Sami, Samuli

Ravit

Laukkahevonen jyräsi katsomoon lasten päälle – ”Koko perhe olisi voinut menehtyä”

Julkaistu:

Onnettomuus
Ratsastaja ja katsojat selvisivät ilman vakavia seurauksia dramaattisissa laukkakilpailuissa, mutta yleisöön rynnännyt hevonen menehtyi.
Nantesin laukkakilpailuissa Ranskassa nähtiin tiistaina hengenvaarallinen välikohtaus.

Yksi kilpailijoista laukkasi maalisuoralla suoja-aidan yli yleisöalueelle suoraan viisihenkisen perheen päälle. Kuin ihmeen kaupalla kukaan katsojista ei loukkaantunut vakavasti, kun useita satoja kiloja painava hevonen jyräsi heidän päälleen.

Equidian mukaan hevosen alle jääneen perheen isoäiti sai lievän aivotärähdyksen. Muut perheenjäsenet lapset mukaan lukien pääsivät lähtemään sairaalasta tarkastusten jälkeen.

Hevosensa hallinnan menettänyt jockey Kegan Daniel sai rytäkässä polvivamman. Hänen ratsunsa Fin March menehtyi, mutta sen kuolinsyy ei ole selvillä.Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Ranskassa vaikuttava ruotsalainen hevosekspertti Anders Lindqvist kauhisteli laukkakilpailun dramaattisia tapahtumia Trav365:lle.

– Se oli kauheinta, mitä olen pitkään aikaan nähnyt. Oli onni onnettomuudessa, ettei ihmisille käynyt pahemmin. Pahimmassa tapauksessa koko perhe olisi voinut menehtyä, Lindqvist painotti.

Lindqvist ei osannut sanoa varmaksi, miksi hevonen ryntäsi katsomoon.

– Voi olla, että se väsyi tai haparoi. On hyvin epätavallista, että hevonen menee yleisön joukkoon.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt