Verneri

Ravit

Kotimaan St. Michel-toivo aloitti vauhtijuhlat

Julkaistu:

SUUR-HOLLOLA-AJO
Suomen ennätys jäi kuitenkin noteeraamatta, koska tähtihevonen on Ruotsin rekisterissä.
Lahden Suur-Hollola-ajot käynnistyivät lauantaina ja T76-pelin avauskohteessa jättisuosikki Twigs Voici täräytti heti kovat lukemat pöytään. Tamma viiletti 2 100 metrin matkan aikaan 11,9. Se alittaa Amazing Soulin Suomen ennätyksen kolmella kymmenyksellä. Koska Twigs Voici on edelleen Ruotsin rekisterissä, ennätystä ei kuitenkaan noteerata.

Pelaajat odottivatkin tähtitammalta vain ja ainoastaan voittoa, sillä sen peliprosentit olivat hurjat 88%. Hyvän suorituksen jälkeen raviyleisön katseet ovat jo kahden viikon päästä ravattavassa St. Michel-ajossa. Twigs Voici on Mikkelissä ravattavan vauhtilähdön suomalaistoivo.

–  Tamma sai olla ennen tätä puolitoista viikkoa helpommalla ja katsotaan, josko sen saisi vielä pikkuisen paremmaksi Mikkeliin. Jos olosuhteet ovat kohdallaan, miksei 1.10-alituskin voisi olla mahdollinen, ohjastaja-valmentaja Pekka Korpi tuumasi voittajahaastattelussa.

Ylivoimaisen voittajan takana kiri kakkoseksi Fire Spruce ennen Kalla Bobia. Twigs Voici tienasi voitostaan 5 000 euroa.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›