Atso

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Ylivieska 27.6.2014

Julkaistu:

Toto4
Memory Leader johtaa Ylivieskan Toto4-pelin kakkoskohdetta lähdöstä maaliin. Myös kolmannen kohteen Anton von Bentz on lähellä ykköstä.

Toto4-1

Suosikki: 8 Siirin Älli ei pystynyt suorittamaan Ylivieskassa tasollaan kurkunpääntulehduksen takia. Nyt ruuna on tallikommenttien mukaan normaali. Sairastauolta Siirin Älli kuuluu peleihin, mutta ei varmaksi.

Haastajat: 6 Tähti-Tino on noussut hyvään iskuun. Vieremällä ruuna siirtyi toisen kaarteen lopussa keulaan ohi 9 Mokomanin ja tuli hyvin perille, vaikka Mokomani ohi kirikin. Nyt vahva Tähti-Tino pääsee 20 metriä Mokomania edempää matkaan.

Paalun kovin on 3 Iikori. Orilla oli talvella ongelmia ravinsa kanssa, vaikka menestyikin hyvin. Paussin aikana Iikorin etujalkoja on operoitu ja niiden pitäisi olla paremmalla mallilla. Ori kuuluu huomioida useaan merkkiin.

Pelijakauma: Siirin Ällin peliprosentit (38%) ovat korkeat ja Tähti-Tinon (23%) matalat. Näemme suosikkikaksikon tasaisempana.

Juoksunkulku: Lumi-Aatos vastaa Iikorille ja etenee johtamaan joukkoa.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:8,6,3,9,2,7
Suuri:8,6,3,9,2,7
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: Elämänsä kunnossa kisaava 4 Memory Leader on lähellä koko matkan johtoa. Teivossa johtavan rinnalta ykköseksi rutistanut tamma oli loistokas myös Vermossa, missä se voitti helposti keulasta. Viimeksi Memory Leader eteni takarivistä keulaan ja oli hyväksyttävä, mutta ei terävimmillään. Nyt tamma kisaa jälleen mielimatkallaan.

Haastajat: 6 Jamas King Arthur on sitkeä vääntäjä, joka pystyy olemaan korkealla johtavan rinnalta, mistä ori on tehnyt lukuisia hyviä esityksiä uransa aikana. Suosikin lyöminen ei tämän ulkopuolelta ole kuitenkaan tehtävä helpoimmasta päästä. Ylivieskassa lähtöön laukannut ori oli toissa kerralla hyvä kakkonen keulajuoksulla.

Pelijakauma: Memory Leaderin selvä suosikkiasema on perusteltu.

Juoksunkulku: Memory Leader pamauttaa piikkiin ja vetää vauhdilla läpi.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:4
Suuri:4
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: Voitosta voittoon porhaltava 10 Anton von Bentz hakee kauden neljättä ykköstilaa. Takarivin lähtöpaikalta taktiikka lienee samanlainen kuin viime kisoissa: ensimmäiset 700-800 metriä maltilla, sitten eteenpäin johtavan rinnalle ja maalisuoralla ohi keulahevosesta.

Haastajat: 1 Meo Modo juoksi toissa kerralla keulassa ja harasi hyvin Anton von Bentziä vastaan. Myös viimeksi ruuna juoksi piikissä. 14-vauhtinen avauskierros painoi hieman lopussa. Meo Modo heittää hyvistä asemista haasteen suosikille.

11 Goal Ribb laukkasi Rovaniemellä viimeisen takasuoran auetessa. Ruuna oli loppukaarteessa viimeisenä, mutta hyvä loppuveto kiidätti sen neljänneksi. Goal Ribb nousi tuloksissa kolmanneksi, kun yksi hylättiin edestä. Ruunan kunto on niin vahva, että se kannattaa huomioida suosikin varmistuksissa.

Pelijakauma: Goal Ribb (7%) on alipelattu.

Juoksunkulku: Alexandretta katsoo ensimmäiset keulat. Täydellä matkalla sille kelpaa ainakin Meo Modon selkä.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:10
Suuri:10,1,11,5
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: Päätöskohde on tasainen. Nostamme hyvistä asemista starttaavan, positiivisin tallikommentein viivalle palaavan 4 Celeber Sundin kärkirankkaukseksi. Nopea ruuna tähtää koko matkan johtoon.

Haastajat: 7 Sundsvik Saigon on kapasiteetiltaan kova. Tauolta paluussaan ori sijoittui johtavan rinnalta kolmanneksi, kun vastustajia laukkasi päätöspuolikkaalla edestä. Viimeksi se jäi säkkiin 2. sisälle ja menetti mahdollisuutensa. Lähtöpaikka on hankala, mutta vastus sopiva.

3 Trotteur menetti Vermossa 4. sisällä väsyvän ja laukkaavan takana asemiaan, mutta lopetti tilaa saatuaan positiivisesti. Viimeksi ruuna oli vaisu 2. sisältä. Matka käy Trotteurille, mutta otteiden on terävöidyttävä viime kisasta.

5 Victory Lane menee matkan ja saanee nopeana avaajana asemat. Ruuna oli Oulussa vain tasainen 2. sisältä, joten otteiden on terävöidyttävä.

Pelijakauma: Trotteurin (24%) ja Victory Lanen (15%) prosenteissa on jonkin verran liikaa. Celeber Sundin (18%) ja Sundsvik Saigonin (19%) peliosuus voisi olla suurempikin.

Juoksunkulku: Celeber Sund pamauttaa kiihdytyksessä ohi Trotteurin ja vastaa Victory Lanelle.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:4,7,3,5,1,6,10
Suuri:4,7,3,5,1,6,10
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto4-1 8,6,3,9,2,7 8,6,3,9,2,7
Toto4-2 4 4
Toto4-3 10 10,1,11,5
Toto4-4 4,7,3,5,1,6,10 4,7,3,5,1,6,10
Hinta 8,40 € 33,60 €
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt