Atso

Ravivihjeet

Ravivihje: Joensuu 21.04.2014

Julkaistu:

Toto4
Toto4-pelin selvästi todennäköisin voittaja on päätöskohteen Bite The Bullet. IS Ravit tekee rohkean ratkaisun ja rastaa kakkoskohteen Spicy Tailin heikosta lähtöpaikasta huolimatta Toto4-varmaksi.

Toto4-1

Suosikki: Nousukunnossa kilpaileva 4 Lisa Marine kohtaa nyt sopivan näköisen porukan ja tamma on ykkösmerkkimme. Taukostartissaan 5. sisältä juosten lopettanut tamma käänsi Kouvolassa 3. ulkoa ratkaisuhetkillä sisäradalle ja tuli juosten.

Haastajat: 6 Dreamer Luxx palkitsi toissa kerralla tarkan juoksun kirimällä kakkoseksi. Viimeksi tamma jäi 2. sisällä rintaman taakse vaille kiritilaa. Voimiakaan ei tosin tainnut olla jäljellä - ainakaan paljoa. Tarkalla juoksulla Dreamer Luxx pystyy menestymään.

13 Timovei oli perjantaina sen verran hyvä, että se huomioidaan varhain. Ruuna nousi 4. sisältä viimeisellä takasuoralla toiselle ja kiri voittaja Horsetail's Jackia lähimmäksi. Hyvällä selkäjuoksulla Timovei pystyy räjäyttämään Joensuun pitkällä maalisuoralla aina ykköseksi asti.

Neljäs ruksimme on 9 Spinout. Se kiersi toissa kerralla rehdisti 5. ulkoa, mutta viimeksi alkulaukka pilasi pelin. Ruuna laukkasi myös toisen kaarteen jälkeen ja näytti käyvän hieman ylikierroksilla. Sopivalla selkäjuoksulla menestyminen ei ole mahdotonta.

Pelijakauma: Timovei on jäänyt liikaa suosikkikaksikon varjoon.

Juoksunkulku: Lisa Marine hakee keulapaikan joko Lady Velvetiltä, Dreamer Luxxilta tai Mondegreeniltä. Avaus on reipas, mutta vauhti rauhoittuu tämän jälkeen.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:4,6,13,9,1,2
Suuri:4,6,13,9,1,2
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 12 Spicy Tailin heikkoon viime sijoitukseen ei kannata liikoja tuijottaa. Tuolloin tamma lähti avauspuolikkaan jälkeen 3. ulkoa eteenpäin tavoitteenaan paikka johtavan rinnalla mutta jäikin kolmannelle radalle eikä luonnollisestikaan kestänyt raskasta reissua. Toissa kerralla tamma kiersi 5. ulkoa varmaan voittoon. Lähtöpaikka on heikko, mutta kuten tamma toissa kerralla osoitti, myös takaa kärkeen kiertäminen onnistuu. Lähtö ei ole tasoltaan mahdoton, joten jätämme Spicy Tailin rohkeasti varmaksi.

Haastajat: 1 Briso Hazel lähti toissa kerralla 3. ulkoa viimeisellä takasuoralla kolmannelle ja kiersi
mainiosti kakkoseksi. Viimeksi tamma oli vaisu eikä se innostunut ohittelemaan 5. ulkoa. Lähtöpaikka on hyvä ja normaalina Briso Hazel pystyy kamppailemaan lähdön voitosta. Heikko startti alla tamma on haastaja.

Epävarma 5 Erica Luxx on tauluaan kyvykkäämpi ja tauolta se kuuluu useaan merkkiin mukaan peleihin.

Pelijakauma: Spicy Tail voisi olla heikosta lähtöpaikasta huolimatta hieman enemmän pelattu.

Juoksunkulku: Nice Story juoksee keulassa.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:12
Suuri:12
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 3 Flower's Windy kilpailee hyvässä kunnossa ja hyvistä asemista se on selvähkö suosikkimme sekä yksi varmaehdokkaista Toto4-peliin. Toissa kerralla Flower's Windy juoksi 3./2. ulkona ja kamppaili hyvin kakkoseksi vain kovassa iskussa kilpailevalle Dust To Dustille häviten. Viimeksi Kuopiossa tamma kamppaili sijoitustaan paremmin johtavan rinnalta eikä luovuttanut koskaan. Nyt uskomme Flower's Windyn johtavan koko matkan.

Haastajat: Myös 2 Gary Saknussen pääsee matkaan loistoasemista. Se ei kykene alussa vastaamaan suosikille, mutta vastaavasti lopussa ori on ollut vahva. Toissa kerralla Gary Saknussen oli hyvä suoraan tauolta. Se siirtyi ratkaisuhetkillä 4. ulkoa 2. sisälle ja piti neljänneksi. Viimeksi esitys oli myöskin hyvä 3. ulkoa hokeilla, kun voittaja meni ilman kenkiä. Nyt Gary Saknussen pääsee juoksemaan kesäkengillä.

7 Play Like Devil rakenteli talvella voittoputkea, mutta viime starteissa meno ei ole ollut aivan samanlaista kuin silloin. Toissa kerralla keulasta taipunut tamma oli viimeksi tasainen 5. ulkoa.

1 Minto's Minda kiri Oulussa 4. sisältä hyvin tilaa saatuaan. Laukat ovat olleet riesana, mutta ainakin viimeksi ravi maistui.

Pelijakauma: Flower's Windy - Gary Saknussen on papereissamme selvempi suosikkikaksikko kuin pelikansalla.

Juoksunkulku:
Flower's Windy ottaa keulat ja joko Loran Herox tai Com Saga menee 2. sisälle.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:3,2,7,1,8
Suuri:3,2,7,1,8
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 7 Bite The Bullet on ollut viime starteissaan niin vakuuttava, että sen lyöminen ei tule olemaan helppo tehtävä. Toissa kerralla ori juoksi johtavan ulkopuolella ja nakersi keulahevosen vastarinnan kolmannella puolikkaalla. Viimeksi Bite The Bullet sai keulapaikalla prässiä ja kierros mentiin 13-kyydillä. Tästä huolimatta ori oli lopulta selvä ykkönen.

Haastajat: Yhtä selvää suosikin uhkaajaa ei ole näköpiirissä vaan kyseessä on enemmän tasainen ryhmä. 4 Mr Dumbledore rastataan ensimmäisenä varmistuksena, koska ruuna tulee saamaan hyvän juoksun kärjen tuntumassa. Nopea avaaja matkasi viimeksi 2. sisällä ja haastoi erittäin hyvin voittaneen Driller Manin.

10 So Cute voitti Joensuussa varmasti 2. ulkoa. Takarivin lähtöpaikka on miinusta, mutta joka tapauksessa tamma tulee saamaan selkäjuoksun. Mikäli asiat menevät matkan aikana putkeen, voitto ei yllättäisi.

11 Elite Of Vice sekä 12 Good Expert joutuvat starttaamaan haastavista lähtökohdista. Ensin mainittu oli toissa kerralla tasainen 3. ulkoa eikä se viimeksikään säkenöinyt sisäratajuoksulla. Good Expert juuttui maanantaina johtavan rinnalle eikä menestynyt. Kuopiossa ruuna esitti hyvän lopetuksen 4. sisältä.

Pelijakauma: Bite The Bullet on lähdön selvä suosikki ja pikkulappujen itseoikeutettu varma. Mr Dumbledore on jonkin verran alipelattu.

Juoksunkulku: Vie De Adonis ja Mr Dumbledore käyvät kisan paikasta 2. sisällä. Bite The Bullet etenee lopulta piikkiin.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:7
Suuri:7,4,10,12,11,6,2
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto4-1 4,6,13,9,1,2 4,6,13,9,1,2
Toto4-2 12 12
Toto4-3 3,2,7,1,8 3,2,7,1,8
Toto4-4 7 7,4,10,12,11,6,2
Hinta 6,00 € 42,00 €
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt