Olga, Oili

Ravivihjeet

Valikko

Ravivihje: Toto4 Pori 30.05.2014

Julkaistu:

TOTO4
Rainbow Zet hakee Porissa kolmatta peräkkäistä voittoaan IS Ravien varmana.

Toto4-1

Suosikki: 5 Wondering Alice sai Kokemäellä 4. ulkoa hyvää kiriapua ja tamma tsemppasi ykköseksi. Toissa kerralla takarivistä keulaan edenneen valjakon taktiikkaa ei tällä kertaa tarvitse kauaa arpoa. Wondering Alice pyrkii johtamaan koko matkan.

Haastajat: 9 Running Bell oli mainio Vaasassa ja samanlaisilla otteilla ruuna pystyy olemaan kärjessä tälläkin kertaa. 2. ulkona juossut Running Bell oli maalisuoralla omaa luokkaansa.

10 Instant Ready on tarkalla selkäjuoksulla vaarallinen. Viimeksi ori sai sellaisen 2. sisällä ja ehti kuin ehtikin ykköseksi. Kärjessä juossut Roi Sugar näytti loppukurvissa menevän menojaan, mutta tämän tahti tasaantui sen verran ennen maalia, että Instant Ready ehti ykköseksi. Toissa kerralla Tapio Perttusen suojatti lopetti asiallisesti 5. sisältä, kun sai tilaa.

Ehdotimme 8 Stone Capes Lucaa mahdolliseksi yllättäjäksi 9. toukokuuta ja teemme niin edelleen. Turussa pehmeä rata ei sopinut ja ori laukkasi loppukaarteessa. Treeniotteet ovat olleet jatkuvasti hyvät ja kyseessä on huomattavasti tauluaan kyvykkäämpi menijä.

Pelijakauma: Stone Capes Luca on alipelattu yllättäjämerkki. Wondering Alice saattaa jäädä kakkossuosikiksi ja siten hyväksi kierrätysvarmaksi.

Juoksunkulku: Wondering Alice haluaa eturivin starttaajista kiivaimmin keulaan ja se saa haluamansa. Vauhti rauhoittuu avauksen jälkeen selvähkösti.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:5,9,10,8,2
Suuri:5,9,10,8,2,1,11,7,4,6,12
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 10 Snappy kiri toissa kerralla 3. ulkoa kakkoseksi. Tamma lähti kiriin loppukurvissa ja löysi terävän pykälän suoralla. Viimeksi Snappy oli onnekas Toto75:ssä 2. sisältä, kun keulahevonen laukkasi toiseksi viimeisessä kaarteessa. Tämän jälkeen Snappy oli ylivoimainen.

Haastajat: 1 Russian Roulette elää voimillaan. Lähtöpaikka ei ole tasaiselle avaajalle paras mahdollinen ja matkakin saisi olla pitempi. Kuntonsa puolesta ruuna pystyy menestymään. Se oli Teivossa oikein hyvä kierrettyään toisen kaarteen jälkeen johtavan kupeelle ja kamppaillen hyvin.

Nopea 4 Jaquinta Goza seuraili toissa kerralla johtavan takaa kakkoseksi. Viimeksi ruuna pilasi pelinsä laukkaan. Hyvistä asemista menestyminen on mahdollista.

2 Viktoria Dancen otteet ovat viime aikoina olleet tasaiset. Nyt lähtöpaikka on mitä parhain ja tammalta saatetaan riisua kenkiä. Muutoksesta olisi treenien perusteella apua.

Pelijakauma: Tapon Westwod ja Ellin Beneluxx ovat alipelattuja.

Juoksunkulku: Jaquinta Goza avaa keulaan ohi Viktoria Dancen.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:10,1,4,2,11,7
Suuri:10,1,4,2,11,7
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 12 Make Me Happy on hankalista asemistakin ykkösmerkki. Toissa kerralla tamman kiri jäi 3. ulkoa tasaiseksi. Viimeksi Make Me Happy oli parempi vaikka kakkoseksi jäikin. Tamma tempaisi toisen kaarteen jälkeen voimalla keulaan ja veti vauhdilla. Make Me Happy ei luovuttanut koskaan. Voiton vei kyvykäs Global Option.

Haastajat: Lähtöpaikka on mitä parhain 1 Manda Fridolle, ja tammalla on mahdollisuudet kärkeen. Hannu Torvisen ajokin otteet ailahtelevat jonkin verran, mikä tekee siitä pelaajille hankalan vetokohteen eikä tammasta ole varmaksi. Toissa kerralla tamma oli 2. ulkoa vain tasainen. Viimeksi Manda Frido lopetti 4. sisältä mainiosti totoon.

11 Hurdy Gurdy piti voittostartissaan keulasta ykköseksi. Viimeksi ruuna kiri kengät jalassa aivan joukon perältä hyväksyttävästi. Hurdy Gurdy elää nopeudellaan ja ruuna on ollut parhaimmillaan kärjen tuntumasta. Siksi asetelmat ovat nyt hankalat.

8 Cheat Sheetin juoksu onnistui Kokemäellä nappiin. Ruuna sai juosta leijonanosan matkasta 2. sisällä ja kiritaistossa se löi varmasti Benito Kievitshofin. Nyt asetelmat ovat niin hankalat, että voitto yllättäisi.

Pelijakauma:
Vihjeiden tekohetkellä Make Me Happy on alipelattu (23%).

Juoksunkulku: Radoilta 1,2 ja 4 avataan parhaiten. Photo Power saattaa saada keulat haltuunsa.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:12,1
Suuri:12,1
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: Hurjaan iskuun kohonnut 6 Rainbow Zet on päätöskohteen ykkösmerkki. Ori kiri toissa kerralla loppusuoraa lentämällä ja ehti ohi Bret Bokosta, joka valloitti myöhemmin Solvallan. Viimeksi Rainbow Zet siirtyi johtavan rinnalta keulaan viimeisellä takasuoralla ja voitti pystyyn. Ori on tälläkin kertaa lähellä ykköstilaa, mikäli vireessä ei tapahdu yllättävää notkahdusta.

Haastajat: 3 Armstrong Transs R juoksi toissa kerralla johtavan rinnalla ja oli hyvä. Viimeksi ruuna pääsi keulaan, mutta Rainbow Zet oli rinnalta selityksittä parempi. Ruuna kilpailee hyvässä kunnossa ja kamppailee tälläkin kertaa lähdön kärkitiloista.

Seuraavana rankingissa tulee 7 Asante, jonka voitto olisi ainakin pieni yllätys. Toissa kerralla ruuna sai tehdä keulassa oman juoksun ja oli lähellä voittoa, mutta loppusuoran tasaiset otteet pudottivat sen kakkoseksi. Viimeksi ruuna jäi kirissä kauas kärjestä.

Pelijakauma: Rainbow Zet on ansaitusti selvä suosikki ja varmaehdokas.

Juoksunkulku:
Armstrong Transs R hakee keulapaikan. Rainbow Zet tulee viimeistään etusuoralla rinnalle.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:6
Suuri:6
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto4-1 5,9,10,8,2 5,9,10,8,2,1,11,7,4,6,12
Toto4-2 10,1,4,2,11,7 10,1,4,2,11,7
Toto4-3 12,1 12,1
Toto4-4 6 6
Hinta 12,00 € 26,40 €
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt