Varpu, Vaula

Ravit

Ravivihje: Toto4 Kouvola 1.12.2016

Julkaistu:

Toto4
Kouvolan Toto4-pelit laaditaan erittäin todennäköisesti voittavan suursuosikin varaan. Selväpiirteisissä kohteissa ei ole odotettavissa kovin suurta pottia.

Toto4-1

Suosikki/Varma: Huippukuntonsa puolen vuoden tauon jälkeen ryminällä löytänyt 1 Villiaura on aiheesta rivin supersuosikki. Se kohtaa niin sopivan vastuksen, että kärkevästi sanottuna vain jalan katkeaminen voi viedä siltä voiton. Ori oli keula- ja kuolemanpaikkavoittojensa jälkeen erinomainen myös viimeksi, vaikka jäi toiseksi. Se kävi keulasta voittaneen A.T. Ekan kanssa tiukan taiston voitosta tämän rinnalta.

Haastajat: Jos kierroksen pankkia haluaa jostain syystä varmistella, ensimmäisinä hevosina tulevat kyseeseen 6 Virin Eko, 9 Kake, 4 Rikurilla ja 5 Viriori.

Virin Eko on tasavahva puurtaja, jonka vauhtivarat eivät ole riittäneet kärkeen kovissa lähdöissä. Suosikkia lukuun ottamatta vastus olisi sille tällä kertaa sopiva. Ruuna piti viime viikolla Villiauran lähdössä lopussa vauhtinsa 3. ulkoa.

Viime vuonna hienosti kehittynyt Kake on jäänyt tällä kaudella kokonaan voitoitta, mutta se voi hyvin alkaa parantaa otteitaan, kun pääsee säännölliseen starttirytmiin. Ori antautui vielä toissa kerralla loppusuoralla täysin Villiauran sisäpuolelta keulasta, mutta kiri viime sunnuntaina helpommassa sakissa 3. ulkoa mukavasti voittotaistoon.

Kesän lepäillyt Rikurilla parantaa myös varmasti otteitaan kilpailujen myötä. Se ei ehtinyt viimeksi saada minkäänlaista mahdollisuutta joukon perältä. Siltä saattoi jäädä voimia käyttämättä.

Lujaa avaava Viriori laukkasi tauon jälkeisessä juoksussaan kovassa kiihdytyksessä, ja sen vire jäi näkemättä.

Pelijakauma: Suosikki ei ole ainakaan alipelattu, mutta vaikea sen tappiotakaan on kuvitella. Rikurilla ja Virin Eko ovat varmistelijoiden parhaat merkit.

Juoksunkulku: Villiaura ei pysty pitämään startissa keuloja, mutta pääsee nousemaan ulos ja hakee alkumatkalla vetotyöt itselleen. Meijän Tyttö ja Viriori ovat alkumetreillä nopeimmat.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 2 Ranch Norma Jeane ei ole löytänyt kesätauon jälkeen huipputasoaan, vaan on ollut joka kerta hyvin tasapaksu. Koska vastus on kovissa ikäluokkalähdöissä monesti juosseelle tammalle oikein sopiva, se on noteerattava paremman puutteessa rankingin kärjeksi. Sille on haettu tarkoituksella selkäreissuja, mutta tällaisessa tehtävässä paljon pelatulla hevosella voidaan aivan hyvin kokeilla maililla keulastakin.

Haastajat: 7 Carlos La Renta juoksi viimeksi Ranch Norma Jeanen takana 3. sisällä, mistä ei päässyt tulemaan lopussa yhtä vapaasti kuin tämä. Kasapäin sille ei kuitenkaan näyttänyt jäävän voimia varastoon. Sitä ennen ruuna taipui 2. sisältä melko selvästi totosijoilta. Kovaennätyksinen hevonen on tehnyt parhaat juoksunsa reipasvauhtisissa lähdöissä piikistä.

Heinäkuun lopulla tauolle jäänyt 11 Stora Lasse on juossut syksyllä vain yhden monté-lähdön. Se ravasi viidentenä hevosena letkassa tasaista vauhtia perille ja hävisi selvästi kärjelle. Kookas hevonen menee varmasti kilpailujen myötä eteenpäin ja se on huomioitava aikaisin takarivistäkin siltä varalta, että tulee kovatempoinen juoksu.

1 Jailhouse Riot ja 9 Cupido Birdland kärkkyvät sisäratajuoksuilla totosijoja, mutta voittoja varten kumpikin vaatisi viime kilpailujaan enemmän rutistusta ratkaisumetreille.

Yllättäjä: 3 Priceless Ace on ollut syksyllä mukavassa kunnossa, mutta sen juoksut eivät ole joka kerta onnistuneet. Sitä voi sovitella revityksiin uudella kuskilla.

Pelijakauma: Ranch Norma Jeane on liian suuri suosikki. Stora Lasse on karkeasti alipelattu

Juoksunkulku: Ranch Norma Jeane ja Carlos La Renta mielivät keulaan. Ensin mainittu on suosikki vetojuhdaksi.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: Napakat talvikelit ovat 5 Vind Farmingin kulta-aikaa. Otteitaan jatkuvasti kohentanut ruuna nappasi loppuvuoden ensimmäisen voittonsa jo viime viikolla Teivossa, missä spurttasi 3. sisältä terävästi kärkeen maalisuoran mittaisella kirillään. Vihdoin kunnon lähtöpaikan saanut kova avaaja juoksee joko keulassa tai 2. sisällä, mistä sillä ei pitäisi olla edes suurta pussitusriskiä vajaassa lähdössä.

Haastajat: 4 Millstone’s Lissom on toinen starttiraketti. Erittäin suoritusvarma tamma ei voinut viimeksi paussin jälkeen 2. sisältä mitään hurjalle Midnight Hourille ja joutui lopulta tyytymään kolmossijaan. Se voi olla torstaina aavistuksen terävämpi.

Lokakuussa tallia vaihtaneen 9 Feast Your Eyesin ensimmäinen startti uudelta valmentajalta meni mönkään, koska se jäi roikkumaan parijonon ulkopuolelle. Se kiri viimeksi rajusti ylivauhtisessa T76-lähdössä hienosti toiseksi ohi kovien hevosten ja oli selvästi parempi kuin esimerkiksi 2 Frosty Vice.

8 Cold Seastar on valmis iskemään kovavauhtisessa juoksussa. Tamma sai toissa kerralla parijonosta kiritilan loppukaarteen alussa ja spurttasi terhakasti kakkoseksi. Viimeksi se teki sen sijaan huippukuskista huolimatta vain tasapaksun kierroksen kirin ja hävisi selvästi kärjelle.

Pelijakauma: Millstone's Lissomin kuuluisi olla kakkossuosikki.Tasapaksusti esiintynyttä Frosty Vicea on pelattu liikaa.

Juoksunkulku: Keulaan avaava Millstone’s Lissom päästänee Vind Farmingin vetotöihin.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Huomio: Uudelta valmentajalta 11 kuukauden tauolta hienosti voitolla ja kakkossijalla aloittanut 5 Pope laukkasi viimeksi 2. kurvissa eikä säväyttänyt lopussa joukon perältä. Nyt se pääsee taas keulaan, missä juoksi edellisillä kerroilla, elleivät Kouvolan kiperät kaarteet tee tepposia raviongelmista kurveissa kärsineelle hevoselle.

Haastajat: Murskavoiton viimeksi keulasta ravannut 9 Stampede Alley on vaihtanut startin jälkeen saman omistajan Feast Your Eyesin tavoin uudelle valmentajalle. Kovaa kuntoa esittäneen hevosen voi kuvitella jatkavan vähintään samanlaisessa vedossa ja se on takarivistäkin kuumimpia pelihevosia.

2 Hazelhen Hermes saavutti toissa viikon T65-lähdössä pitkään ilmassa roikkuneen voiton. Se pääsi varustemuutosten ansiosta normaalia paremmin matkaan ja sai haettua keulapaikan, josta joutui kuitenkin yllättävän ahtaalle. Parasta osaamistaan vahva 3-vuotias ei tuossa juoksussa esittänyt, mutta valmentajan mukaan tämä johtui siitä, ettei nuori hevonen halua tehdä isoa eroa vastustajiinsa.

Viime kilpailunsa voittanut 11 Vincitrice hakee hattutemppua. Elämänsä kuntoon syksyllä kohonnut tamma pääsi iskemään Lahdessa keulahevosen imusta maalisuoran alussa ja lensi omille teilleen. Se kiersi viimeksi Jyväskylän rapakelillä upeasti kaikki vastustajansa 7. ulkoa.

1 Myriam Kemp eteni Lahdessa 4. ulkoa mukavasti toiseksi. Vastus on nyt tiukempi, mutta toisaalta tamma saa huippureissun kärkijoukossa sisäradalla.

Yllättäjät: Uusissa käsissä viikko sitten Lahdessa avannut 4 El Dolce laukkasi hyvän oloisena kesken kirinsä loppukaarteessa.

Valmentaja uskoi 3 Don Joineriin viimeksi kuin vuoreen, mutta hevonen antoi keulasta helposti periksi. Ruuna voi tehdä huippukuskilla paremmin totta.

Pelijakauma: Stampede Alley on alipelattu ja 8 Tiger Sharkia on rastittu liikaa.

Juoksunkulku: Pope hakee johtopaikan myös lujaa avaavalta Don Joinerilta. Hazelhen Hermes haluaa kuolemanpaikalle.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 1
Toto4-2: 2,7,11,1,3,5
Toto4-3: 5,4
Toto4-4: 5,9,2,11
Hinta: 9,60 €

Suuri
Toto4-1: 1
Toto4-2: 2,7,11,1,3,5
Toto4-3: 5,4,9,8
Toto4-4: 5,9,2,11,1,4,3
Hinta: 33,60 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›