Signe, Varma

Ravit

Kuskien silmissä sumeni Vermon likaisella radalla – ”Parempi kuin derbypäivänä”

Julkaistu:

Toto65
Toto65-pelin jättipottikierroksella ei saatu suuria yllättäjiä keskiviikkona. Silti potti nousi yli 1500 euroon.
Vermon keskiviikkoravien puheenaiheeksi nousi kaviouran kunto. Pitkin iltaa jatkuneen sateen paiskoman radan pinnasta irtosi kilvanajon tiimellyksessä ainesta niin, että ohjastajat olivat yltä päältä kurassa jo ensimmäisten lähtöjen aikaan.

Illan ensimmäisen T65-lähdön voittajaa Freddie Alea ohjastaneen Antti Teivaisen mukaan baanalla oli lähtöjen aikana vaikea nähdä, kun kura lensi ja tukki kuskien ajolasit.

– Rata meni yllättävän nopeasti likaiseksi pinnasta, Teivainen totesi.

Kaviourien kunnosta lahjomattomat mielipiteet laukova Tuomas Korvenoja arvioi, että alusta oli kaikesta huolimatta parempi kuin Vermon edellisen rapakelipäivän aikaan.

– Olosuhteet ovat sellaiset, että vaikka keulassa saisi ajaa, pikkuhiljaa näkökenttä vain sumenee. Rata on kuitenkin parempi kuin derbypäivänä, siinä on aika hyvä pohja alla, Korvenoja kommentoi William Pinella ajamansa keulavoiton jälkeen.

William Pine oli illan vakuuttavin voittaja, sillä se kesti ylivauhtisen kiihdytyksen mahtavasti vaativissa olosuhteissa.

Risto Airaksinen puolestaan jätti kolme viimeistä ajokkiaan Juho Ihamuotilan ajettavaksi. Tuomariston virallisen lausunnon mukaan kyse ei ollut olosuhteista, vaan siitä ettei Airaksinen vain tuntenut oloaan parhaaksi mahdolliseksi.

Ihamuotila tuurasi hienosti, sillä hän ajoi voiton Con Gasilla ja kakkostilan Kakalla.

– Ristolla oli ilmeisesti jotain silmähommia, minkä vuoksi vaihdettiin näin. Con Gas oli minulle tuttu hevonen, sillä teemme muutenkin yhteistyötä Riston kanssa, Ihamuotila kertoi voittoajokkinsa rattailla.Jackpotin ryydittämän T65-kierroksen käytetyimmistä varmoista Tomac hoiti leiviskänsä kunnialla, vaikka kilpaili vasta toista kertaa urallaan ja ensimmäistä kertaa lähtöauton takaa.

Ruuna eteni alkumatkan aikana johtoon eikä ollut lähelläkään luopua paikasta missään vaiheessa. Kilometriaika 17,6a/2100 metriä on kokemattomalle aloittelijalle kova noteeraus kuraisella radalla.

– Rohkeasti poika meni auton taakse. Annoin sen lähteä omaa vauhtiaan, ja sen jälkeen kun päästiin keulaan, kaikki oli helppoa. Hevonen paransi koelähdöstä huimasti ensimmäiseen starttiinsa ja siitä vielä lisää tähän kilpailuun, ohjastaja Ari Moilanen kehui lahjakasta 3-vuotiasta.

Oikea T65-rivi

T65-1: 3 Freddie Ale

T65-2: 5 Tomac

T65-3: 1 William Pine

T65-4: 2 Tementikko

T65-5: 11 Con Gas

T65-6: 2 Arctic Model

Kuusi oikein tuloksille: 1521,50 euroa

Viisi oikein: 29,60 e
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt