Soini, Veini

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Seinäjoki 12.5.2014

Julkaistu:

Toto4
Seinäjoen Toto4-pelissä kakkoskohteen El Catwalk erottuu edukseen ja on Ilta-Sanomien varmaehdokas illalle.

Toto4-1

Suosikki: Tasaisen kohteen ykkösmerkki 3 Kantrilla on loistoasemista sauma ottaa kauden avausvoitto. Forssassa ori laukkasi ensimmäiseen kurviin pahoin, lähti 7. ulkoa kolmannelle etusuoralla ja kiersi vahvasti perille. Myöskään toissa kerran esitystä ei pääse moittiman, sillä 4. sisältä etusuoralla kolmannelle kohonnut ori kiri tunnollisesti perille.

Kovimmat haastajat: 7 Turossilla on toteutettu tarkkaa taktiikkaa juoksunkulkujen osalta viime starteissa. Seinäjoella ruuna kiri kakkoseksi, mutta sekä Turussa että Teivossa parempaan olisi ollut saumoja. Nyt vastus on sopivampi kuin viime kisoissa.

12 I.P. Sankari kiersi toissa kerralla 4. ulkoa väkevästi kakkoseksi. Viimeksi ruuna laukkasi 5./6. ulkoa toiseksi viimeisessä kaarteessa ja menetti pelin kärkisijojen suhteen. I.P. Sankari tuli loppua mukavasti sisäkautta ja ehti rahoille. Lähtöpaikka on haastava, mutta vastus ei ole mahdotonta tasoa.

Tauolta paluussaan sisäratajuoksulla tasaisesti suorittanut 9 Raahen Santra paransi paljon toiseen kisaan. Tamma nousi toisessa kaarteessa toiselle ilman vetoapua ja kamppaili hyvin loppuun asti.

Yllättäjä: 4 Tiltun Tähti
on huomattavasti tauluaan vaarallisempi. Tamma teki toissa kerralla oikein mainion laukanpaikkauksen ja samanlaisena se pystyy voittamaan, mikäli pysyy ravilla. Viimeksi Tiltun Tähti laukkasi kahdesti ensimmäisen 600 metrin aikana ja menetti pelin.

Juoksunkulku: Ujassi avaa kyselemättä keulaan. Kun starttiväliä on kertynyt, ainakin Turossin selkä kelvannee.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:3,7,12,9,4
Suuri:3,7,12,9,4,8,5,1
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 6 El Catwalk palasi vakuuttavassa iskussa tauolta ja samoja nimiä vastaan tamma starttaa selvänä suosikkina matkaan. El Catwalkissa on varma-ainesta. Jyväskylässä tamma kiihdytti heti keulaan ja voitti mahtavalla tyylillä täysin pystyyn. El Catwalk tuntuisi olevan tällä hetkellä askeleen-pari edellä vastustajiaan.

Kovimmat haastajat: 1 Fashion Duo kiri kauden avauksessa asiallisesti 2. ulkoa. Viimeksi tamma juoksi 3. sisällä, nousi maalisuoralla ulos mutta ei pystynyt kovassa lopetuksessa ohittelemaan. Hyvistä asemista tamma on ilman muuta tototaistossa, mutta suosikki taitaa olla tällä kertaa liian paha lyötäväksi.

9 Classic Lily oli tiistaina epäonninen. Tamma juoksi 3. sisällä ja pääsi loppukaarteessa johtavan kantaan. Kiriladut pysyivät loppuun asti ummessa ja voimia jäi jonkin verran käyttämättä. Tarkalla juoksulla Classic Lily on mukana tototaistossa.

4 Vanilla Shark laukkasi Jyväskylässä lähtöön, saavutti pääjoukon etusuoralla ja tuli 6. sisältä tasaisesti. Tamma on tauluaan parempi ja sillä on mahdollisuudet nousta tototaistoon.

Pelijakauma: El Catwalk on ansaitusti suursuosikki.

Juoksunkulku: El Catwalk avaa reippaasti ja hakee keulapaikan viimeistään ensimmäisen kaarteen jälkeen.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:6
Suuri:6
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: Hienotasoisen lähdön niukka suosikki 6 The Jackpot kiri toissa kerralla 3./2. ulkoa varmasti kakkoseksi häviten vain ylivoimaiselle Amour Avengerille. Viimeksi Skellefteån lounasraveissa ori hallitsi lähtöä helposti keulapaikalta.

Kovimmat haastajat: 11 Pimi Label on kilpaillut viime aikoina Toto75-lähdöissä menestyen mukavasti. Toissa kerralla ori otti 5. sisältä maksimisijan. Viimeksi Pimi Label juoksi 4. sisällä, löysi maalisuoralla vapaata ja kiri niukasti kakkoseksi. Normaalisti Pimi Labelilla ei ole tarvinnut ajaa sisärataa pitkin, mutta viime starteissa se on ollut järkevää, kun vastassa on ollut kovia nimiä. Tämän kertaisessa tehtävässä ori pystyy varmasti tekemään töitä ulkoradoilla.

1 Redry on viime aikoina erikoistunut stayer-matkoihin. Oulussa 14. huhtikuuta ruuna juoksi 4. sisällä ja kiri tilaa saatuaan hyvällä ilmeellä. Toissa kerralla Redry juoksi johtavan rinnalla, siirtyi keulaan viimeisen kierroksen käynnistyessä ja oli ylivoimainen. Viimeksi ruuna jäi 7. ulos, mistä nelossija oli hyvä suoritus.

Yllättäjä: Loistoasemista starttaava 2 Delphis Dream on tuntunut Veli-Pekka Toivasen mukaan hyvältä harjoituksissa ja hän odottaa suojatiltaan heti menestystä. Ori huomioidaan jo pienemmässä systeemissä.

Juoksunkulku: Keskeltä rataa avataan parhaiten, ja The Jackpot juoksee keulassa.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:6,11,1,2
Suuri:6,11,1,2,5,8,9,4
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: Kolme eniten pelattua erottuu muusta joukosta. 5 Önas Linus hallitsi tauolta paluussaan keulasta, mutta viimeksi se ei pystynyt 3. ulkoa parhaimpaansa vaan oli tasainen. Ruuna tähtää keulajuoksuun.

Kovimmat haastajat: 9 O'littlebigjoe kilpailee tällä hetkellä hyvässä iskussa, mutta laukat riivaavat. Viimeksi ruuna nousi maalisuoralla 4. sisältä toiselle, mutta laukkasi samassa ja hylättiin. Forssassa O'littlebigjoe oli tekemässä vahvaa esitystä johtavan rinnalta ja kamppaili hypyn aikoihin himmeistä totosijoista.

Vahva 2 Valiant Kemp hallitsi Oulussa vaivatta keulasta, mutta sittemmin laukat ovat astuneet kuvaan. Ori ei ole hyvältä paikalta pätkääkään väheksyttävissä.

Pelijakauma: Önas Linus on ainakin vihjeiden tekohetkellä hieman liian selvä suosikki 35-prosenttisena.

Juoksunkulku: Tilde Småbo avaa keulaan ja luovuttaa paikan Önas Linusille.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:5,9,2
Suuri:5,9,2
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto4-1 3,7,12,9,4 3,7,12,9,4,8,5,1
Toto4-2 6 6
Toto4-3 6,11,1,2 6,11,1,2,5,8,9,4
Toto4-4 5,9,2 5,9,2
Hinta 12,00 € 38,40 €
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt