Heidi

Ravit

Valikko

Vermon ravirata tyrmää huippuohjastajan väitteen lupauksen perumisesta

Julkaistu:

Ravit
Vermon kilpailusihteeri vakuuttaa, ettei Suomen mestari Seabiscuit ollut koskaan saanut kutsua Finlandia-ajoon.
Viime viikon Satavarma-ohjelmassa palattiin Finlandia-ajon valintoihin. Seabiscuitin ohjastaja Mika Forss kertoi ohjelmassa, että hän ajoi ruunalla kauden ensimmäiset startit passiivisesti, koska hevoselle oli luvattu paikka Vermon suurlähdöstä.

– Seabiscutilla oli kutsu olemassa, minkä takia pystyttiin ajamaan kaksi lähtöä sisään hevosta. Siksi sillä ajettiin ylivarovasti, ja kun juoksut eivät lähteneet aukeamaan, sillä säästettiin kaikki siihen (Finlandia-ajoon), Forss sanoo Satavarmassa.

Vermon kilpailusihteeri Timo Mahlamäki tyrmää Forssin väitteen.

– Mitään paikkaa Finlandia-ajosta ei Seabiscuitille ollut luvattu. Jos se olisi kutsuttu mukaan, olisimme totta kai tiedottaneet siitä. Hevosta tarjottiin mukaan kilpailuumme, mutta kutsua emme sille antaneet. En tiedä, mistä Forss on tällaisen tiedon saanut.

Seabiscuitin omistajatallin edustaja Juha-Matti Mäkilä sanoo Mahlamäen tavoin, ettei heidän hevoselleen ollut luvattu pääsyä Finlandia-ajoon.

– Varmaa paikkaa meille ei ollut luvattu, mutta kuvittelimme Seabiscuitin pääsevän mukaan. Tilanne muuttui Finlandia-ajoa edeltäneen viikon aikana paljon, koska uusia kovia hevosia alkoi ilmaantua. Osallistujien valinta oli varmasti hankala paikka järjestäjille, kun Victory Bonsai ja muita nousi kalkkiviivoilla esiin, Mäkilä olettaa.

Mäkilä myöntää, että Seabiscuitilla ajettiin vuoden kaksi ensimmäistä lähtöä prepare-hengessä kengät jaloissa, jotta se olisi ollut Finlandia-ajossa parhaimmillaan.

– Totta kai harmitti, ettei hevosemme päässyt mukaan, mutta vielä enemmän olin harmissani Surprise Lordin puolesta. Kai se jos joku suomalaishevosista olisi Finlandia-ajoon kuulunut, Mäkilä ihmettelee.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt