Tiina, Kirsi, Krista

Ravit

Valikko

Nyt puhuu hevosen potkimaksi tullut huippuohjastaja: "Ehdin tajuta, että huonosti käy"

Julkaistu:

Halmstadissa hevosen potkimaksi tullut Peter Ingves kommentoi tapahtumia sairaalasta.
IS Ravit uutisoi maanantaina päivällä suomalaisittain traagisesta tapahtumasta, kun Ruotsissa pitkään vaikuttanut suomalaisohjastaja Peter Ingves tuli hevosen potkimaksi kilpailun jälkeen.

Mies kiidätettiin raveista sairaalaan hoidettavaksi, mistä hän kommentoi tapahtumia.

– Ilmeisesti hevonen innostui liiankin kanssa korvapallojen vetämisestä ja alkoi maalin jälkeen potkimaan, Ingves muistelee.

Ingves muistuttaa olleensa hevosten kanssa ennenkin vaarallisissa tilanteissa, mutta nyt tuntui heti, että tosi on kyseessä.

– Kaikki tapahtui nopeasti, eikä siinä ehdi paljon miettiä, mutta ehdin juuri tajuta, että tässä käy todennäköisesti huonosti. Väistin vaistomaisesti hieman, mutta osumia tuli.

– Hevonen osui minua rintaan ja jalkaan. Turvaliivi pelasti paljon, mutta jalkaan sattui pahemmin. Ei voi muuta sanoa kuin, että kivut ovat olleet oikeassa jalassa aivan helvetilliset.

Viimeisimpien raporttien mukaan Ingves selvisi ilman murtumia, mutta luvassa on kuitenkin sairaslomaa. Mies kuitenkin lupaa, että rattaille kiivetään heti kun se on mahdollista.

– Ei tässä auta alkaa pelkäämään. Toki sitä voi hetken aikaa olla hieman enemmän varuillaan. Onhan se muutenkin kokoajan mielessä, että tässä lajissa kaikkea voi käydä, Ingves pohti.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt