Olga, Oili

Ravivihjeet

Valikko

Ravivihje: Toto4 Turku 10.6.2014

Julkaistu:

Toto4
Tiistain Toto4-ravit juostaan Turussa. Rivin alusta ja lopusta löytyvät vahvat pelisuosikit, joista valita T4-riveille tukeva kivijalka. IS Ravien valinta on avauskohteen El Catwalk.

Toto4-1

Suosikki/T4-varma: 1 El Catwalkin varmistamiselle ei löydy järkisyitä. Tamma on todella nopea superlahjakas 3-vuotias, jolla ei pitäisi sopivassa sakissa olla vaikeuksia johtaa alusta loppuun. Toissa kerralla Jyväskylässä tamma piti vastaavassa tehtävässä sisäradalta helposti keulat BWT Fieraa vastaan ja jätti muut 11,5-lopetuksessa aivan ajamatta kauas taakse. Viimeksi Seinäjoella oli niin ikään helpon keulavoiton vuoro, 12-vauhtinen lopetus irtosi taas hölkkätyyliin. El Catwalkin näytöt ovat omaa luokkaansa illan tehtävään.

Haastajat: 2 BWT Fiera pudottanee taas suosikin selkään, mistä seuraa normaalisuorituksella mitalisijoille. Suosikin ohittamiseen rahkeet eivät kuitenkaan riitä. Kehittyvä 4 Golda Nightwish spurttasi viimeksi 2. ulkoa viimeiset 400 metriä mukavasti 13,2-vauhtia.

Yllättäjät: 10 Vanilla Shark on ihan pystyvä, mutta vielä kovin epävarma.

Juoksunkulku: El Catwalk vie joukkoa.

Pelijakauma: Ei huomautettavaa.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:1
Suuri:1
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 4 Varjomanni kelpaa pitkin hampain kärkirankkaukseksi. Ruuna oli viimeksi todella saamaton 5. ulkoa, mutta loppusuoralla lannistuminen oli todennäköisesti henkistä, kun kyseessä ei ole mikään kiertelijä. Nyt pikamatkalla ja hyvistä lähtöasemista ruuna on niukka suosikki. Menestystä on luvassa, jos ruuna palaa samalle tasolle kuin kevään juoksuissaan. Esimerkiksi huhtikuun puolivälissä Teivossa Varjomanni oli mainio keulasta, kun kesti 23,5-avauksen täydellä matkalla miehekkäästi.

Haastajat: 1 Mylverin Eko on kisan maistuva idearasti. Toissa kerralla Turussa huonosti istuvassa sarjassa se lähes tavoitti 40 metriä edeltään startanneen keulavoittaja Voimalinjan, kun kiri 6. ulkoa viimeiset 800 metriä kolmatta neljättä rataa pitin vahvasti 25,3-vauhtia. Nyt kaksikko starttaa samalta viivalta, mikä ei näy lainkaan riittävästi keskinäisessä pelikannatuksessa. Viimeksi kovassa Aika-Kihon voittamassa haastajadivisioonassa Mylverin Eko aloitti 4. sisällä ja nousi kirikierroksen alussa 4. ulos, mistä kiri viimeiset 800 metriä tällä kertaa 27,3-vauhtia. Kuntonsa puolesta Jukka Lintulan suojatti olisi jopa ideavarma-ainesta, mutta toisaalta hevonen voittaa kykyihinsä nähden harvoin. 2 Rilleri oli toissa kerralla kuin uusi hevonen talven juoksuihinsa verrattuna, kun kenkiä riisuttiin pois. Se kiri 3. ulkoa viimeiset 800 metriä voitokkaasti 25-vauhtia ja oli ylivoimainen. Viimeksi tamma ehti pahan lähtölaukan jälkeen vielä rahoille, kun kulki viimeiset 1900 metriä 26,1-vauhtia. Edellä mainittu 8 Voimalinja on saanut tulosrivinsä hienoon kuntoon tätä helpommissa tehtävissä. Viimeksi se voitti sarjaa alempana suojaisan selkäjuoksun jälkeen ja spurttasi loppusuoraa selvästi parhaiten. 12 Suvi Kevätön oli Kokemmäellä hyvä johtavan rinnalta. Viimeksi Teivossa se kulki puolimatkassa takapareissa tulleen laukan jälkeen kirikierroksen 25-vauhtia ja ehti rajussa porukassa viidenneksi. Lähdön voitti Siirin Älli.

Yllättäjät: Emme löydä lähdöstä järkeviä haastajia hyville pelihevosille.

Juoksunkulku: Varjomanni nappaa keulat Rilleriltä.

Pelijakauma: Varjomanni on viime juoksuunsa nähden ylipelattu ja varmistetaan jo pikkusysteemissä. Myös Voimalinjan pelikannatus on yläkantissa. Mylverin Eko sen sijaan maistuu kovasti.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:4,1,2
Suuri:4,1,2,8,12
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: Kuntoutunut 9 Bogart Nass on takarivistäkin suosikki. Toissa kerralla Teivossa kokenut ori oli hyvä kolmas 2. ulkoa huippukuntoisen voittajan Rainbow Zetin selästä. Viime viikolla ori hyökkäsi 3. ulkoa 800 metriä ennen maalia ja puristi pääjoukon parhaaksi Lass Induksen hurjastellessa keulavoittoon. Tämä tehtävä näyttää paperilla ihan vastaavalta.

Haastajat: 2 Lover Shade vaikuttaa nousuvireiseltä ja pelataan hyvältä lähtöpaikalta aikaisin, vaikka voittosaldo on kohentunut viime aikoina verkkaiseen tahtiin. Viimeksi ruuna sai myöhään vapaan ladun 3. sisältä. 6 Hilight Kemp yllätti viimeksi Mikkelin kovassa T75-tammalähdössä pitämällä sisäradan turvin keulat tulisessa kiihdytyksessä. Se jatkoi 08,5-avauksen jälkeen johtavan takana ja puristi hyvin rahoille. Tamma pystyy hyvästä selästä tosi terävään loppuvetoon. 3 Embassy Photo aloitti tauolta kohtalaisella loppuvedolla 4. ulkoa. Tehtävä oli tätä helpompi ja pelikannatukseensa nähden ruuna oli pieni pettymys, mutta pidämme luokkahevosen startti alla porukkasysteemissä.

Yllättäjät: 1 Funny Farm on kykyhevonen ja mahtuu toivepaikalta peleihin, vaikka vire ei ole tallikommenttien mukaan vielä tapissa. Parempaa kuin keväällä pitäisi kuitenkin olla luvassa. Pelaamattoman 7 Robin Maguiren juoksut eivät ole onnistuneet viime aikoina. Viimeksi tehtävä oli 6. sisältä täysin toivoton. Jos ruuna onnistuisi pääsemään mielipaikalleen keulaan, kärkisija ei olisi mahdoton ajatus.

Juoksunkulku: Tiukka kiihdytys, jossa Funny Farm on sisäradan turvin todennäköisin keulahevonen.

Pelijakauma: Embassy Photon pelikannatus on viime näyttöön peilaten yläkantissa.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:9,2,6,1,7
Suuri:9,2,6,3,1,10,8,4,7,5
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 6 Victory Pilot näytti toissa startin pussituksen jälkeen viimeksi oikean osaamisensa kaikille ja kiri 2.-3. ulkoa viimeiset 800 metriä voitokkaasti 12,9-vauhtia. Tommi Kylliäinen ajoi loppukaarteen varmistellen ja niittasi johtaneen Arctic Musclesin loppusuoralla todella varmoin ottein. Tässä ruunaa varmaankin jo kunnioitetaan sen verran, että tie on auki kohti keulapaikkaa. Siitä Victory Pilotia olisi vaikea voittaa ja se olisi paremman puutteessa hyvä T4-varmakin.

Haastajat:
Vahva 3 Dominic Web teki viimeksi Bodenissa 13,7-vauhtisen 600 metrin kirin 2. ulkoa ja ratkaisi lähdön edukseen oikein vakuuttavalla tyylillä. 7 Freezing Duo ei ollut viimeksi Kuopiossa makeimmillaan, mutta teki edelliskerralla Seinäjoella hyvän esityksen 1. kaarteen pahan laukan jälkeen ja tuli vielä kolmantena maaliin, mutta hylättynä. Hannu-Pekka Korpi vihjaa tallikommenteissa, että taktiikka saattaa olla maltillinen, kun tärkeämpi tehtävä odottaa jo sunnuntaina Ruotsissa. 11 Skyfired Sel onnistui 2-vuotiskaudella hienosti. Emme valitettavasti tavoittaneet valmentajaa tallikommenttia varten. Huonolta paikalta ja ilman tuoreita näyttöjä Skyfired Sel ei nyt maistu pelimielessä.

Yllättäjät: 1 Fabrice Duo on hyvistä asemista edullinen rasti. Viimeksi Kuopion cup-finaalissa se paikkasi toisessa kaarteessa tulleen laukan vahvalla kirillä 4. ulkoa. Lähdön voitti keulasta 10 Winter's Iceman, mutta näistä lähtöasemista osat voivat vallan hyvin vaihtua. 12 Leemark's Casimir kiri Vermossa sen verran ilmavasti hiukan alle 13-vauhtia, että kuuluu huonolta lähtöradaltakin ainakin revityksiin. Toki ruuna on vaikeista asemista ylivauhdin varassa.

Juoksunkulku: Victory Pilot etenee keulaan.

Pelijakauma: Aamun tilanteen mukaan (41%) Victory Pilotin kannatuksessa on vielä kasvun varaa. Fabrice Duo on unohdettu.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:6,1
Suuri:6,3,7,1
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto4-1 1 1
Toto4-2 4,1,2 4,1,2,8,12
Toto4-3 9,2,6,1,7 9,2,6,3,1,10,8,4,7,5
Toto4-4 6,1 6,3,7,1
Hinta 6,00 € 40,00 €
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt