Sami, Samuli

Ravit

Ravivihje: Toto4 Jokimaa 24.11.2016

Julkaistu:

Toto4
Jokimaan T4-pelistä löytyy maukasta pelattavaa.

Toto4-1

Suosikki: 2 Rocket Man on erittäin pystyvä 4-vuotias, joka starttaa tauoltakin suosikkina. Hannu Laakkonen tähtäsi suojatillaan Derbyyn, mutta suunnitelmat menivät uusiksi, kun hevonen ei saanut olla terveenä. Rocket Manilla on vielä todella vähän rahaa kykyihinsä nähden. Kyseessä on vauhtikestävä hevonen, joka ei ole näissä lähdöissä riippuvainen muiden tekemisistä. Rocket Man oli ollut viimeistelyissä valmentaja Laakkosen mieleinen, joten hyvää suoritusta odotellaan suoraan paussilta.

Haastajat: 3 Pine Ross saa rattailleen Mika Forssin. Viimeksi Joensuussa ruuna teki hyvän kirin 5. ulkoa ja ohitti muut paitsi ylivoimaisen Bad Boy Pressin. 4 Chiari on tasaisen varmassa kunnossa. Toissa kerralla Estelle Halmin voittamassa T65-lähdössä se spurttasi johtavan takaa kärkitaistoon. Myös viimeksi ruuna sai unelmajuoksun kärjen takana ja kiitti siitä mitalisijalla. Mikään voittajatyyppi Chiari ei kuitenkaan ole. 11 Ariana oli viimeksi lähtönsä suosikkeja mm. Chiaria vastaan. Hevonen näytti parijonossa 3. ulkona hyvältä viimeiselle takasuoralle asti, mutta sitten sattui jotain, minkä vuoksi ohjastaja Jarmo Saarela päätti keskeyttää juoksun. Ongelmat olivat varmasti tilapäisiä, kun Ariana on taas viivalla. Edelliskerralla Kouvolan T76-lähdössä Ariana yritti toivottomista asemista sisärataa pitkin ja ajautui lopussa rintaman taakse voimia tallella pussiin. Paremmalta lähtöpaikalta Ariana ollut haastajarankingin kärjessä.

Yllättäjät: 6 Finest Chocolate palasi viimeksi pikku tauolta positiivisin odotuksin, eikä pettänyt. Se ehti pronssille, vaikka matkasi todella kaukana kärjestä 9. ulkona. Teemu Keskitalo ajoi kirissä realistisesti sisäkautta. 8 Ranch Norma Jean on hyvä hevonen tällaiseen lähtöön, mutta lähtöpaikka laskee toiveita, sillä tamma on melko tarkka juoksusta. Viimeksi pikamatkalla mm. Arianaa ja Chiaria vastaan tamma oli hyväksyttävä 5. ulkoa. 7 Carlos la Renta on juossut kovemmissakin lähdöissä kuin tämä. Viime esityksistä voi päätellä hiuksenhienoa nousuvirettä. Hannu-Pekka Korpi ladannee ulkoakin starttiin, sillä ruuna on ollut paras keulasta.

Juoksunkulku: Carlos la Renta yrittää ulkoa voimalla mielipaikalleen keulaan. Kiihdytys voi venyä.

Pelijakauma: Rocket Man voisi olla selvempikin suosikki ja kelpaa sopivannäköisessä tehtävässä T4-varmaksi.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 8 Man of Millissä on alipelattuna suosikkina ideaa vaikka T4-varmaksi asti, sillä lähtö ei ole kovinta mahdollista tasoa Nuorten sarjaksi ja hevonen on huippukunnossa. Toissa kerralla Kaustisella tätä vastaavassa lähdössä ruuna matkasi johtavan takana, kun keulassa joukkoa vei voitokas Tessa's Devil. Man of Mill näytti pussissa todella ruudikkaalta ja olisi voinut vaikka voittaa, jos olisi saanut kiritilaa aiemmin kuin reilut 100 metriä ennen maalia. Viimeksi Oulussa Man of Mill kiihtyi ulkoradalta heittämällä keulaan, mutta rulli ensimmäisessä karteessa laukalle. Raville selvittyään ruuna löysi juoksupaikan 2. ulkoa, mistä heitti reissuun vajaat 600 metriä ennen maalia ja paiskasi hetkessä omille teilleen. Ville Pohjolan ajokki oli maalissa paljon ennen muita, mutta tuli epäonnekseen lähdön jälkeen hylätyksi alun pitkästä laukasta.

Haastajat: 4 My Way Star vaikuttaa niin lahjakkaalta, että nousee isosta laukkariskistä huolimatta varmamme ykköshaastajaksi. Debyytissään marraskuun alussa 3-vuotias laukkasi ensimmäisessä kaarteessa. Raville selvittyään se eteni nopeasti uudelleen toiselle radalle ilman selkää, mistä oli lopussa omaa luokkaansa. Viimeksi tamma nousi 5. ulkoa kolmannen radan letkaan kirikierroksen käynnistyessä, mutta laukkasi kesken kirin loppukaarteessa. 2 Precocius Pal oli jo toissa kerralla mainio, vaikka ei pystynyt 3. ulkoa mitaleille. Sisärata veti kivikovan Free Men lopettaessa keulasta 11,5-vauhtia. Viimeksi tuli sitten melko odotettu voitto, kun ruuna sai sopivasti loppukaarteessa kiritilaa johtavan takaa. 12 Celebration Hoss oli viimeksi hyvä kolmas T65-lähdössä johtavan rinnalta. Kykyjä sukutammalla on vielä parempaankin.

Yllättäjät: Pitkältä tauolta palaavalla 14 Evel Knievelillä on vauhtia ja kykyjä ihan kärkeen asti. Tuoreet tallitiedot lupaavat hyvää. Lähes pelaamattomana se kannattaa ottaa kaikille lapuille. Antti Teivaisen rattailleen saava 1 BWT Admiral jäi viimeksi Celebration Hossia ja kumppaneita vastaan pussiin 3. sisältä.

Juoksunkulku: BWT Admiral johtaa sisäradalta ainakin alun.

Pelijakauma: Man of Mill (19%) on alipelattuna suosikkina loistorasti, samoin ihmeen unohdettu Evel Knievel (3%). Precious Pal (24%) on yliarvostettu.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 8 Heaven's Fire oli syyskuussa mainio ja otti kaksi hienoa kirivoittoa. Tamma olisi niiden juoksujen perusteella melko selväkin suosikki, mutta on vaihtanut sen jälkeen tallia ja palaa nyt 1,5 kuukauden paussilta. Tuoreiden näyttöjen puuttuessa paljon pelattuun hevoseen pitää suhtautua ulkoradan lähtöpaikalta pienellä varauksella.

Haastajat: 11 El Dolce on suosikin tavoin vaihtanut tallia viime kilpailunsa jälkeen. Tamma oli viimeksi Vermossa T65-lähdössä aiempaa parempi ja kuuluu sen perusteella pelihevosiin. Se nousi 5. sisältä ulommas viimeisen takasuoran alussa ja kulki viimeiset 700 metriä 13,2-vauhdilla, ehtien aivan voittaja Ferris Webin rinnalle. 3 She's So Lady on tehnyt viimeisiinsä lupaavat kirit. Toissa kerralla Kuopiossa se spurttasi hänniltä sisäradalta liikenneongelmista selvittyään hyvin rahoille. Viimeksi Mika Forssin ajokki vaikutti vielä terävämmältä ja kiri 5. sisältä kolmannelle radalle noustuaan viimeiset 600 metriä 14,6-kyytiä. Varmassa vireessä kilpaileva 5 Jessi Classico voitti Lappeessa selvästi keulasta. Viimeksi Mikkelissä se nousi 2. ulkoa reilun 600 metrin kirillä mitaleille.

Yllättäjät: 1 Showtime on ylisarjassakin mahdollinen hyvältä lähtöpaikalta. Toissa viimeksi Teivossa se avasi ulkoradalta reippaasti toiseen pariin ulos, mistä ei yllättäen lähtenyt 600 metriä ennen maalia kiriin kun takaa hyökättiin ja menetti pussitukseen sijan tai pari. Kirinopea 10 Alice In Flames kokeili viimeksi T65:ssa ylisarjaa. Se jäi kovassa avauksessa kuolemanpaikalle ja laukkasi lyötynä jo viimeisellä takasuoralla. Lappeen-juoksun perusteella kunto on kohdillaan.

Juoksunkulku: Showtime pitää sisäradalta ainakin aluksi keulat.

Pelijakauma: Heaven's Firen (29%) kannatus on yläkantissa. El Dolce (10%) on selvästi alipelattu.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 2 Callela Loyalty on esiintynyt pitkin syksyä vahvasti kovissa lähdöissä ja onnistui vihdoin viimeksi Mikkelissä. Se aloitti 4. ulkona, mistä nousi kolmannen radan kiriletkaan 1250 metriä ennen maalia. 700 metriä ennen maalia kävi käsky jo neljännelle radalle, ja loppukaarteen alussa Ville Tonttilan ajokki keikkui jo keulassa. Se teki aikaisin rakoa muihin ja voitti vakuuttavasti, vaikka kova kirinyt 9 Cold Seastar lähestyi lopussa. Samanlainen suoritus riittää tässäkin kärkisijoille ja kun lähtöpaikka on hyvä, kärkirankkaus on selviö. Vaikka ruuna ei ole mikää raketti kiihdytyksessä, keulajuoksukaan ei ole poissuljettu.

Haastajat: 11 William Birdland lienee joukon kyvykkäin, mutta viime juoksuista on jäänyt puuttumaan viimeinen silaus. Viimeksi ori yritti kiriä 4. ulkoa, mutta kärkeen ei ollut asiaa, kun siellä vauhtia sääteli hirmukuntoinen Midnight Hour. William Birdland kulki 4. ulkoa kirikierroksen 13,6-vauhdilla. Pehmeä rata olisi voimakaspotkuista hevosta vastaan. 7 Wasa Warrior oli viimeksi tauolta jopa odotettua parempi. Ruuna löi toiselta radalta ilman selkää mm. taas vastassa olevat 3 Mon Cheri Brolinen, 8 Sophie Savagen ja 4 Confectionierin. Se palasi kehiin Aleksi Kytölän mukaan perustreenistä, joten startti teki varmasti hyvää. Sophie Savage oli viimeksi edellä mainitun nelikon pelatuin eikä sitäkään voi vielä unohtaa, vaikka kirikuti jäi yllättävästi piippuun 4. ulkoa. Edellä mainittu Confectionier on pystyvä tapaus ja voi nousta kärkeen, jos petraa saatuaan startin alle tauolta.

Yllättäjä: 6 Piece of Metal palasi viimeksi pitkältä tauolta eikä ollut niin huono kuin sijoitus näyttää. Juha Utala ajoi taukohevosella maltillisesti ja jäi parijonoon kun takaa hyökättiin. Ruuna ei päässyt käyttämään lopussa ihan kaikkia voimiaan.

Juoksunkulku: Tasainen kiihdytys. Veikataan Confectionierin pokkaavan keulat.

Pelijakauma: Melko oikein pelattu lähtö. Sophie Savage (5%) ja Piece of Metal (4%) ovat parhaat haut.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 2
Toto4-2: 8,14
Toto4-3: 8,11,3,5,1
Toto4-4: 2,11,7,9,8,4,6
Hinta: 14,00 €

Suuri
Toto4-1: 2
Toto4-2: 8,14
Toto4-3: 8,11,3,5,1,10,4,9,12,2,7
Toto4-4: 2,11,7,9,8,4,6,3
Hinta: 35,20 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt