Tiina, Kirsi, Krista

Ravit

Valikko

Suomalaiselle hevosenhoitajalle taas kansainvälisen suurkilpailun voitto – nyt Kööpenhaminassa

Julkaistu:

COPENHAGEN CUP
Olympiaravien sankaritar Your Highness paras myös Kööpenhaminassa. Voitossa myös suomalaishumua.
Ranskassa Fabrice Souloyn valmennuksessa ja suomalaisen Terhi Hyytin hoitamana supertähtiluokkaan noussut Your Highness on ollut ravikauden 2016 tähänastinen sensaatio Euroopassa.

Tamma kasvatti peräkkäisten voittojen sarjansa Kööpenhaminassa jo seitsemän ykköstilan mittaiseksi, kun se kiri lähes toivottoman tuntuisista asemista tuulispäänä Copenhagen Cupin sankarittareksi.

Kaksi viikkoa sitten yhden Ruotsin kevätkauden tärkeimmistä kilpailuista (Olympiaravit) voittaneen hevosen meriittilistalle lisättiin nyt Tanskan koko ravivuoden arvostetuin kilpailu.

50 274 euron palkintopotti nosti hevosen kausiansiot lähes 400 000 euroon. Ykköstila tuli ajalla 11,5/2011 metriä.

Kommentaattoreiden ja asiantuntijoiden ylistäessä menestysohjastaja Björn Goopin suoritusta, valmentaja Souloy tiuskaisi haastattelijalle, että mikä hevonen, uskomaton suoritus, lisäten toki perään arvostavansa ohjastajaansakin.

Ohjastaja Goopkin keskittyi ylistämään tähtitammaa.

– Lähdössä ajettiin aika hiljaa ja me olimme aika kaukana. Tehtävä tuntui matkan aikana aika toivottomalta, mutta hevosen sydän on kultaa. Se kirii aina maaliin asti ja yleensä viimeiset 100 metriä ovat sen vahvimmat, Goop ylisti.

– Tällä radalla on äärimmäisen vaikea kiriä takaa kärkeen, mutta tämä upea hevonen onneksi teki sen.

Your Highnessin tähtäimessä on seuraavaksi Elitloppet toukokuun lopussa.

Oheislähdössä positiivinen suomalaissuoritus

Reima Kuislan omistama jenkki DD’s Hitman suoritti mielenkiintoisen debyyttinsä Euroopassa ja toi suomalaisille paljon mielenkiintoista seuraamisen aihetta jatkoa ajatellen.

Amerikassa 80 000 euroa tienannut viisivuotias aloitti Petri Puron valmennuksesta kirimällä vahvasti häntäjoukosta kakkoseksi ja hävisi vain suosikkina startanneelle ja Elitloppetiin hamuavalle Buzz Mearasille.

Rahaa tuli kymppitonnin verran 12,6/2000 metriä ajalla.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt