Leevi

Ravivihjeet

Ravivihje: Toto4 Lahti 24.04.2014

Julkaistu:

Toto4
Koska kovat suosikit Bongari ja Diamond Duo jäivät pois, T4-kierros muuttui haastavaksi. IS Ravien idea on selvittää suurin lähtö Moody Sunrisella ja positiivisin odotuksin starttiin tulevalla Fire Sprucella.

Toto4-1

Suosikki: 3 Tapper on urhea taistelija, joka ei tee koskaan huonoja juoksuja. Usein raskaita reissuja saanut ruuna pääsi viimeksi vaihteeksi helpommalla ja voitti keulasta leikitellen. Hevosella pyritään varmasti nytkin ajamaan piikkipaikalle, mutta taktiikan onnistuminen ei ole verkkaisen avaajan omissa käsissä. Tapper on näyttänyt, että se on melkein yhtä ponteva kuolemanpaikaltakin.

Kovimmat vastustajat: Jos 10 Tarantinolla olisi alla yksi hyvä startti, sen voisi nostaa suosikiksikin. Pidämme ruunaa lähdön kyvykkäimpänä menijänä, mutta useiden kuukausien tauko voi näkyä vielä lopussa puuttuvina kymmenyksinä. Tarantino on Tapperin kaltainen voimahevonen.

2 Piece Of Metalilla voidaan kokeilla keulajuoksua, koska se on ollut monta kertaa peräjälkeen epäonninen. Voittostarttinsa jälkeen ruuna on jäänyt kolmesti kuolemanpaikalle ja kerran pussiin.

6 Xtra Hot Kemp ei ole yltänyt aivan parhaimpaansa. Viimeksi se oli keulasta suosikkina täysin aseeton kupeellaan juossutta Vind Farmingia vastaan.

Yllättäjä: 1 Lady Bug väläytti välillä useamman kerran vaarallisuutensa, mutta kun sen juoksu onnistui viimeksi mainiosti, tamma olikin saamaton ja putosi 3. sisältä pikkurahoille. Hevosta ei kannata vielä kokonaan unohtaa.

Juoksunkulku: Xtra Hot Kemp ryövää piikin Lady Bugilta, mutta päästää Piece Of Metalin eteensä. Tämän jälkeen Tapper etenee kuolemanpaikalle tai keulaan asti

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:3,10,2
Suuri:3,10,2
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 6 Moody Sunrise on ollut pitkään luotettavassa kunnossa. Viimeksi sille tapahtui kuitenkin työtapaturma, kun se laukkasi pitkän kirinsä päätteeksi maaliin taisteltuaan kakkossijasta. Toissa kerralla tamma voitti keulasta, jonne pyrkii varmasti nytkin.

Kovimmat vastustajat: 9 Vex Ant Expertin otteet ovat tiivistyneet taas startti startilta. Viimeksi ruuna oli fiksulla ajolla hyvällä ajalla toinen. Se päästi 800 jäljellä väkivahvan Slanka Lassen eteensä keulaan ja seurasi tätä selvästi parhaiten loppuun asti. Toissa kerralla Vex Ant Expert kiri Lappeessa ylivauhtisessa juoksussa 4. ulkoa kakkoseksi.

4 Have A Nice Day oli tuossa Lappeen-lähdössä jänis ja hävisi vain täpärästi kakkossijan. Toissa kerralla se ei riittänyt kovassa Pilvenmäki Specialissa 2. sisältä seitsemättä sijaa korkeammalle. Forssan karsintalähdössä ori kiri pirteästi kakkoseksi.

11 Xanthene Kemp näytti viimeksi parhaat puolensa viime startissaan, jossa väänsi kuolemanpaikalta väkisin voittoon. Koska tasavauhtinen tamma ei ole varsinainen spurttihevonen, se on takarivistä matkavauhdinkin armoilla. Kuolemanpaikalle kiertämällä se tuskin pystyy uusimaan voittoaan aavistuksen tasokkaammassa sakissa.

Yllättäjä: Ikäluokkalähdöissä viime vuonna kilpaillut 13 Fire Spruce voi jäädä ikävistä lähtöasemistaan liian vähälle huomiolle. Tamman kauden avauskilpailu meni harakoilla alkulaukan takia, mutta toiveikkaan valmentajan mukaan se on mennyt eteen viime vuodesta.

Juoksunkulku: Radoilta 3 ja 4 avataan railakkaasti, mutta Moody Sunrise hakee ensimmäisellä takasuoralla vetotyöt

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:6
Suuri:6,13
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 9 Vippaskonsti peri Bongarin poisjäännin myötä perushevosen aseman. Ori oli toissa kerralla omaa luokkaansa kärkipaikalta. Viimeksi hevonen oli tekemässä 5. ulkoa vahvaa kierroksen kiriä, kunnes kadotti raviaan loppusuoralla ja laukkasi sata jäljellä. Se pääsee hyvän avaajan takaa asiallisiin asemiin.

Kovimmat vastustajat: 6 Viettelin 900 metrin kiri 2. ulkoa katkesi pahasti kesken viimeksi keskipitkällä matkalla, mutta toissa kerralla se oli erinomainen. Avauspuolikaan täyttyessä 3. radalta keulaan edennyt ori ei saanut matkallakaan mitään ilmaiseksi, mutta piti silti vastustajansa selvästi loitolla.

10 B. Tuuma oli kolme starttia sitten jostain syystä vaisumpi ja hävisi hyvin onnistuneesta reissusta huolimatta yli 20 metriä Viettelille. Viime kilpailuissaan hevonen on kuitenkin osoittanut, ettei sen kunto ollut kadonnut. B. Tuuma kiri toissa kerralla väkevästi toivottomista asemista, kunnes laukkasi kohtuullisen sijan maalisuoran puolivälissä. Viimeksi ori hieman puutui 2600 metrillä lopussa laukan ja sitä seuranneen kiertelyn rasittamana.

Viime vuonna vain yhden tappion kokenut 11 Simelius ei ole lainkaan vastannut odotuksia tällä kaudella. Sen voittosaldossa möllöttää pyöreä nolla. Ruuna sinnitteli Suomen Cupissa Bongarin peesistä kohtalaisesti viidenneksi. Se voi saada uutta puhtia vieraasta kuskista.

Yllättäjät: 12 Maisero oli positiivinen paussin jälkeen Teivossa. Neljännessä parissa ulkona taivaltanut ruuna menetti asemiaan viimeisellä takasuoralla, mutta kiri sen jälkeen hyvin viimeisellä takasuoralla. Maisero olisi todennäköisesti ohittanut Vippaskonstin ilman tämän laukkaakin.

Ailahteleva 2 Jorken Loisto voi venyä hyvänä päivänään yllättävän korkealle. Parhaiten vapaalla radalla viihtyvä ruuna näytti parhaat puolensa kolme kilpailua sitten, jolloin voitti kuolemanpaikalta.

Juoksunkulku: Jorken Loisto kokeilee keulataktiikkaa. I.P. Ohjuksella ja Viettelillä on varmasti samat aikeet.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:9,6,10,11,12
Suuri:9,6,10,11,12,2,1,3,5
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 9 Rockabilly Acen voittoputki katkesi viime viikon T65-lähdössä. Ensimmäisen kaarteen 3. rataa pitkin kiertänyt ori pakitti viimeiseen pariin sisälle, mistä lopetti juosten, kun pääsi maalisuoralla tulemaan vapaasti. Oriin kohdalla pitää muistaa, ettei se ole kiertämällä yhtä innokas kuin keulasta.

Kovimmat vastustajat: 3 Hilight Kemp oli yllättävän pehmeä viimeksi, vaikka sai oivan reissun. Lyhyemmän starttivälin ansiosta tamma voi olla lähempänä omaa tasoaan, jolloin se on melko sopivassa sakissa täysin mahdollinen voittaja.

5 Born In Birdland oli viime kuun lopussa kovin tasapaksu Vermon tynkälähdössä, mutta sen pitäisi olla tiukemman treenijakson ansiosta nyt vauhdikkaampi. Vaikka hevosella on takana pitkä kuiva kausi, sitä ei sovi unohtaa varmistuslapuilta.

Yllättäjä: Kyvykkäänä, mutta epävarmana menijänä tunnettu 8 El Kevin jäi viimeksi 2. ulkoa voittovoimissa pussiin. Synkältä lähtöpaikaltaan se vaatii toki kosolti tuuria yllätyksen eteen.

Juoksunkulku: Amazing Koks tai Hilight Kemp johtaa.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:9,3,5,8
Suuri:9,3,5,8,12
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto4-1 3,10,2 3,10,2
Toto4-2 6 6,13
Toto4-3 9,6,10,11,12 9,6,10,11,12,2,1,3,5
Toto4-4 9,3,5,8 9,3,5,8,12
Hinta 12,00 € 54,00 €
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt