Heidi

Ravit

Valikko

Viime kaudella kruunattu ori aloittaa kautensa – valmentaja varoittelee pelaajia

Julkaistu:

Toto65
Vermon ravi-illan mielenkiinto kohdistuu radalla kirmaaviin varsoihin.
Pekka Mäkelän omistama ja valmentama MAS Archie aloittaa kautensa keskiviikkona Vermossa.

3-vuotias MAS Archie kuuluu ikäluokkansa lahjakkaimpiin varsoihin. Orilla on terveenä pysyessään varmasti vahva sana sanottavanaan kauden ikäluokkakilpailuissa.

Viime kaudella lahjakkuus kilpaili kuusi kertaa, joista voitti neljä. Uran kolme ensimmäistä kilpailua päättyivät parhaalla mahdollisella tavalla - voittoon. Vuosi huipentui Kasvattajakruunun 10 000 euron arvoiseen ykköstilaan, vaikka terveystilanne ei ollut kilpailun aikaan läheskään paras mahdollinen.

Mäkelän mukaan tulevaan kilpailukauteen valmistautuminen on sujunut mukavasti. Hevonen on saanut olla terveenä ja kasvanut ja vankistunut talven aikana.

Vermon Kolmivuotistähti -lähtöön valmistautuminen ei ole sujunut kuitenkaan halutusti, sillä monia valmentajia tällä hetkellä kiusaavat vaihtelevat sääolosuhteet ovat tehneet myös Mäkelälle tepposet.

– Ajopaikat menivät koviksi, joka haittasi viimeistelyjä. Radalla ei ole käyty ajamassa ollenkaan, joten ori ei ole vielä varmastikaan parhaimmillaan.

MAS Archie pääsee lähdössä matkaan ykkösradalta, joka voi tuoda hyvälle avaajalle ratkaisevan edun kilpakumppaneihin nähden.

Mukavista lähtöasetelmista huolimatta Mäkelä suuntaa Vermoon maltillisin odotuksin, eikä orin tappio aiheuttaisi järkytystä.

– Totosija tyydyttäisi vielä tässä vaiheessa kautta, mutta toki voittoa tavoitellaan aina tosissaan. Keskiviikkona saadaan startti alle jatkoa ajatellen.

MAS Archien on tarkoitus kilpailla seuraavan kerran Kasvattajakruunun alkuerissä huhtikuun alussa Seinäjoella.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt