Heidi

Ravivihjeet

Valikko

Ravivihje: Kuopio 04.04.2014

Julkaistu:

Toto4
Kuopion Toto4-peli tarjoaa varmoja moneen makuun: I.P. Lennottaresta Horsetail's Jackin kautta Astrid Wibbiin. Ilta-Sanomat rastaa rivien tukipilariksi I.P. Lennottaren, jolta odotetaan kolmatta perättäistä koko matkan johtoa. Voittajapelissä on jälleen 2000 euroa bonusta ravien lähdöissä 4-7.

Toto4-1

Suosikki: 6 I.P. Lennotar otti Kaustisella vakuuttavan keulavoiton. Viimeksi tamma joutui ahtaammalle, mutta lopulta voitto oli varma eikä vastustaja lähestynyt enää loppumetreillä. Kyseessä on kehityskykyinen menijä, jonka parasta starttia ole vielä nähty. I.P. Lennotar tulee nauttimaan vastustajien kunnioitusta ja pidämme sitä lähdön todennäköisenä voittajana.

Kovimmat haastajat: 12 Kartelli kisaa hyvässä iskussa. Kuopiossa 11. helmikuuta se nousi voittotaistoon, mutta Vireko jäi ohittamatta hyvästä yrityksestä huolimatta. Toissa kerralla ruuna laukkasi parijonosta toiseksi viimeisessä kaarteessa. Viimeksi Kartelli tuli haastavissa olosuhteissa tilaa saatuaan mukavasti loppua ja nousi kärkitrion takana neljänneksi.

5 Akkaatta kilpailee vahvassa iskussa. Tamma pystyy tekemään vahvan loppuvedon, kuten viimeksi Kuopiossa, missä se nousi 5. ulkoa jo selväksi kakkoseksi ennen laukkaa maalisuoralla.

Hypyn käytti parhaiten hyödyksi 9 Lidia, joka nousi kakkoseksi. Tarkalla selkäjuoksulla tamma pystyy nousemaan tototaistoon, mutta suosikin lyöminen olisi yllätys.

Pelijakauma: Ei suuria vääristymiä.

Juoksunkulku: I.P. Lennotar juoksee keulassa ja joko Lehtolan Sonja tai Dellas tämän kannassa.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:6
Suuri:6
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 10 Välkyn Tuisku kiri Kuopiossa takapareista vahvasti kolmanneksi. Viimeksi ori jäi johtavan rinnalle ja teki vaativaan juoksuun nähden hyvän suorituksen. Ori ei normaalina luovuta ensimmäisten joukossa ja takarivistäkin se nousee mukaan voittotaistoon.

Kovimmat haastajat: 7 Räjähdys on erittäin laukkaherkkä ja se otti viimeksikin - voitosta huolimatta - lyhyen hypyn alkumatkasta. Tämän jälkeen Räjähdys eteni ensimmäisellä takasuoralla keulaan ja voitti varmasti. Orin moottori on suuri ja ehjällä juoksulla se on vaikea vastustaja kenelle tahansa.

5 Armaanin huonon suorituksen viime startista voi unohtaa, kun ori juuttui koko matkaksi kolmannelle radalle. Toissa kerralla ori löysi hyvän paikan 2. ulkoa, mutta tämä koitui lopulta loukkupaikaksi, kun vastustaja sammui edestä. Sitkeä takaa-ajo tuotti tulosta ja ori kiersi lopulta koko porukan.

3 Viiru-Valtteri oli viimeksi Levin jääraveissa vain tasainen. Toissa kerralla ruuna teki oikein hyvän esityksen johtavan ulkopuolelta ja otti ansaitun voiton.

Pelijakauma: Välkyn Tuisku on papereissamme suurempi suosikki kuin sitä on alustavasti pelattu (23%). Muuten tasaisessa lähdössä ei näy selviä pelillisiä vääristymiä.

Juoksunkulku: Nuoralan Vänskä johtaa alun. Viiru-Valtteri tai Armaani hakee keulapaikan haltuunsa.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:10,7,5,3,6,9,8,4
Suuri:10,7,5,3,6,9,8,4
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: Nostamme 12 Horsetail's Jackin haastavalta lähtöpaikaltakin ykkösmerkiksi. Ruunalla on paljon kapasiteettia ja terveenä pysyessään se tulee nousemaan sarjoissaan. 12-rata ei ole vahvalle menijälle niin paha kuin se olisi monelle muulle. Tauolta paluussaan Horsetail's Jack teki hyvän juoksun. Ruuna nousi etusuoralla 2. ulkoa kolmannelle ja pääsi pudottamaan johtavan ulkopuolelle puoli kierrosta myöhemmin. Keulahevonen taipui maalisuoran alussa ja Horsetail's Jack näytti pitkään voittajalta, mutta lopulta paremman juoksun saanut vastustaja sykäisi ohi.

Kovimmat haastajat: 3 Driller Man pyrkii mielipaikalleen keulaan, mistä se oli toissa kerralla täydellisen ylivoimainen. Viimeksi ruuna lopetti 4. ulkoa asiallisesti tasokkaassa Toto75:ssä. Mailin matka olisi ollut nopeudella elävälle ruunalle mieleen. Täydellä matkallakin menestyminen on mahdollista, mikäli virtava ruuna ei kuluta parhaita voimiaan matkan aikana.

5 Buster Lee kiersi Jyväskylässä voittoon 4. ulkoa. Ruuna näytti maalisuoran alussa lentävän selväänkin voittoon, mutta lopulta ykkönen tuli niukalla marginaalilla. Viimeksi Kouvolassa Toto75:ssä Buster Lee oli tasainen 3. sisältä. Normaalina Buster Lee pystyy tekemään pitkän ja vahvan kirin selkäjuoksulla ja tällöin vastustajat saavat olla tarkkana.

11 Good Expert ei pystynyt Joensuussa 2. sisältä parhaimpaansa tasokkaassa Toto75:ssä. Tuolloin sisärata oli raskaampi kuin ulommat radat. Oikeana päivänä Good Expert voi nousta vaikka kuinka korkealle.

9 Hello Fabio ja 10 Lisa Marine ovat tähän lähtöön hyviä hevosia, mutta tauolta ne eivät kuulu suosikkien joukkoon. Lisa Marinen tallikommentit olivat positiivisemmat, mutta toisaalta tamma ei starttaa rahallisesti sopivimmassa mahdollisessa tehtävässä.

Pelijakauma: Driller Man on pelattu suosikiksi, mitä emme allekirjoita. Horsetail's Jack on hyvä varma kapeimpiin peleihin.

Juoksunkulku: Driller Man vetää keulassa niin hiljaa kuin mahdollista. Silti matkavauhti saattaa olla reipasta.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:12,3,5,11
Suuri:12,3,5,11
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 3 Astrid Wibb teki Teivossa hyväksyttävän suorituksen tauolta. Tamma nousi etusuoralla 6. sisältä toiselle ja jatkoi pian 3. ulkona samassa kun kärki kellotti avauskierroksen peräti 12-vauhtiseksi. Astrid Wibb hyökkäsi 700 jäljellä kolmannelle ja eteni keulaan parisataa myöhemmin. Vauhtijuoksussa tamma tuli loppusuoraa tasaisesti ja oli kolmas Magnatin ja Hide And Seekin jälkeen. Nyt lähtöasetelmat ovat vahvasti tamman puolella.

Kovimmat haastajat: 5 Amadeus Boko teki kovan juoksun Joensuussa ja samanlaisena se nähdään kärkitaistossa, mikäli ajo onnistuu. Viimeksi ori laukkasi alussa ja teki sitten oikein rehdin reilun kierroksen mittaisen kirin joukon hänniltä. Taakse jäi kovia nimiä, mm. Venice.

12 Play Like Devilin lähtöpaikka on niin synkkä, että se tarvitsee menestyäkseen kärjeltä ylivauhtia. Kouvolassa pussiin juttunut tamma oli Seinäjoella tasainen keulasta.

4 Dust To Dust on juossut kolmessa viime startissa johtavan rinnalla. Tamma ei ole luovuttajatyyppiä ja esitykset ovat olleet moitteettomia, mutta vaativilla juoksuilla tasaisessa lähdössä voittaminen on hankalaa.

Loistopaikalta starttaava 2 Lass Indus tähtää suosikin peesiin. Teivossa ruuna kohosi 3. ulkoa kolmannelle ilman vetoapua 800 jäljellä ja etenu 2. ulos parisataa myöhemmin. Ruuna hyökkäsi uudelleen maalisuoralle kaarruttaessa ja oli tasainen.

Pelijakauma: Astrid Wibb on ansaitusti lähdön selvä suosikki, mutta ei mielestämme aivan 60%:n veroinen. Tamma saattaa jäädä ylipelatuksi, joten otamme sille suurempaan systeemiin muutaman varmistuksen.

Juoksunkulku: Astrid Wibb etenee alkumatkasta joukon johtajaksi.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:3
Suuri:3,5,12,4,2
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto4-1 6 6
Toto4-2 10,7,5,3,6,9,8,4 10,7,5,3,6,9,8,4
Toto4-3 12,3,5,11 12,3,5,11
Toto4-4 3 3,5,12,4,2
Hinta 6,40 € 32,00 €
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt