Verneri

Ravit

Onko kiriherkkä ravuri ansainnut suuren pelikannatuksensa? ”Ajattelemme lähdön eri tavalla kuin pelaajat”

Julkaistu:

Toto65
Viime kilpailukautensa parhaalla mahdollisella tavalla päättänyt Flynn Boko on lahjakas 4-vuotias. Vuosi 2015 päättyi orin osalta vakuuttavaan 10 000 euron arvoiseen voittoon ikäluokkakilpailussa. Orin kokonaisansiot olivat viime vuoden kilpailuissa yli 26 000 euroa.

Nieminen odotteli jo viime syksynä tästä kilpailukaudesta mielenkiintoista, sillä ori alkoi suorittaa starteissa odotetulla tasolla napsien pari voittoa.

Tulevaan kauteen valmistautuminen on sujunut Niemisen mukaan oikein mukavasti.

– Flynn Boko on kasvanut, voimistunut ja komistunut talven aikana. Hevonen on mukavassa kunnossa ja treeniesitykset ovat olleet hyviä.

Pussitusriski otettava huomioon

Orin lähtöasetelmat ovat keskiviikkona Vermossa periaatteessa mukavat, sillä ykkösradalta luvassa on suurella todennäköisyydellä suotuisa juoksu. Samalla on otettava huomioon vaille kiritiloja jäämisen riski.

– Ajattelemme lähdön eri tavalla kuin pelaajat. Meille pussiin jääminen ei olisi synti. Pärjäämisodotuksia on, mikäli kiritilat vain löytyvät, Nieminen paljastaa.

Rahansa hevosen puolesta lyönyt miettii vain oman pelinsä osumista, mutta valmennusportaan katseet voivat olla suunnattuna pidemmälle. Näin on Flynn Bokon kohdalla, sillä kauden mahdolliset päälähdöt ovat edessä vasta syksyllä.

– Ruotsissa olisi hienoa osallistua Derbyyn. Mietityttää kuitenkin onko hevonen tarpeeksi hyvä sinne? Länsinaapurissa on ajatus käydä kilpailemassa myös Toto75-raveissa.

– Suomen 4-vuotislähdöissä Flynn Boko pystyy varmasti menestymään, sillä kyseessä on hyvä hevonen, Nieminen kehuu omaansa.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt