Olga, Oili

Ravivihjeet

Valikko

Ravivihje: Toto4 Lappeenranta 4.7.2014

Julkaistu:

Toto4
Lappeen Toto4-pelissä on ideaa. IS Ravit vihjaa suosikiksi pelatulle valjakolle maukkaan vastavarman.

Toto4-1

Suosikki: 3 Viksun Tyttö kilpailee hyvässä kunnossa ja loistoasemista tamma on selvähkö ykkösmerkki, kun vastuskin on sopiva. Toissa kerralla Viksun Tyttö piti lopulta varmaan voittoon, kun pahin vastustaja laukkasi ulkopuolelta maalisuoralla. Jyväskylässä tamma lähti 3. ulkoa kiriin loppukaarteessa ja voitti oikein tyylikkäästi.

Haastaja: Ari Moilanen on saanut 2 Vinkan Hovista hyvät tehot irti. Toissa kerralla Vinkan Hovi nousi 1400 jäljellä 3. sisältä johtavan rinnalle ja kamppaili mainiosti kaksariin. Viimeksi Vermossa Vinkan Hovi avasi erittäin terävästi ja otti ensimmäiset keulat. Ruuna jatkoi 2. sisällä eikä saanut maalisuoralla mahdollisuutta.

Yllättäjät: Epävarma, mutta vauhdikas 9 Tuli Hili pystyy menestymään, mikäli se pysyy sallitulla askellajilla. Suosikit starttaavat paremmilta paikoilta, mutta niiden epäonnistuessa Tuli Hili pystyy vaikka voittamaan.

Nopea mutta ailahteleva 10 Hurran Usva on selvästi tauluaan kyvykkäämpi. Tauon takia ori rastataan vasta suurempaan systeemiin.

Pelijakauma: Viksun Tytön (43%) ja Vinkan Hovin (18%) peliprosenttien pitäisi olla lähempänä toisiaan.

Juoksunkulku: Viksun Tyttö juoksee keulassa ja Vinkan Hovi selässä.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:3,2
Suuri:3,2,9,10,4,6,8
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 10 Agnese juoksi toissa kerralla johtaneen 9 Int Larosin rinnalla. Tamma käänsi toiseksi viimeisessä kaarteessa 2. sisälle ja nosti uudelleen rinnalle päätöspuolikkaan alkupuolella. Maalisuoralla Agnese hankki varman otteen. Loviisassa Agnese juoksi kuolemanpaikalla, siirtyi keulaan loppukaartessa ja jatkoi helppoon voittoon.

Haastajat: Int Laros laukkasi viimeksi 150 metriä juostuna. Ruuna jatkoi 6. sisällä ja tuli oikein hyvällä otteella maaliin. Ravilla Int Laros heittää tiukan haasteen suosikille.

5 Well In Budget kokee positiivisen kuskinvaihdoksen ja eturivi on nopealle avaajalle plussaa. Toissa kerralla tamma siirtyi 3. ulkoa kiriin toiseksi viimeisessä kaarteessa, eteni keulaan viimeisen takasuoran lopussa ja vastasi maalisuoralla niukkaan mutta varmaan voittoon. Viimeksi Well In Budget oli keulasta kakkonen.

Pelijakauma: Int Laros (17%) on liian vähän pelattu.

Juoksunkulku: Well In Budget hoitaa vetotyöt.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:10,9,5
Suuri:10,9,5,3,8
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: Vaikka 4 Kingdom joutuu starttaamaan kovimman vastustajan ulkopuolelta, luotamme siihen kuin vuoreen. Ruuna kisaa selvästi tauluaan paremmassa vireessä ja uskomme sen voitontahdon olevan lähdön parasta tasoa. Toissa kerralla Kingdom teki kirissä työt ja teki sijoitustaan paremman suorituksen. viimeksi Kingdom reissutti etusuoralla johtavan rinnalle ja kamppaili mukavasti.

Haastajat: Maili, hyvä lähtöpaikka ja sopiva tehtävä. 3 Bluejeans N Velvetiä ei ole helppo kammeta ulos totosta, mutta voiton suhteen uskomme suosikkimme olevan pykälän edellä. Bluejeans N Velvet avasi Lappeessa keulaan ja kamppaili tiukasti voitosta häviten vajaalla mitalla. Startti alla tamma tuskin ainakaan huonontaa, joten koko matkan johto on mahdollinen, mikäli tammalla on taistelupäivä.

9 Gold Wing Check erottuu kolmantena. Ruuna on saanut viime starteissa hyvät juoksut kärjen tuntumassa ja sijoitukset ovat olleet sen mukaiset. Nyt asetelmat ovat haastavammat eikä ruuna ole omimmillaan joutuessaan töihin ulkoradoilla.

Pelijakauma: Kingdom on kakkossuosikkina hyvä varma.

Juoksunkulku: Bluejeans N Velvet avaa keulaan ja pitää itse huolen tasaisen kovasta vauhdista.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:4
Suuri:4
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: Tasaisen taiston ykkösmerkki 5 Västerbo Mission lähti toissa kerralla 2. ulkoa kiriin 700 jäljellä ja laskeutui johtavan rinnalle päätöspuolikkaan alussa. Maalisuoralla Västerbo Mission kamppaili tiukasti voitosta. Lahdessa tamma nousi viimeisellä takasuoralla 3. sisältä 3. ulos ja piti vauhtinsa kovassa Super Fridon voittamassa lähdössä.

Haastajat: 6 Jackpot Comery avasi toissa kerralla Joensuussa keulaan, veti reipasta ja kesti kolmanneksi kovalla tuloksella. Viimeksi ori nousi 2. sisältä maalisuoralla kiriin ja ehti terävällä lopetuksella toiseksi. Ori on hyvä seurailija ja nyt sillä on mahdollisuus osoittaa, että voittotehtailukin on mahdollista.

7 Lass Indus oli toissa kerralla onnekaskin, kun 2. sisällä juossut ruuna sai lopulta sisäkautta tilaa johtohevosen kammettua toiselle. Viimeksi Lass Indus jäi 2. sisältä rintaman taakse vaille kiritilaa.

Selkäjuoksun jälkeen hyvään loppuspurttiin kykenevä 1 Big Brave on hyvistä asemista varottava. Lähtöpaikka ei ole loistava, koska ori ei ole nopea avaaja. pussitusriski on olemassa.

Pelijakauma: Oikein pelattu lähtö.

Juoksunkulku: Jackpot Comery avaa keulaan ja Ravi de France kantaan.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:5,6,7,1,4,8
Suuri:5,6,7,1,4,8
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto4-1 3,2 3,2,9,10,4,6,8
Toto4-2 10,9,5 10,9,5,3,8
Toto4-3 4 4
Toto4-4 5,6,7,1,4,8 5,6,7,1,4,8
Hinta 7,20 € 42,00 €
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt