Leevi

Ravit

Ravivihje: Toto4 Forssa 15.4.2016

Julkaistu:

TOTO4
Forssan Toto4-kohteet ovat tasaisia eikä selvää pelikansan pankkia ole tarjolla. IS Ravit luottaa kolmannen kohteen Pehveriin, joka hankkii kiihdytyksessä edun pahimpaan kilpakumppaniinsa nähden.

Toto4-1

Suosikki: 5 Hillbilly Hilda on hyvä menijä tällaiseen lähtöön. Tamma pääsee auton takaa hyvin liikkeelle ja klaaraa matkan kuin matkan. Tauolta tamma on suosikki, muttei varma.

Haastajat: 2 Holiday Ors avaa reippaasti ja juossee keulassa. Ruuna pystyy kamppailemaan totosijoista, mutta voitto vaatisi hieman lisäterävyyttä viime startteihin nähden. Vermossa Holiday Ors nappasi 2. sisältä reippaassa lopetuksessa pronssia. Viimeksi Holiday Ors otti 2. ulkoa maksimit.

3 Adam C.K. laukkasi (laukkamerkintä uupuu käsiohjelmatiedoista) Kaustisella loppukaarteeseen ja jäi ratkaisevasti. Ennen hyppyä ruuna näytti mukavalta, joten ruunan voitto ei ole hyvistä asemista mahdottomuus.

6 Shes So Lovely U.S palasi Teivossa tauolta. Tamma lopetti 4. sisältä mainiosti kakkoseksi ja saattaa olla tähän starttiin parempi, kun sai startin alle. Tamma on tasavauhtinen menijä, joten mailin matka ei sovi sille parhaalla mahdollisella tavalla.

8 Make Me Happy ei ollut viimeksi oma itsensä 4. sisältä. Tätä ennen tamma jäi keulasta reippaassa lopetuksessa hopealle. Lähtöpaikka on ikävä, mutta lähtö ei ole täysi, joten tamma ei pahimmassakaan tapauksessa jää toivottomiin asemiin.

7 Benito Kievitshofille matka saisi olla pitempi, mutta kunto on tällä hetkellä asiallisella mallilla. Porissa kuolemanpaikalta pronssille taistellut ruuna lopetti viimeksi mukavasti 3. sisältä tiukassa lopetuksessa.

Yllättäjät: Kouvolassa 4. sisältä tilaa saatuaan kovaa lopettanut 1 Arctic Shot sekä tarkalla juoksulla hyvin seuraileva 10 Fancy Candy kärkkyvät suosikkien epäonnea.

Pelijakauma: Holiday Ors (34%) on ylipelattu. Maukkain merkki on Adam C.K. (2%).

Juoksunkulku: Holiday Ors nappaa keulat ja Hillbilly Hilda hakee paikan tämän takaa. Benito Kievitshof jää kuolemanpaikalle.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-2

Suosikki: 7 Golda Paris on aloittanut mainiosti ja on paalun lähtöpaikan turvin ykkösmerkki. Tamma voitti toissa kerralla Teivossa varmasti keulasta. Viimeksi Golda Paris oli 2. sisältä varma kolmas. Voltista Golda Paris pääsee hyvin matkaan, joten makoisien juoksuasemien saaminen on mahdollista. Golda Parisilla one sen verran vähän rutiinia, että sitä ei uskalla jättää varmaksi.

Haastajat: 10 Combat On Line voitti toissa kerralla helposti 3. ulkoa. Viimeksi tamma teki hyvän lopetuksen 5. sisältä, muttei tavoittanut voittajaa. Tamman kunto on hyvällä mallilla ja menestyminen on jälleen mahdollista.

Väkevässä iskussa kilpaileva 3 Unyielding Stride kiersi Forssassa mukavasti 3. ulkoa. Viimeksi tamma matkasi 7. ulkona, lähti etusuoralla kolmannelle ja tuli hyvin perille, mutta meni hieman ennen maalia peitsille ja hylättiin. Unyielding Stride ansaitsisi kohta voiton, ja sellainen saattaa tulla jo Forssasta.

12 Life Of Rose joutui viimeksi kurakelissä avaamaan 10,5-vauhtia keulapaikan eteen, ja tähän nähden tamma kesti mukavasti neljänneksi. Nyt Life Of Rose saa säästää voimansa jälkimmäiselle kierrokselle.

15 Mary Valentine on kilpaillut aikaisemmin tätä kovemmissa tehtävissä. Toissa kerralla tamma kiersi 3. ulkoa varmasti kolmanneksi. Viimeksi tamma lähti jo toiseksi viimeisessä kaarteessa kolmannelle eikä jaksanut aivan perille asti, vaikka saikin pian vetoapua.

1 Drifting Apart lopetti Lahdessa kovaa 5. ulkoa. Viimeksi tamma matkasi 5. sisällä jääden loppusuoralla rintaman taakse vaille kiritilaa.

16 After Sun on kyvykäs mutta epävarma menijä. Viimeksi tamma laukkasi ensimmäisellä takasuoralla ja jäi viimeiseen sisälle. Sieltä tamma lopetti aivan mukavasti. Tätä ennen After Sun oli 4. sisältä tasainen.

Keulavoittojen jälkeen 14 Starlight Diva starttaa nyt kovassa tehtävässä pakilta. Olisi yllätys, jos voittoputki jatkuisi.

Pelijakauma: Suht' oikein vedetty. Life Of Rose (5%) on paras merkki.

Juoksunkulku: Golda Paris hakee juoksuradalta johtopaikan. Toinen puolikas mennään maltilla, kunnes takaa hyökätään.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-3

Suosikki: 2 Pehveri ei ollut tauolta paluussaan luonnollisestikaan terävimmillään, mutta sitkeä kiri kantoi sen voittoon 3. ulkoa. Lähtöpaikka on tällä kertaa mainio ja startti saattoi pelkästään aukaista paikkoja, joten parempaa voi olla luvassa.

Haastajat: 1 Tupla-Erkki kiri Forssassa varmaan voittoon 4. ulkoa. Ori pääsee hyvin matkaan, mutta moni hevonen ei osaa avata ykkösradalta yhtä hyvin kuin muualta. Siksi Tupla-Erkki menettänee keulapaikan kiihdytyksessä.

9 Vaarin Vappu kohtaa ensimmäisessä startissaan pari kovaa, jotka ovat saaneet startin alle. Tamma pystyy nousemaan taistoon sijoista 3-5, mutta voitto olisi pieni yllätys suoraan paussilta.

Yllättäjät: 4 Varjonova voitti Turussa pystyyn 3. ulkoa. Nyt lähtö on selvästi kovempi.

6 Aurotar oli mainio Forssassa 2. sisältä ja tamma nousi vauhdilla haastamaan Tupla-Erkkiä, mutta ei päässyt tästä ohi. Tarkalla juoksulla Aurotar pystyy olemaan korkealla.

Teivossa väkevästi kuolemanpaikalta vääntänyt 5 Larvan Hurmos ei jätä leikkiä ensimmäisten joukossa kesken. Laukkariski on edelleen olemassa, vaikka ori viimeksi kiltisti ravasikin.

Forssassa 3. sisältä mainiosti lopettanut 11 Muiston Prinssi on nousuvireessä ja yksi mahdollisista yllättäjistä.

Pelijakauma: Pehverin peliosuudessa (39%) on nousun varaa.

Juoksunkulku: Pehveri riistää Tupla-Erkiltä johtopaikan. Larvan Hurmos tai Aurotar vetää toista rataa.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

Toto4-4

Suosikki: 11 El Blackjack on juossut elämänsä aikana selvästi kovemmissa tehtävissä, mutta haastava lähtöpaikka ja pitkä tauko tasoittavat puntteja. Lisäksi tallikommentit oli maltilliset. Ruunaa ei uskalla jättää varmaksi vielä tässä startissa.

Haastajat: 5 Issaquah Sund teki viime kisoissaan mukavia suorituksia. Turussa ruuna tsemppasi kuolemanpaikalta mainiosti ja viimeksi nelivuotias lopetti mukavasti haastavista asemista 6. sisältä. Negatiivisena asiana on lähtönopeuden puute.

Tauolta palaava 9 Elena For Ever teki talvella hyvää jälkeä ja saattaa korealla taulullaan kerätä jonkin verran liikaa peliä.

8 Zabata Zet kangistui viimeksi keulasta. Tätä ennen ruuna voitti varmasti samalta paikalta. Lähtöpaikka on nyt hankala, ja voittoon yltääkseen se tarvitsee onneakin.

Mukavista asemista starttaava 3 Don Herkules jäi viimeksi 3. sisälle pussiin. 7 Albin Palema puolestaan laukkasi viimeksi mahdollisuutensa, mutta toissa kerralla ruuna lopetti mainiosti 3. ulkoa.

12 Bleu Nuit osaa voittaa, kuten nähtiin Turussa, kun ori tsemppasi 2. ulkoa ykköseksi. Viimeksi Bleu Nuit matkasi 2. sisällä, nousi loppukurvissa 2. ulos ja tuli asiallisesti.

Pelijakauma: El Blackjack (52%) on tauolta ja hankalista asemista liikaa vedetty.

Juoksunkulku: Cool Conclusion avaa sisäradalle, mutta luopuu keulapaikastaan ensimmäisen kysyjän edessä. Don Herkules hakee johtopaikan haltuunsa. Issaquah Sund tai Albin Palema tulee rinnalle.

Lähtölistat | Tallikommentit | Pelaa

IS-pelisuositus

Pieni
Toto4-1: 5,2,3,6
Toto4-2: 7,10,3,12,15,1,16,14,11
Toto4-3: 2
Toto4-4: 11,5
Hinta: 14,40 €

Suuri
Toto4-1: 5,2,3,6
Toto4-2: 7,10,3,12,15,1,16,14,11
Toto4-3: 2
Toto4-4: 11,5,9,8,3,7,12
Hinta: 50,40 €
Uutta! Siirrä IS-pelisuositus Fintotoon: Vie pieni Vie suuri
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt