Signe, Varma

Ravit

Karsinta vain välipala Readly Expressille matkalla kohti UET-jättipottia

Julkaistu:

UET GRAND PRIX
Solvallassa tavoiteltiin keskiviikkona paikkoja UET GP:n 200 000 euron ykköspalkinnon finaaliin, ja suomalaisväriä nähtiin voittajakehässä.
Timo Nurmoksen valmentama ja Jorma Kontion ohjastama ruotsalaisori Readly Express oli odotetun ylivoimainen UET GP -karsinnoissa.

Hevonen etenee vahvasti suosikkien joukossa tavoittelemaan Pariisissa 14. lokakuuta tarjolla olevaa finaalin hurjaa 200 000 euron ykköspalkintoa.

Ruotsin ravi-tv:n ATG:n asiantuntijat merkkasivat tosin, ettei Ruotsin Derby-voittaja ollut helposta karsintavoitosta huolimatta parhaimmillaan. Huippuohjastaja Kontio ei ollut asiasta moksiskaan.

– Varmasti se on finaalissa terävämpi, kun edellinen startti on lähempänä kuin tänään. Minun käteeni se oli tosi hyvä, kuten on ollut aina juostessaan kilpaa, Kontio huomautti.

Karsintavoitosta palkittiin 16 155 eurolla. Readly Expressin voittoaika oli 12,5/2140 metriä. Toisen karsintalähdön ykkönen oli In Vain Sund.

Suomesta finaalipaikan hakuun matkasivat Markku Niemisen tallin Flynn Boko ja Still Loving You. Ensimmäinen menetti mahdollisuutensa laukkaan ja jälkimmäinen taipui johtavan rinnalta häntäpäähän.

Vincennesissä Pariisissa karsittiin tiistaina viisi finalistia, ja loppukilpailun lähtölista täydentyi Solvallassa seitsemällä finalistilla. Ranskan karsinnan voitti tamma Caly Loulou.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›