Tiina, Kirsi, Krista

Ravit

Valikko

Harvinainen vieras väisti yleisön ja kavereiden kurmootuksen – ”Herkkua kovan työn keskellä”

Julkaistu:

Toto65
Hevospulasta kärsineessä Vermon Toto65-pelissä jaettiin keskiviikkona pikkurahaa.
Ilmajokinen ohjastaja-valmentaja Tommi Ala-Nikkola on melko harvinainen vieras Vermon keskiviikkoraveissa. Keskiviikkona oman tallin Indyana Poliss toi miehelle toisen voiton pääradalta tällä kaudella. Valjakko hallitsi lähtöä tyylikkäästi keulapaikalta ja taktikoi pussiin puserossaan vaanineen kovimman uhkaajansa, T65-pelaajien suosikin Neve di Gion.

– Saatiin vetää tosi maltillista vauhtia. Pahin vastustaja oli meidän selässä ja ajattelin että eihän siitä millään selviä, jos sen irti sieltä päästää. Siinä olisi silloin omistajat, kaverit, studioyleisö ja kaikki olleet kimpussa, sanavalmis Ala-Nikkola veisteli.

Indyana Poliss ylitti maalilinjan kosolti voimia tallella ja niin sanotusti korvat kiinni.

Ala-Nikkola selvästi nautti voitosta Vermon kirkkaissa valoissa.

– Mahtavaa! Arvostan Vermon-voittoja, ne ovat herkkua kovan työn keskellä. Täällä kun voittaa, monta asiaa tehty oikein. Se vaatii hyvän hevosen, onnistuneen valmentautumisen ja kuskinkin pitää onnistua.Wilhelm Nash on yksi syksyn otsikkohevosista. Keskiviikkona ruuna otti jo viidennen peräkkäisen voiton, ja taas kerran ylivoimatyylillä.

Wilhelm Nashin heikko kohta on kaarteissa, joissa sen ravi tuppaa murenemaan varsinkin, jos hevonen joutuu etenemään ulkoradoilla. Ohjastaja Ari Moilanen tuntee vakioajokkinsa ja huomioi asian taas kerran mestarillisesti. Valjakko taittoi matkaa johtavan rinnalla.

– Lisäsin tempoa viimeisellä takasuoralla, että päästäisiin loppukurvissa sisäradalle. Kun se onnistui, sen jälkeen oli helppoa kauraa, Moilanen kiitteli Ville Mäkelän valmennettavaa.

Bosses Lily jatkoi voittoputkea

Antti Teivainen ohjasti kaksi odotettua T65-ykköstä. Ensin kiri kärkeen Valppaus ja paria lähtöä myöhemmin voitti jo lauantaina Vermossa Käpylä GP:ssä hurmannut Bosses Lily. Jälkimmäinen oli vedonlyöjien luottohevonen ja hoiti leiviskänsä keulapaikalta ylivoimatyyliin.

– Vaikka vähän arvelutti etukäteen, kilpailu näytti, että tamma ei ottanut itseensä lyhyestä starttivälistä. Se oli maalissakin tuoreen tuntuinen ja kokonaisuutena pirteämpi kuin lauantaina.

7-vuotias Bosses Lily on ohjastajana kaiken kokeneelle Teivaiselle erittäin tärkeä hevonen. Se on ollut nurmijärveläisen tallissa varsasta asti ja voitti 3-vuotiaana muun muassa klassikkokisa Kriteriumin. Sittemmin on ollut hankalampaa ja terveyshuolien vuoksi tuli välivuosia, mutta nyt tamma on taas tikissä.

– Pysyisipä hevonen tällaisena! Jos se vielä vähän kehittyisi, oriitakin vastaan pystyisi ajamaan. Tulevaisuus näyttää nyt hienolta, Teivainen maalaili.Harri Koivusen virittelemä Echauffour U.S. voitti Vermossa jo kaksi viikkoa sitten ja uusi temppunsa keskiviikkona. Ulkoradalta startanneen ruunan voittokiri oli illan komein.

– Kun näin lähtölistat, kasirata harmitti paljon. Mutta lähtöpaikkahan parani päivän mittaan hiljalleen koko ajan, Koivunen viittasi ravien lukuisiin poisjäänteihin.

Enchauffour U.S:n voittamasta T65-lähdöstä jäi pois neljä osallistujaa. Yhteensä ravien yhdeksästä lähdöstä jäi kotitalliin peräti 23 hevosta.

Oikea T65-rivi

T65-1: 12 Wilhelm Nash

T65-2: 10 Valppaus

T65-3: 8 Indyana Poliss

T65-4: 4 Bosses Lily

T65-5: 8 Echauffour U.S.

T65-6: 1 Vagabondo

Kuusi oikein tuloksille: 56 euroa

Viisi oikein: 3,40 e
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt