12,5-lopetuksessa viimeiseltä sijalta mukavasti viidenneksi. Takarivistä se on kuitenkin täysin matkavauhdin armoilla.

7 BWT Typhoon räväytti viime vuonna ajoittain huimia kirejä, kun sen reissu meni nappiin, mutta tänä vuonna huippujuoksut ovat antaneet odottaa itseään. Joku kirkas päivä tammalta voi taas yht’ äkkiä tärähtää.

Yllättäjä: Jos 5 Fancy Candy on piristynyt omalle tasolleen uusissa käsissä, se voi pystyä yllättävän korkealle. Tamman vauhtivarat kyllä riittävät, jos se lyö vain itsensä kunnolla likoon.

Pelijakauma: Brave Eightin peliprosentin on varaa vielä kasvaa Nike di Girifalcon kustannuksella.

Juoksunkulku:
Brave Eight pitää ykkösradalta keulat, ja joku ratojen 2, 3 tai 9 hevosista pääsee sen selkään

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:1
Suuri:1
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 5 Don Corleon taisteli viime tiistaina vastaavan lähdön niukaksi voittajaksi. Se näytti maalisuoran puolivälissä jo jäävän alakynteen 7 Cheyenne Staran kirin edessä, mutta kontrasi edun takaisin itselleen. Joni-Petteri Irri odottaa ajokiltaan pontevampaa juoksua, koska se palasi viimeksi paussilta kevyesti viimeisteltynä.

Haastajat: Cheyenne Stara sai esityksestään kiitettävän arvosanan. Se hyökkäsi viimeisen takasuoran alussa 2. ulkoa ja jäi lopulta kolmen hevosen tasaisessa taistossa kolmanneksi. Toissa kerralla ruuna lopetti sisäratareissulla lähdön parasta vauhtia kakkoseksi ja saavutti kovan ajan 13,4a. Cheyenne Staralle haetaan lisäpuristusta varustemuutoksesta (kts. tallikommentit).

Edellisen tallikaveri 12 True Blue pääsi sunnuntaina voitonmakuun. Se sai edetä kirivaiheessa hyvin vetäneessä selässä 4. ulkoa ja runnoi lopulta hallitusti ohi kuolemanpaikkahevosen.

8 Jenna Jazz palkitsee tarkan juoksun, jollaista sen voi olla vaikea saada ulkoradalta. Toissa kerralla tamma kiri asiallisesti 4. sisältä ja jäi viimeksi keulavoittajan taakse pakettiin.

6 Instant Ready ei ole voittostarttinsa jälkeen yltänyt kärkeen. Kolme kilpailua sitten ori oli vielä ihan hyvä kuolemanpaikalta. Toissa kerralla vastus oli liian tiukka, mutta viimeksi hevonenkin oli saamaton tarkasta reissusta huolimatta.

Yllättäjät: 1 Kalanchoe P.R. näytti loppukeväällä löytäneen huippukuntonsa, mutta viime juoksut ovat jättäneet taas kysymysmerkkejä ilmaan. Tosin sen juoksukin meni Seinäjoella harakoille, kun se ajautui 900 jäljellä kuolemanpaikalta kolmannelle radalle.

11 Leading Baritonen tauon jälkeisen sijoituksen saa unohtaa, sillä se menetti kelvottoman keulahevosen takana täysin mahdollisuutensa viimeisellä takasuoralla. Hevonen tuli juosten maaliin, eikä sen kunnossa näyttänyt olevan moittimista.

Pelijakauma: Oikein pelattu lähtö.

Juoksunkulku: Örbäckens Nala pokkaa keulapaikan Don Corleonille

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:5,7,12,8,1,11,6
Suuri:5,7,12,8,1,11,6
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: Alkukesän kuukauden paussin aikana itsensä löytänyt 7 Villikunkku on tehnyt jo kolme loistavaa juoksua. Kaksi starttia sitten se kiri kovassa ikäluokkalähdössä terävästi voittoon ja oli viimeksi Suomen Cupissa Vieskerin Valon jälleen loistava kakkonen hurjalla keskipitkän matkan volttiajalla 24,6. Ori on kesän kilpailujensa perusteella jopa varmaehdokas.

Haastajat: Myös 9 Zeus on parantanut taas selvästi menoaan, mutta epävarmuus on ollut edelleen sen kiusana. Ori voitti Suomen Cupin karsinnan, mutta pilasi finaalissa laukkaan. Viime viikon Teivon-lähdössä se paikkasi laukkansa väkevästi nousemalla kolmanneksi. Teivon kotisivujen mukaan Zeus pisteli viimeiset 1,5 kierrosta 23,2-kyytiä.

10 Sopun Haaste ei ole riittänyt kivikovissa lähdöissä takamatkoilta, mutta on painellut hyviä volttiaikoja. Totosija on tällä kertaa saavutettavissa, vaikka takamatkaa oriilla riittää nytkin.

Yllättäjät: 1 Säväyksen Onnin kiri jäi viimeksi torsoksi, mutta nyt se pääsee mielipaikalleen keulaan, mistä voitti kesäkuun alussa Teivossa selvästi.

Kantavana oleva 5 Ulleri kiehahti Porissa lähtölaukalle, mutta pääsee volttilähdön ja takamatkan ansiosta varmemmin matkaan. Tamma ei ole pitkiin aikoihin yltänyt parhaimpaansa, mutta lahjojen puutteesta tamman menestys ei jää kiinni.

Viime vuonna T75-tasollakin juhlinut 2 Viksun Veera on orastavassa nousuvireessä. Toissa kerralla se ei saanut keulavoittajan takaa kunnon mahdollisuutta ja laukkasi viimeksi omia aikojaan 2. ulkoa loppukaarteen alussa.

Pelijakauma: Villikunkku on karkeasti ylipelattu. Säväyksen Onni on jäänyt ihmeen vähän pelatuksi ja myös Ullerin taidot ovat unohtuneet pelureilta.

Juoksunkulku: Säväyksen Onni vastaa vetotöistä Viksun Veera kannoillaan.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:7,9,1
Suuri:7,9,1,5,10,2
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: Vaikka 7 Valentin Ladayn tulosrivi on vaihtunut lohduttomaksi, hirmuluokkainen menijä on nostettava suosikiksi. Viimeksi se malttoi mennä ravia, mutta taipui piikistä. Ruuna jäi tuon toukokuun juoksun jälleen kerran pois sairasteluiden vuoksi.

Nyt Valentin Ladaylla pitäisi olla taas kaikki kunnossa. Ruuna näytti jo viime vuonna pystyvänsä menemään täyden matkan 1.13-vauhtia, mutta tältä kaudelta harvakseltaan kilpailleella hevosella on ainoastaan yksi onnistuminen.

Haastajat: 9 Madickens Stjärna äityi toukokuussa vimmattuun lentoon ja hurjasteli Vermossa ylivoimavoiton kanuuna-ajalla 12,5/1609a. Se voitti myös seuraavan kilpailunsa murskatyyliin 3. ulkoa, mutta jäi sen jälleen paussille. Pitkän starttivälin vuoksi ruuna ei ole välttämättä yhtä terävä, mutta huonoja juoksuja se ei ravatessaan tee koskaan.

2 Windsong’s Love oli toissa kerralla kuolemanpaikalta mainio, vaikka putosi loppumetreillä totosijoilta. Viimeksi se kamppaili samalta paikalta sisukkaasti voitosta perille asti. Tällä kertaa ori voi päästä keulaan, jos Valentin Laday törttöilee alkumatkalla.

5 Next Top Model joutui alkukesän mukavien esitystensä jälleen tauolle, koska kolhaisi jalkaansa. Kovemman ajon puutteen takia tamma ei ole välttämättä heti yhtä tomerana.

11 M.T. Frida on mennyt varmasti. Viimeksi se piti kurakelillä keulasta helposti pintansa ja saavutti sitä ennen vauhtijuoksussa kakkossijan 2. sisältä kovalla 12,5-ajalla.

Yllättäjät: 3 Monsieur Cannibale oli viime kärrylähdössään kuolemanpaikalta asiallinen kolmas. Hyvään vireeseen nousseen 10 Jack In The Boxin kuski vahvistuu kovasti. Se punnersi Vermossa pitkän kirinsä kunniakkaasti maaliin ja tuli viimeksi Vaasassa 2. sisältä myös hyvin perille.

Pelijakauma: Valentin Ladayn kuuluisi olla selvästi suurempi suosikki. Next Top Model on puolestaan aivan liian pelattu. Molempia yllättäjäideoita on rastittu kovin maltillisesti.

Juoksunkulku: Neljältä sisimmältä radalta avataan lujaa. Valentin Laday hakee kuitenkin piikkipaikan ensimmäisellä takasuoralla.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:7,9,2
Suuri:7,9,2,3,10
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto4-1 1 1
Toto4-2 5,7,12,8,1,11,6 5,7,12,8,1,11,6
Toto4-3 7,9,1 7,9,1,5,10,2
Toto4-4 7,9,2 7,9,2,3,10
Hinta 12,60 € 42,00 €
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt