Heidi

Ravit

Valikko

Omistajalla porttikielto ruotsalaisille radoille – kylmäverihirmu tulee Suomeen

Julkaistu:

Ravit
Maailman parhaisiin kylmäverisiin kuuluva Månprinsen A.M. vierailee Suomessa lähiaikoina ainakin kahdessa kilpailussa.
Suomenhevosemme saavat kovan haastajan Ruotsista. Maailman kärkeen rodussaan kuuluvan Månprinsen A.M:n valmentaja Gunnar Melander vahvisti ruotsalaisessa mediassa tiistaina huhut, että hevonen jättää Elitloppet-viikonlopun kovan kylmäverilähdön Elitkampenin väliin ja tähtää sen sijaan Suomeen.

Melander perusteli ÖP:n nettisivuilla suunnitelmia yksinkertaisella selityksellä.

– Omistaja Anna-Maria Öberg on väkivaltaisen käytöksen johdosta porttikiellossa ruotsalaisille radoille, enkä halua kilpailuttaa hevosta sellaisissa paikoissa, joissa hän ei voi olla mukana. Heillä kahdella on erityislaatuinen suhde, Melander paaluttaa.

Månprinsen A.M:n ennätys on viime kaudelta 19,0 ja se on puoli sekuntia kovempi kuin Jokivarren Kunkun voimassa oleva SE. Rahaa yhdeksänvuotias hevonen on ansainnut yli 520 000 euroa.

Melanderin mukaan ensiesiintyminen Suomessa tapahtuu Finlandia-ajon kylmäverikoitoksessa ja oriin on tarkoitus kisata myös Juhannuksena Härmän Powerparkissa ajettavassa Nordic King -tapahtumassa.

Månprinsen A.M. on kilpaillut Öbergin porttikiellon aikana vain Norjassa, missä se on ottanut tällä kaudella kolme voittoa neljästä startista.

– Hevonen on oikein hyvä matkustamaan ja tällaiset reissut ovat mukavia seikkailuja meille muillekin, Melander iloitsee.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt