Heidi

Ravivihjeet

Valikko

Ravivihje: Toto4 Turku 9.5.2014

Julkaistu:

Toto4
Turun Toto4-pelissä on ideaa. Illan ykkösnäkemys on päätöskohteen Jaqueline Mon Ami. Todennäköisin voittaja on Three July, joka saattaa sekin jäädä edulliseksi pelikohteeksi.
Voittajapelissä on 2000 euroa bonusta Toto4-kohteissa 4-7.

Toto4-1

Suosikki: 9 Lewis Hip palasi hyvässä iskussa tauolta ja ruuna kamppaili keulasta mainiosti kakkoseksi. Vastustajien osalta tehtävän on sopiva ja ruuna saattaa olla startti alla parempi. Lewis Hip on otettava aikaisin peleihin.

Kovimmat haastajat: Tasavauhtinen 4 Roi Sugar juoksi toissa kerralla 3. sisällä ja viimeksi johtavan takana. Ori tuli molemmissa starteissa tilaa saatuaan asiallisesti, mutta parempien sijojen suhteen ei jäänyt jossiteltavaa. Hyvistä asemista ori kuuluu peleihin.

8 Lovely Dart on tauluaan vaarallisempi. Toissa kerralla ruuna juoksi 5. sisällä eikä näyttänyt saavan otetta pääryhmästä, mutta loppusuoraa se pinkoi mukavasti. Viimeksi Lovely Dart juoksi 3. sisällä ja tuli hyvällä tyylillä maaliin ollen puhuttelevampi kuin kisaa aikaisemmin. Yksi selitys löytyy kilpailuvarustuksesta, sillä ruunalla oli perässä amerikkalaistyyliset kärryt.

Pikkulapulle vielä positiivisin tallikommentein starttiin palaava, hyvistä asemista starttaava 1 Stone Capes Luca.

Pelijakauma: Roi Sugar on ylipelattu, Lovely Dart sekä Stone Capes Luca alipelattuja.

Juoksunkulku: Stone Capes Luca pyrkii pitämään keulapaikan. Mikäli Merrylyn pääsee yllättämään alussa, Roi Sugar tai Secret Player on lopullinen nimi keulapaikalla.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:9,4,8,1
Suuri:9,4,8,1,11,7,6,10,12
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: Kouvolassa keulasta ykköseksi karannut 8 Bongari tsemppasi Lahdessa keulasta Suomen Cup-kakkoseksi. Nyt tehtävästä tulee erilainen eikä normaali iltaravilähtö ole tärkeydessään Suomen Cupin tasolla. Siksi Bongari varmistetaan. Ruuna pääsee voltista hyvin matkaan, mikä on laskettava suosikin vahvuuksiin.

Kovimmat haastajat: 5 Laurilan Aamor on parantanut. Turussa ruuna nousi 3. sisältä viimeisellä takasuoralla 3. ulos ja kiri helppoon voittoon. Viimeksi Laurilan Aamor oli vieläkin mainiompi kirien 3. ulkoa kakkoseksi Tuhuman jälkeen. Kyseessä oli Toto75-tason lähtö.

Mikäli 11 Turossin juoksu onnistuu tarkasti, pystyy ruuna kamppailemaan kärkisijoista. Viime starteissa juoksut ovat menneet nappiin ja menestystäkin on tullut. Toissa kerralla ruuna juoksi 2. sisällä ja kamppaili tilaa saatuaan neljänneksi. Viimeksi ruuna pääsi nousemaan 3. sisältä viimeisellä takasuoralla toiselle ja sai tulla kiertämättä kakkoseksi.

Kyvykäs 4 Pörnä-Tyttö laukkasi viimeksi alussa ja menetti mahdollisuutensa. Toissa kerralla tamma kiri 3. ulkoa lupauksia herättävästi kaksariin. Paalulta tamma on mahdollinen menestyjä.

Pelijakauma:
Suht' oikein pelattu lähtö.

Juoksunkulku: Pörnä-Tyttö ja Laurilan Aamor vääntävät alussa keulapaikasta. Bongari saattaa edetä ensimmäisellä takasuoralla tai toisessa kaarteessa johtoon, mikäli saa hyvän startin.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:8,5,11,4
Suuri:8,5,11,4
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: Vaikka lähtöpaikka on hankala ja taukoa pitkälti takana, starttaa 8 Three July selvänä suosikkina. Orin tehtävä on paperilla varsin sopiva, kun osa pahimmista vastustajista on arvottu takariviin. Three July marssii aikaisin eteenpäin ja mitä todennäköisimmin se tullaan näkemään matkan aikana keulapaikalla. Harri Koivunen oli varsin optimistinen orin menestymismahdollisuuksista.

Kovimmat haastajat: Huippukunnossa kilpaileva 9 Absolute Ruler juoksi toissa kerralla johtavan rinnalla ja viimeksi johtavan takana. Molemmilla kerroilla edelle jäi Karl Adam. Mikäli tamman juoksu onnistuu ja vastaavasti suosikin epäonnistuu, voittokin on täysin mahdollinen.

10 Next Top Model on nousukunnossa ja mikäli tamma ottaa edelleen askelia eteenpäin, suosikkikin saattaa olla lyötävissä. Turussa Next Top Model kamppaili totoon toiselta ilman selkää.

3 Callela Topclass avaa kovaa ja hyvällä juoksulla se pystyy kamppailemaan ainakin totosijoista. Voitto vaatisi hieman lisää, sillä Turussa tamma oli hyvällä sisäratajuoksulla tasainen.

Pelijakauma: Three July käy varmaksi ainakin pienempään kuittiin niin kauan kun peliprosentit pysyvät selvästi alle 50:n.

Juoksunkulku: Callela Topclass ja Zefiras Kavat kamppailevat keulapaikasta. Three July hakee vetovastuun viimeistään toisessa kaarteessa.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:8
Suuri:8,9,10,3,4
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: Nostamme päätöskohteen suosikiksi 4 Jaqueline Mon Amin. Tamma oli vakuuttava Forssassa ja samanlaisena siltä kuuluu odottaa voittoa. Jaqueline Mon Ami lähti 3. ulkoa kolmannelle 700 jäljellä ja kiri reipasvauhtisella päätöskierroksella mukaan voittotaistoon. Viimeisen kierroksen tamma tuli hienosti 11,8-kyydillä.

Kovimmat haastajat: 3 Shadow Woodland voitti Vermossa helposti keulasta. Orilla on kova luokka eikä sen uran parasta starttia olla vielä nähty. Shadow Woodland ottaa keulat ja hyvänä se pystyy olemaan mukana taistelemassa voitosta.

6 Moonlight Love voitti Seinäjoella helposti keulasta ja varaa näytti jäävän selvästi. Suosikkien ulkopuolelta tamma tarvitsee tuuriakin menestyäkseen.

Suosikkikolmikon jälkeen kenttä on tasaisempi. Hyvin avaava 1 Victor Quo Vadis näytti Teivossa keulassa pitkään voittajalta, mutta sisäradalla juossut 10 Dream Dresser tuli aivan lopussa ohi.

5 Vind Farming voitti Kouvolassa johtavan ulkopuolelta. Vermossa ruuna juoksi 5. ulkona, heitti päätöspuolikkaan alussa vapaalle ja tuli sen minkä pystyi. Maalisuoraa Vind Farming tuli enää tasaisesti, kun parhaat paukut menivät matkalle. Viimeinen kierros sujui joka tapauksessa mukiinmenevästi 13,1-kyydillä.

Pelijakauma: Jaqueline Mon Ami on kakkossuosikkina hyvä varmaehdokas.

Juoksunkulku:
Shadow Woodland ottaa keulat ja Victor Quo Vadis tämän selän.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:4
Suuri:4
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto4-1 9,4,8,1 9,4,8,1,11,7,6,10,12
Toto4-2 8,5,11,4 8,5,11,4
Toto4-3 8 8,9,10,3,4
Toto4-4 4 4
Hinta 3,20 € 36,00 €
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt