Atso

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto65 Vermo 11.6.2014

Julkaistu:

Toto65
Vermon Toto65-kierros tarjoaa hyvää pelattavaa. Stoneisle Lilian on kierroksen ykkösvarma ja IS Ravien luottohevonen. Green Pepper, Shot ja Thula Sana ovat hyviä kierrätysvarmoja.

Toto65-1

Suosikki: 3 Green Pepper nujersi Kuopiossa Womanizerin ja kumppanit ja nousi heittämällä mukaan maan lämminverihuipulle.Ruuna sai toki hyvän selkäjuoksun, mutta sen loppuveto oli niin vahva että maalisuoralla haastajat olivat vähissä. Mikkelissäkin Green Pepper oli hyvä, mutta se ei ehtinyt 5. ulkoa hyvästälopetuksesta huolimatta kuin rahoille. Viimeisen kierroksen Green Pepper tuli hienosti 11,1 -vauhdilla. Ruuna pääsee hyvin matkaan,mutta sen lähtönopeus ei riitä parhaille. Loppusuoralla Green Pepper on vaarallinen.

Haastajat: 6 Order By Koffen lähtöpaikka onulkona, mutta nopeana avaajana se saattaa päästä jopa keulaan, jos 5 Archie Ridella ajetaan selästä. Torniossa johtavanrinnalta ykköseksi rutistanut ruuna ei ollut Ylivieskassa lauantaina 3. ulkoa tilaa saatuaan terävimmillään.

Nousukuntoinen 2 Orlando teki Turussa hyvän suorituksen 4. sisältä ja viimeksi ori sijoittui 3. sisältä totoon. Orin lähtönopeus on nähtyä parempi, mutta tälläkin kertaa sillä tähdättäneen peesijuoksuun. Voitto on mahdollinen, jos juoksu onnistuu.

Yllättäjä: Lahdessa lähtöön laukannut ja viimeisellä kierroksella hyvää työtä tehnyt 8 Dream Director on tauluaan paremmassa vireessä. Kasiradalta ori vaatii tuuriakin menestyäkseen, mutta vastuksen puolesta menestyminen ei ole mahdotonta.

Pelijakauma: Suosikkien puolesta lähtöon oikein pelattu. Yllättäjistä Dream Director on aivan pelaamaton.

Juoksunkulku: Tiukka kiihdytys, jossa Archie Ride ottaa ensimmäiset keulat ja luovuttaa ne pois Order By Koffelle. Myös Orlando saattaa sekoittaa kiihdytystä, mikäli sillä satsataan lähtöön.

IS-Pelisuositus - Toto65-1

Pieni:3,6,2,8
Suuri:3,6,2,8
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-2

Suosikki: Kakkoskohde on haastava pähkinä. 4 Shot on ykkösmerkki, mutta juostava matka saisi olla tasaiselle menijälle pitempi. Vermossa 2. ulkoa loppukaarteessa hyökännyt Shot voitti oikein helposti. Viimeksi ruuna oli 6. ulkoa sijoitustaan parempi. Shot on tasainen lähtijä, mutta starttinumero on sen verran pieni, että se löytänee hyvän juoksupaikan.

Haastajat: Nopea 3-vuotias tamma 3 Worldrecordsweeper on kisannut pääosin ikäluokkalähdöissä ja nyt se kohtaa rutinoituneempia menijöitä. Teivossa tamma avasi vaivatta keulaan, sai tehdä oman juoksun ja oli hieman pehmeä loppusuoralla. Mailinmatkan ei pitäisi olla tuulennopealle starttaajalle haitaksi.

2 Roi Sugar pääsi Forssassa johtavan takaa keulaan toisessa kaarteessa. Ori teki eroa pääryhmään viimeisellä takasuoralla ja näytti pakenevan helppoon voittoon, mutta kangistuminen maalisuoralla pudotti sen hopealle. Roi Sugar oli startin jälkeen räkäinen, mikä selittää lopun taipumisen. Orion enemmän vahva kuin nopea. Lähtöpaikka on parhaasta päästä.

Yllättäjät: 12 Mr Bling Blingin menestys ei hyvältä lähtöpaikalta tulisi yllätyksenä, mutta 12-numerolla sitä ei voi suoranaisesti odottaa. Mikkelissä kovassa lähdössä 4. sisältä tasaisesti esiintynyt ruuna oli Ylivieskassa pettymys keulasta, joten päivän vire saattaa olla niukasti alaviiston suuntainen.

9 Rhapsody In Rock teki alkuvuodesta hyviä suorituksia eikä sen menestyminen ole oikeana päivänä mahdotonta. Porissa tamma laukkasi kolmannelta radalta loppukurviin mentäessä. Laukatessaan tamma ei ollut vielä väsynyt.

Hyvistä asemista starttaava 1 Christalsine sekä tarkan juoksun vaativa 10 Inner Circle tulevat rankingissa seuraavina.

Pelijakauma: Shot on papereissamme suurempi suosikki kuin sitä on pelattu (35%).

Juoksunkulku: Worldrecordsweeper nappaa keulat ja saa Yellow Spiritin taakseen.

IS-Pelisuositus - Toto65-2

Pieni:4
Suuri:4,3,2
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-3

Suosikki: Forssassa keulasta tyylikkäästi voittanut 6 Thula Sana nousi Vermossa etusuoralla johtavan rinnalle, pysyi kovalla kolmannella puolikkaalla vaivatta kärjen kyydissä kunnes laukkasi loppukaarteessa voimissaan. Valmentaja Tapio Mäki-Tulokas laittoi laukan epäonnistuneiden varustekokeilujen piikkiin. Nyt varustuksessa palataan samaan kuin Forssassa kengitystä lukuunottamatta, sillä tammalta saattaa olla etukengät pois. Thula Sanalla on luokkaa menestyä hieman raskaammallakin juoksulla.

Haastajat: Hyvin avaava 1 Alex Von Bentz vastaili Lahdessa sitkeästi keulapaikalta ja oli hyvä. Vermossa ruuna juoksi johtavan rinnalla ja 2. ulkona ja oli jälleen positiivinen. Viimeksi ruuna oli 2. sisältä auttamatta vaisu. Alex Von Bentz pääsee hyvin matkaan ja oikeana päivänä sitä pitää odottaa mukaan voittotaistoon.

2 Top Dreamcatcher on nousuvireessä. Lappeen kuolemanpaikkavoiton jälken ruuna ei ollut terävimmillään 2. ulkoa. Viimeksi Top Dreamcatcher nousi 3. sisältä maalisuoralla 2 .ulos ja jäi vaille kiritilaa. Voimia jäi paljon käyttämättä. Tarkalla juoksulla ruuna on korkealla.

11 Super Fridon lähtöpaikka on hankala ja hyväluokkainen ori tarvitsee kärjeltä kovaa tempoa yltääkseen voittokamppailuun. Lahdessa keulasta tasaisesti ratkaisuhetkillä esiintynyt ori oli viimeksi selvästi terävämpi 2. sisältä Bosses Lilyn jälkeen.

Nopea 3 Theo de Villeneuve pääsee kovaa matkaan ja juoksee mitä todennäköisimmin joko keulassa tai johtavan takana. Molemmilla juoksuilla ruuna pystyy olemaan totossa, mutta voitto on edelleen tiukassa. Theo de Villeneuvella ajettiin pitkään selkäjuoksuja, mutta viimeksi se juoksi keulassa.

Pelijakauma: Pidämme Thula Sanaa selvempänä suosikkina kuin pelikansa (28%). Theo de Villeneuve on ylipelattu (23%).

Juoksunkulku:
Alex Von Bentz pyrkii torjumaan Theo De Villeneuven, joka kuitenkin kiskaisee edelle. Thula Sana kiertää etusuoralla rinnalle, ellei löydä paikkaa parijonosta.

IS-Pelisuositus - Toto65-3

Pieni:6,1,2,11
Suuri:6,1,2,11
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-4

Suosikki: Teivossa 1 Memory Leader oli niin vakuuttava johtavan rinnalta, että mikäli se pystyy pitämään keulapaikan hallussaan, tamman kukistaminen on vaikeaa. Tallikommenttien mukaan Memory Leader on selvästi parempi vapaaltaradalta kuin selästä, mistä tamma ei yritä tosissaan. Siksi keulapaikan pitäminen olisi elinehto.

Haastajat: Vahva 11 Superieur teki sekä Teivossa että Kuopiossa hyvät juoksut johtavan rinnalta ja viimeksi ori oli Ari Moilasen ajamana ylivoimainen keulasta. Lähtöpaikka on haastava, mutta ori pystyy latomaan kovan tuloksen, mikäli juoksu onnistuu.

Tasaisen hyvässä kunnossa kilpaileva 9 Loogaroo Moog laukkasi Forssassa noususta loppukurviin. Viimeksi tamma aloitti keulassa, jatkoi myöhemmin 2. sisällä ja oli varma kakkonen ylivoimaisen Toysetin jälkeen. Tamma pystyy hyvään suoritukseen kirivaiheessa.

Yllättäjät: 2 Holiday Ors kannattaa huomioida. Kouvolassa Extreme Lucan ulkopuolelta hyvin kamppaillut ori laukkasi lounasraveissa alussa, teki tämän jälkeen hyvän suorituksen ja laukkasi ahtaassa paikassa uudelleen maalisuoralla. Holiday Ors näytti varsin vaaralliselta eikä sitä sovi loistoasemista väheksyä. Viime kaudella Holiday Ors teki oikein väkeviä esityksiä.

Nopea 6 Ray Girl suoritti hyvällä tasolla tarkoilla juoksuilla ennen Lahtea, missä tamma oli vaisu sisäratajuoksulla. Tamma on nopea starttaaja ja sillä yritetään mitä todennäköisimmin ensimmäisenä keulaan. Selkäjuoksulla Ray Girl on ollut parhaimmillaan.

Pelijakauma: Superieur (14%) ja Holiday Ors (5%) ovat alipelattuja.

Juoksunkulkuarvio: Memory Leader pyrkii kynsin hampain pitämään keulapaikan hallussaan. Ray Girl pyrkii samaan ja avaus on reipas.

IS-Pelisuositus - Toto65-4

Pieni:1,11,9,2
Suuri:1,11,9,2
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-5

Suosikki: Forssassa keulasta vaivattomasti voittanut 8 Stoneisle Lilian ei yltänyt Lahdessa parhaaseen samalta juoksupaikalta, mutta hyvä esitys Solvallassa osoitti, että vaisuus oli vain väliaikaista. Tamma matkasi 7. ulkona ja jäi loppukaarteessa vetämättömään selkään, mutta hyvä loppuveto nosti sen rahoille. Loppusuoran työskentely oli erittäin hyvännäköistä ja paremmista selistä tamma olisi voinut olla korkeammalla. Stoneisle Lilian pääsee hyvin matkaan ja uskomme sen pystyvän nappaavan keulapaikan, kun sisäpuolella on paljon tasaisia avaajia.

Haastajat: 6 Je L'adore
voitti Vermossa varmasti 3. ulkoa. Tämän jälkeen tamma nousi 4. ulkoa kovassa nelivuotislähdössä viidenneksi. Viimeksi Je L'adore ei pystynyt parhaimpaansa 3. ulkoa. Suosikin lyöminen on vaikeaa, mutta muista totosijoista Je L'adore kamppailee tosissaan.

Porissa vakuuttanutta 9 Make Me Happya on odotettava mukaan kaksaritaistoon. Tamma käänsi 6. ulkoa kiriin viimeisellä takasuoralla, heitti hetkessä kärkipaikalle ja lopetti viimeiset 400 metriä alle kymppiä. Esitys oli mykistävä ja samalla tasolla suorittaessaan Make Me Happy pystyy paljoon.

Yllättäjät:
Suosikkikolmikon jälkeen on tasaisempaa. Hyviin juoksuihin kärjen lähellä tähtäävät 7 An-Anastasia ja 1 An-Lady sekä kirivoimainen työmyyrä 3 Geena Ale seuraavat rankingissa.

Pelijakauma:
Oikein pelattu lähtö.

Juoksunkulku: An-Lady, Bwt Hard As A Rock ja An-Anastasia ovat auton takaa nopeimmat. Stoneisle Lilian pokkaa keulapaikan ensimmäisellä takasuoralla.

IS-Pelisuositus - Toto65-5

Pieni:8
Suuri:8
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto65-6

Suosikki: 8 Hurja-Ero teki mainion suorituksen Lahdessa kiertämällä lähtölaukan jälkeen keulaan ja hallitsemalla varmasti. Viimeksi orilla ei ollut terävin päivänsä johtavan rinnalta. Hurja-Ero pystyy parhaimmillaan tekemään raa'an suorituksen ja sellainen Vermon maililla kasiradalta kieltämättä vaaditaankin. Asetelmat ovat haastavat eikä voitto tule ilmaiseksi. Kun suosikki esiintyi Mikkelissä aiempaa tasaisemmin, varmistukset ovat tarpeen.

Haastajat: Tuulennopea 3 Helmen Vili tähtää loistoasemista koko matkan johtoon. Kouvolassa ruuna juoksi 2. sisällä ja jarrutteli välillä, mutta maalisuoraa se kiri hyvällä otteella. Mikkelissä ruuna juoksi lähtölaukan jälkeen 4. sisällä ja otti uuden laukan maalisuoralla. Ailahteleva ruuna on pelikohteena erittäin hankala, mutta näistä asemista sitä on vaikea sivuuttaa.

Sekä 6 Ponnen Onni että 2 Keisar on nousuvireessä. Ensin mainittu kamppaili Turussa hyvin johtavan kupeelta ja Mikkelissä se paikkasi mainiosti lähtölaukkansa.

Keisarin juoksusta tuli Kuopiossa liian haastava. Kouvolassa ori sai kiriä sujuvasti 3. ulkoa ja se ehtikin mukaan tiukkaan voittotaistoon. Laukka hieman ennen maalia johti hylkäykseen, mutta esitys oli kaiken kaikkiaan positiivinen.

Yllättäjät: 7 Tapsan Tahti on enemmän vahva kuin nopea, joten mailin matka ja seiskarata on haastava yhdistelmä. Ori teki Kuopiossa vahvan kirin ja kulki Mikkelissä mainiosti laukan jälkeen, joten kunto on hyvällä mallilla.

Nopea 1 Kume hyötyy asemista ja juostavasta matkasta. Vastus on kovempi kuin monesti aikaisemmin. Viimeksi Vermossa ori kesti kiertelyn ulkoradoilla oikein hyvin ja kellotti viimeiset 700metriä 20,4.

Pelijakauma: Hurja-Ero on liian selvä suosikki (48%). Haastajat ovat aliarvostettuja.

Juoksunkulku: Helmen Vili ottaa keulat ja Tixa tai Kume paikan 2. sisältä. Ponnen Onni ja Hurja-Ero kiertävät eteenpäin.

IS-Pelisuositus - Toto65-6

Pieni:8,3,6,2
Suuri:8,3,6,2,7,1
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto65-1 3,6,2,8 3,6,2,8
Toto65-2 4 4,3,2
Toto65-3 6,1,2,11 6,1,2,11
Toto65-4 1,11,9,2 1,11,9,2
Toto65-5 8 8
Toto65-6 8,3,6,2 8,3,6,2,7,1
Hinta 25,60 € 115,20 €
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt