Maarit, Reetta, Marketta

Ravivihjeet

Valikko

Ravivihje: Kouvola 3.4.2014

Julkaistu:

Toto4
Kouvolan Toto4-pelin kimppuun käydään toisen kohteen ideavarman turvin. Kansan suurimmille suosikeille, Vind Farmingille ja Tender Pilgrimille haetaan varmistuksia.

Toto4-1

Suosikki: 13 Seppälän Narri on muuttunut tällä kaudella kuin eri hevoseksi. Oriilla on nyt useampi hyvä suoritus peräjälkeen, kun aiemmin niitä tuli vain väläyksittäin. Hevonen joutui viimeksi avaamaan 24-vauhtia keulapaikan saadakseen, mutta karkasi silti lopussa ylivoimavoittoon.

Haastajat: 15 Veetuli on todennäköisesti lähdön paras ja kovaluokkaisin hevonen. Ruuna on kuitenkin taustajoukkojen mukaan vielä tauolta tukkoinen ja ajosuoritus tehdään tuleva Lappeen T75-startti silmällä pitäen passiivisesti. 2 Pikku Hyvän suoritustaso on vakiintunut ja laukat vähentyneet. Vermossa tamma kierteli mukavasti hänniltä ja paransi ennätystään.

Yllättäjät: Vauhdikas 1 Stuntti aloitti kauden voitoilla, mutta ei saanut Forssassa oikein mitään aikaiseksi. 8 Krigorin ongelma oli viime kaudella hieman liian suuri seurusteluhalukkuus ja monta mahdollista voittoa vaihtui sijaan kärjen tuntumassa. 11 Aarteen Vilperi ja 7 Krobi kirivät viimeksi tasatahtia hyvin, mutta kaukana suosikkimme takana. Krobi oli loppumatkalla hetken aikaa ilman kiritilaa. 5 K.P. Uljaksen taulu on komea, mutta nyt sarjamääritys on selvästi kovempi kuin edellisissä ja otteiden olisi parannuttava kertaheitolla pari sekuntia.

Pelijakauma: Seppälän Narri on alustavasti jäämässä kakkossuosikin asemaan ja se on väärin. Ori olisi erittäin kelvollinen varmakin, mutta IS Ravit nappaa ideavarman toisesta kohteesta. Veetulin preparee-ajatukset on huomioitu, mutta prosentit nousevat iltaa kohden. Pikku Hyvän suosikkiprosentit karkaavat niin ikään päälle kipurajan ja tekstin yllättäjäosasto on pelimielessä järkevämpi valinta. Paitsi K.P. Uljas, jota pelataan siihen nähden liikaa ettei sillä ole tämän tason näyttöjä. Sekin luiskaan siis.

Juoksunkulku: Pikku Hyvä ja Timanu-Ari mittelevät keulapaikasta, jonka Pikku Hyvä puolustaa ellei laukkaa. Seppälän Narri kolistelee juoksuradan turvin heti kohti kärkeä ja saattaa ensimmäisellä takasuoralla päästä keulaan saakka. Veetulilla ajellaan passiivisesti selissä ja pujotellaan lopussa se minkä päästään.

IS-Pelisuositus - Toto4-1

Pieni:13
Suuri:13,1,8,11,7,3,9
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 10 Tender Pilgrim tuli Seinäjoella voittaneen Madonnas Classicin puserossa maaliin ja voimia näytti olevan voittotaistoon. Kuopiossa tamma johti alusta loppuun, mutta ei voittanut heikkoa lähtöä mitenkään vakuuttavasti. Tamma on varsinkin takarivistä haavoittuvainen.

Haastajat: 5 Spinout kierteli Jyväskylässä 5. ulkoa sijoitustaan paremmin ja on pelimielessä oikein mielenkiintoinen tähän paikkaan. Ruunaa testataan aamun peliosuuden perusteella ideavarmana. Jani Ruotsalainen suunnittelee riisuvansa ruunalta pitkästä aikaa kenkiä, mikäli rata sen sallii ja antoi itsekin valmennettavalleen selkeän voittosauman. 9 Bianca Duo punnersi Lappeessa mukavasti johtavan rinnalta ja saa nyt vielä paremmin sopivan selkäjuoksun.

Yllättäjät: Onnistumiset ovat kiertäneet 7 Seamy Sidea. Ruunan rattailla on nyt pitkästä aikaa ammattikuski. 11 Västerbo Etoile on täysin kääntämätön kortti Suomeen. Tamma meni kokeessa ihan mukavalla tyylillä. Menestyminen vaatisi tietysti vielä runsasta parannusta. Edullinen arpa kuitenkin, kun hevonen on täysin pelaamaton.

Pelijakauma: IS Ravit ei allekirjoita alkuunkaan Tender Pilgrimin aamun päälle 40 % peliosuutta, joka vielä näyttäisi lähtevän nousuun ja sille etsitään välittömästi vastavarma. Jet Set Setin aamun päälle 10 % eivät myöskään ole järjellä selitettävät. Muut hevoset alkavatkin olla erittäin edullisia merkkejä, Spinout ja Bianca Duo etunenässä.

Juoksunkulku: Jet Set Set puolustaa hetken Spinoutia vastaan, mutta taukohevonen luovuttanee keulat. Joelmate haastaa puolestaan Spinoutia, mutta vauhti rauhoittunee räväköiden ensi satasten jälkeen. Tender Pilgrim ja Bianca Duo tekevät 700-800 metrin kirin parijonosta.

IS-Pelisuositus - Toto4-2

Pieni:5
Suuri:5
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 3 Vind Farming oli Turussa kiriherkin. Ruuna ei ollut ainakaan yhtään huonompi Porissa kierrettyään keulaan, vaikka Callela Colibri lehahtikin 11-lopetuksessa väksin edelle. Keulaan ei ole nyt välttämättä asiaa, mutta ei se ole este menestykselle.

Haastajat: 7 Xtra Hot Kemp ei ole ollut aivan niin kanuuna, kuin ehkä odotettiin, mutta se on pitkä poissaolo huomioon ottaen hyväksyttävää. Tamma menee säännöllisen starttaamisen myötä eteenpäin. 1 Julian Code kiersi Lahdessa oikein positiivisesti 5. ulkoa. Nopea avaaja on hyvällä paikalla. 10 Super Mantariina väläytteli viime kaudella tammojen ikäluokkalähdöissä ja on esittänyt tauon jälkeen koko ajan parempaa.

Yllättäjät: 6 Cabaret Dream löi toissa startissa yllättäen Donato Lucan, vaikka ei saanut 5. ulkoa mitään ilmaiseksi. ruuna oli raskaiden olosuhteiden neljällä kiekalla myös asiallinen. 11 An-Anastasian paikka on murheellinen. Tammojen ikäluokkatason hevonen aloitti uuden kauden pirteästi ja kiri T75-lähdössä totoon, eikä ole aivan ulkona mikäli kärki intoutuu yivauhtiin.

Pelijakauma: Vind Farming on oikea suosikki, mutta ei missään nimessä lähelle 60 % arvoinen, niin kuin aamun prosentit antavat ymmärtää. Cabaret Dream, Xtra Hot Kemp ja An-Anastasia ovat ainakin jäämässä karkean alipelatuiksi.

Juoksunkulku: Julian Code pystyisi puolustamaan sisältä keulat, vaikka Kouvolassa ei ykkösrata herkkupaikka olekaan. Vind Farming ja Xtra Hot Kemp satsaavat myös kiihdytykseen ja riippuu Tommi Kylliäisen aivoituksista, että kuka keulassa lopulta juoksee. Ylivauhdin vaara on olemassa.

IS-Pelisuositus - Toto4-3

Pieni:3,7,1,10,6,11
Suuri:3,7,1,10,6,11
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 8 Magpie alisuoritti Kouvolassa, kun olosuhteet olivat kovasti vastaan. Tamma oli Teivossa taas parempi ja kiri 3. ulkoa totoon. Tamma pääsee takamatkasta huolimatta suhteellisen lähelle kärkeä ja pystyy menestymään monenlaisilla juoksunkuluilla.

Haastajat: 16 Loogaroo Moog on erittäin haastellisissa asemissa 40 metrin pakilla, mutta ei voitto ole silti mahdoton ajatus. Tamma haastoi Kouvolassa hyvän juoksun jälkeen hurjaa Steel Strongia ja teki olosuhteisiin nähden tuloksen, joka vastaa ainakin 15-aikaa. 10 Icy Winds kiri Jyväskylässä tuulispäänä loppua ja ehti kalkkiviivoilla ykköseksi. Vastus on nyt merkittävästi kovempaa. 4 Safine aloitti mukavasti tauolta ja saa taas juosta kärkiryhmässä.

Yllättäjät: 11 Stone Capes Liz on saanut osakseen epäedullisia juoksunkulkuja, eikä tamma ole ollut merkittävästi huonompi kuin voitoissaan. 9 EL Bestseller paljastui viime startin jälkeen kipeäksi ja taipuminen selittyy sillä. Ari Moilanen palaa nyt rattaille ja tamma teki syksyllä mainioita esityksiä juuri "Aku" rattailla. 3 She Wolf punnersi Joensuun raskaissa olosuhteissa mukavasti kärjen tuntumasta. 15 Jessi Classico kiersi Kuopiossa suoraan tauolta vahvasti. 2 Peaceful Lady on ottanut voittonsa varmasti ja varaa on jäänyt, mutta rimakin nousee nyt todella paljon.

Pelijakauma: Magpie saisi ehkä olla maltillisempi suosikki, mutta on oikea suosikki kuitenkin. Icy Winds on kerännyt aivan liikaa peliä, eikä ansaitse aamun päälle 20 % lukemia. Luiskaan siis. Stone Capes Liz ja EL Bestseller ovat jäämässä aivan pelaamattomiksi ja se on väärin.

Juoksunkulku: Safine avaa johton, josta sillä ajetaan, ellei rinnalle tule nopeasti joku takamatkan kovista. Loogaroo Moog lähtee hänniltä ajoissa taipaleelle ja tekee pitkän kirin.

IS-Pelisuositus - Toto4-4

Pieni:8,16,4,11,9
Suuri:8,16,4,11,9,3,15
Pelaa
Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

  Pieni Suuri
Toto4-1 13 13,1,8,11,7,3,9
Toto4-2 5 5
Toto4-3 3,7,1,10,6,11 3,7,1,10,6,11
Toto4-4 8,16,4,11,9 8,16,4,11,9,3,15
Hinta 6,00 € 58,80 €
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt