Kullervo

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Forssa 19.05.2014

Julkaistu:

TOTO4
Forssan Toto4:ssä on mielenkiintoa ja pelikuitin jättäminen on suositeltua. IS Ravit lähtee potinhakuun rohkealla varmalla. 

Toto4-1

Suosikki: Vaikka 5 Sahara Renegaden viime kaudesta tuli välivuosi, ei kannata unohtaa että kyseessä on erittäin lahjakas kilpailija. Se voitti 3-vuotiaana 13 startistaan 5 ja löi kovia nimiä. Nyt ruuna tekee loukkaantumisen jälkeen paluun radoille. Koelähdössä ruuna lopetti keulasta helposti 14-kyytiä ja näytti valmiilta asettumaan viivalle.

Kovimmat haastajat: 4 Have A Nice Day kilpailee tällä hetkellä loistovedossa. Vermossa ori avasi keulaan, jatkoi myöhemmin 2. sisällä jääden pussiin. Vimeksi ori teki hyvän kirin 4. ulkoa ja tuli viimeisen ringin 14,3-kyydillä. Hyvällä selkäjuoksulla Have A Nice Day ilmoittautuu taisteluun lähdön voitosta.

13 Duran Lord oli mainio hopeajuoksussaan kovan Valentin Ladayn jälkeen. Sittemmin laukka on maistunut liiankin hyvin. Ehjällä juoksulla ruuna ei ole ulkona voitostakaan.

8 Lexington ei ole viime aikoina menestynyt, mutta kyseessä on tauluaan vaarallisempi menijä. Lahdessa ruuna menetti sisäradalla väsyvän takana asemansa, mutta tuli tilaa saatuaan positiivisesti maaliin.

Pelijakauma: Suosikit lähes oikein pelattu. Yllättäjistä Lexington alipelattu.

Juoksunkulku: Sahara Renegade juoksee keulassa. Have A Nice Day pyrkii tämän selkään.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:5,4
Suuri:5,4,13,8,15,14,11,9,7,1,10
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: Pidämme 7 Warrioria perusluokaltaan niin hyvänä, että se nousee lähes vuoden tauoltakin ykkösmerkiksi. Ori ei ollut tauon aikana loukkaantuneena, vaan sille haettiin oikeaa varustusta. Ori olisi ollut starttikuntoinen jo syksyllä. Warriori pääsee voltista mukavasti matkaan ja se nähdään taistossa.

Kovimmat haastajat: 9 Syytinki lähti viimeksi 3. ulkoa kolmannelle 750 jäljellä ja kiersi mukavasti kakkoseksi. Viimeisen kierroksen ruuna tuli 27,5-kyydillä. Ruuna on varsin ravivarma ja kamppailee tälläkin kerralla kärkisijoista.

12 Voimalinjalla on kahden keulavoiton jälkeen erilainen tehtävä. Ori pääsee hyvin matkaan ja sillä saatetaan koittaa takamatkaltakin kohti piikkipaikkaa, mistä ori on ollut hyvä. Viimeksi Voimalinja starttasi 20 metriä Syytingin etupuolelta. Nyt kaksikko lähtee matkaan samalta viivalta.

10 I.P. Tarina oli hyvä Vermossa ja tamma tuntuisi olevan nousuvireessä. I.P. Tarina lähti etusuoralla 3. ulkoa kolmannelle, laskeutui 750 jäljellä johtavan rinnalle ja sata metriä myöhemmin keulaan. Maalisuoralla kaksi vastustajaa ehti tasavauhtisen tamman ohi, mutta esitys oli silti vahvasti plusmerkkinen.

Pelijakauma:
Syytinki on noussut liian selväksi suosikiksi. Haastajat ovat parempia pelikohteita.

Juoksunkulku: Voimalinja ottaa hyvän startin ja etenee takasuoralla keulapaikalle.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:7,9,12,10
Suuri:7,9,12,10,1,3,4
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 5 Overboost on kyvyiltään lähdön eliittiä. Ruunan voittosumma on vielä varsin pieni kapaisteettiin nähden. Overboost palailee tauolta varsin positiivisin tallikommentein sekä ennakko-odotuksin. Ruuna on pystynyt menestymään sekä keulasta että selästä.

Kovimmat haastajat: Myös 11 Loogaroo Moog erottuu. Toissa kerralla tamma juoksi johtavan rinnalla ja siirtyi keulaan 450 jäljellä kamppaillen mukavasti kakkoseksi. Viimeksi tamma oli ykkönen 2. ulkoa. Lähtöpaikka on haastava, mutta Loogaroo Moogilta löytyy hyvä loppukiri.

3 White Excel haki toissa kerralla lounasraveissa 11-avauksessa keulat, sai sitten rauhoittaa selvästi ja kesti totoon. Viimeksi tamma sai tarkan juoksun 2. ulkona, hyökkäsi loppusuoralla ja puristi kolmanneksi. Sijoitukset ovat olleet hyviä, mutta mikäli lievää parannusta ei tapahdu, taitaa suosikkikaksikko olla liian kova lyötäväksi.

9 Grainfield Oliver
oli Vermossa tasainen 5. ulkoa. Ruuna on monesti päässyt terävän lähtönopeutensa turvin hyviin asemiin, mutta nyt se joutuu kirimään takajoukoista.

Tauolta palaava 1 Cool Conclusion ei tasaisena avaajana hyödy lähtöpaikasta. Suomen debyytissään ruuna oli kirivaiheessa täysin ylivoimainen.

Pelijakauma:
White Excel on ylipelattu.

Juoksunkulku:
Overboost avaa keulaan ja White Excel 2. sisälle. Vauhti rauhoittuu avauksen jälkeen.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:5,11
Suuri:5,11
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: Tammalähdössä 2 Evita Brodda nostetaan ykkösmerkiksi. Tamma oli tauolta paluussaan sitkeä johtavan rinnalta. Nyt se pääsee loistoasemista matkaan ja se kokee merkittävän kuskinparannuksen. Kokeilemme tammaa ideavarmana, kun muilla lähdön osallistujilla on jonkin verran kysymysmerkkejä ilmassa.

Kovimmat haastajat: 7 Thula Sanan treenitiedot lupaavat hyvää, mutta ensimmäisestä startista uusissa maisemissa ei voi sanoa mitään varmaa, kun taukoakin on alla. Tamma kuuluu joka tapauksessa huomioida peleissä.

4 Madame Sisu pääsi tauolta paluussaan 4. sisälle, mistä tamma kiri mukiinmenevästi viimeiset 400 metriä 12,1. Startti alla tamma pystyy parempaan eikä se ole väheksyttävissä hyvistä asemista.

Pelijakauma: Evita Brodda alipelattu, Thula Sana ylipelattu.

Juoksunkulku:
Evita Brodda katsoo keulat eikä luovuta paikkaansa pois.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:2
Suuri:2
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto4-1 5,4 5,4,13,8,15,14,11,9,7,1,10
Toto4-2 7,9,12,10 7,9,12,10,1,3,4
Toto4-3 5,11 5,11
Toto4-4 2 2
Hinta 3,20 € 30,80 €
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt