Tiina, Kirsi, Krista

Ravit

Valikko

Ruotsalaisilla rahakas päivä Nizzassa – Timokolle kärkiaika ja kutsu jättikilpailuun

Julkaistu:

GRAND CRITERIUM DE VITESSE
Perinteikäs Grand Criterium de Vitesse oli vahvasti sinikeltainen, sillä koko kärkikolmikolla on siteitä länsinaapuriin.
Kahdensadantuhannen euron palkintopotin Grand Criterium de Vitesse oli Timokon näytös. Ranskan talvimeetingin kovimmissa kilpailuissa kakkossijoihin tyytymään joutunut ranskalaistähti starttasi sunnuntaina Cagnes-sur-Merin radalla viidennen kerran ja otti siellä viidennen voittonsa.

Ruotsalaisen Björn Goopin ohjastaman hevosen voitto tuli selvällä marginaalilla johtopaikalta, mutta ykkössijaan vaadittiin Euroopan kauden kärkitulos 10,2/1609a.

Ruotsalaiset juhlivat sunnuntaina muutenkin. Alkumatkalla Timokolle keulapaikan luovuttanut Oasis Bi oli toinen ja hänniltä kolmanneksi pujotteli Luckycharm Hanover. Kummankin hevosen omistaja ja valmentaja tulevat Ruotsista. Myös Oasis Bin ohjastaja Johnny Takter on ruotsalainen.

Timokon kausi on ollut varsin rahakas, vaikka 90 000 euron arvoinen Nizzan voitto oli vasta kauden toinen. Sen alkuvuoden ansiot nousivat jo yli 500 000 euroon.

Hevosen omistaja ja valmentaja on hollantilainen Richard Westerink.

Timoko sai voiton jälkimainingeissa ensimmäisenä hevosena kutsun toukokuun lopussa Ruotsissa ajettavaan Elitloppetiin. Westerink vastasi kutsuun kakistelematta myöntävästi.
Pelaa täällä: Veikkaus.fiMAINOS Rekisteröidy ja pelaa netissä Veikkauksen ravipelejä Suomeen ja Ruotsiin!Lue lisää ›

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt