Soini, Veini

Ravit

Toto76-jackpotkierros: Suursuosikin yllä tummia pilviä

Julkaistu:

Toto76
Moni luottaa lauantain Toto76-kierroksella Polaraan. IS Ravit sai mielenkiintoista tietoa suursuosikin viikon harjoituksista.
Polara starttaa suomenhevosten tähtidivisioonassa pelaajien pankkina, kun noin 140 000 euron jackpotin ryydittämä Toto76-kierros ratkeaa lauantaina Kaustisella. Hevonen on voittanut uransa 20 startistaan peräti 16, joten voittoprosentti on kohdallaan.

Jos ei mustia, niin ainakin normaalia tummempia pilviä on kuitenkin nyt suosikin yllä. Ohjastaja-valmentaja Antti Tupamäki ei ollut tyytyväinen treeniolosuhteisiin tällä viikolla.

– Paikat meni todella kovaksi, eikä Polaralla päästy tällä viikolla ajamaan yhtään kovempaa. Saa nähdä miten se vaikuttaa, Tupamäki mietti.

Polaran edellistä startista on kuukausi aikaa, joten reippaat viimeistelyt olisivat olleet tärkeämmät kuin sellaiselle hevoselle, jonka edellisestä startista on viikko tai kaksi.

Tällä kaudella Polara on kokenut kaksi tappiota, mutta molempiin löytyi syy. Lahdessa keulahevonen karkasi alta pois eikä hieno alle 20-vauhtinen 700 metrin kirikään riittänyt voittoon asti.

Tammikuussa Kuopiossa tuli laukka.

– Mitään hätää ei ollut, mutta sitten hevonen säikähti jotain ja lähti yhtäkkiä ryykäämään. Lisäksi se meinasi ruveta potkimaan.

– Viime startissaan Oulussa Polara sai matkalla prässiä, mutta irtosi silti selvästi muista. Hevonen voitti hyvällä tyylillä.

Tupamäen kommenteista huokui luotto omaan ajokkiin, vaikka viimeistelyt jäivätkin kevyiksi. Seiskaradalta hän aikoo lähteä ajamaan rohkeasti.

– Täytyy ajaa alussa eteenpäin, vaikka sisäpuolella on kovia lähtijöitä kuten Humun Humu, Lumi-Aatos ja Mian Mari.

– Polara on niin hyvä, että sillä pystyy aina lähtemään ajamaan totosijoista. Kaustisella on hyviä hevosia viivalla kuten Tähti Kepu ja Taruntuuli, joten helpolla tätä lähtöä ei voiteta.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt